Първоначално написано от
HouseMusicBoy
ще ти кажа само ЕВАЛА! БРАВО! Това ми хареса:
..и да си напрая купона , но без дрога ...
ето това не мога да обясня на скапания ни народ /по-точно хората, които не знаяткакво е хаус и транс/, че НЕ е необходимо да друсаш, за да слушаш някой от тези два стила.. аз пак ще си говоря за транса, защото при хауса не съм толкова запозната, в България кажеш ли думата "Транс", всички се плашат, може би защото е непознато като стил все още.. не говоря за псай и гоа, а за мелодичния, вокалния, емоционалния, еуфоричния транс.. и всеки, на когото кажа, че слушам тази музика, ме пита "а какво взимаш".. абее, хора... осъзнайте се, че именно МУЗИКАТА е нашият наркотик.. аз, лично, като ходя по партита, съм във възможно най-най-трезвто си състояние - дори бира не пия.. МУЗИКАТА е моята дрога.. тя ме зарежда, тя ми дава всичко, от което имам нужда - енергия, емоции и т.н. и естествено компанията.. винаги като отида на транс парти сме огромна компания.. поне 20-30 човека, а ако е по-голямо парти - поне 50-60 човека.. както сега на Above & Beyond бяхме.. и където и да отида в клуба, все с някого си лафя

но главно скачам и викам и пея.. това се прай на партиии
ох, олях се отново, извинете ме

Хах, а обличането на "хаусърите".. кво значи стил на обличане на хаусър.. УАУ.. големите очила с решетката /каквито аз някога имах и не носех/ и зализаната като на крава прическа.. тва не е ХАУС обличане.. тва е етикет.. лепнат от нищото.. очилата са си парти очила, можеш да ги сложиш на всяко едно парти /нямам предвид чалготека/, прическите са типично чалгарски, а за партита има сякви екстравагантни неща, които можеш да позлваш - например светещи очила, перуки.. сини, зелени, розови и т.н. тва е един вид парадно облекло, чиято цел е просто да привлечеш внимание на партито
еми.. смех.. кво да ви кажа