.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от addictiv
    Az smelo moga da kaja, che ne razlichavam ni stilove, ni podstilove, no ima neshta koito mi pulnqt dushata, dokato gi slusham nastruhvam v bukvalniq smisul, izpulvat me s energiq i imam useshtaneto, che vsichko vutre v men pulsira v rituma http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U eto tova naprimer, moje da e super comersialno, no men me poburkva vseki put.
    Ne znam koi DJ kakuv stil muzika pravi, za sujalenie ne znam koi sa nai-dobrite parcheta i setove, nqmam poznati, koito da me informirat, i vse pak az se kefq na muzikata. Nqkoi den shte otskocha do Ibiza, da se svetna za novite neshta, ne moje da sum tolkova izostanala, oshte poveche, che tozi stil muzika sqkash me privlicha ....
    като цяло браво нооо,, ай кат ходиш до Ибиза ме земи и мене а

Samo ako znaesh tochnoto mqsto Az znam, che edni ot nai-qkite diskoteki sa Pacha, Amnesia, Cream...

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    ами да като цяло съм съгласен с тебе само тва за хауса той за жалост не се популяризира у нас като музика а като мода като начин на обличане начин на прически и всякакви такива .. и мене ми става много смешно като видя да речем някой дето си е изправил косата сложил очилата тениската на PUMA и хоп кво остана да си напиша на описанието I LOVE MINIMAL или IT`s all about house music ... а като им кажеш Carl Cox примерно и се чудят кво става а името Balthazar им говори оня който напрай песен за евровизия ... аз най-обичам да отида на Lion или на Андрез (него го обожавам) и да си напрая купона , но без дрога ... а ква беше оная глупост дето 1 преди мен написа който не друса не бил хаусър хаха а какъв е щом е фен на тая музика оперен певец ли ?!?! ... няам думи за такива изказвание но ако вскички който се пишат на хаус маняци знаято колкото мен или пък колкото теб ( не отричам че знаеш повече от мен ,то се видя, та мисълта ми е че щеше да е мн по яко всеки щеше да си е самостоятелен а не пълно копие на другия говоря за Fashion House music lovers а иначе за изказванията ти
    ще ти кажа само ЕВАЛА! БРАВО! Това ми хареса:

..и да си напрая купона , но без дрога ...
    ето това не мога да обясня на скапания ни народ /по-точно хората, които не знаяткакво е хаус и транс/, че НЕ е необходимо да друсаш, за да слушаш някой от тези два стила.. аз пак ще си говоря за транса, защото при хауса не съм толкова запозната, в България кажеш ли думата "Транс", всички се плашат, може би защото е непознато като стил все още.. не говоря за псай и гоа, а за мелодичния, вокалния, емоционалния, еуфоричния транс.. и всеки, на когото кажа, че слушам тази музика, ме пита "а какво взимаш".. абее, хора... осъзнайте се, че именно МУЗИКАТА е нашият наркотик.. аз, лично, като ходя по партита, съм във възможно най-най-трезвто си състояние - дори бира не пия.. МУЗИКАТА е моята дрога.. тя ме зарежда, тя ми дава всичко, от което имам нужда - енергия, емоции и т.н. и естествено компанията.. винаги като отида на транс парти сме огромна компания.. поне 20-30 човека, а ако е по-голямо парти - поне 50-60 човека.. както сега на Above & Beyond бяхме.. и където и да отида в клуба, все с някого си лафя но главно скачам и викам и пея.. това се прай на партиии

ох, олях се отново, извинете ме Хах, а обличането на "хаусърите".. кво значи стил на обличане на хаусър.. УАУ.. големите очила с решетката /каквито аз някога имах и не носех/ и зализаната като на крава прическа.. тва не е ХАУС обличане.. тва е етикет.. лепнат от нищото.. очилата са си парти очила, можеш да ги сложиш на всяко едно парти /нямам предвид чалготека/, прическите са типично чалгарски, а за партита има сякви екстравагантни неща, които можеш да позлваш - например светещи очила, перуки.. сини, зелени, розови и т.н. тва е един вид парадно облекло, чиято цел е просто да привлечеш внимание на партито
    еми.. смех.. кво да ви кажа
    \/ =D> =D> =D> колкото повече хора мислят като нас толкова по добре
    e тфа е хората си казаха всичко тфа е което трява да се знае ами тфа е ХАУС БЕСТ ве :P
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Обожавам го

Много се кефя на този стил музика

Оффтопик: Има едно радио Нова и го слушам през нета - дават много яки хаус парчета, някой знае ли как може да си ги сваля да си ги кача на тел-а?

Цитирай Първоначално написано от Whooly
    Много се кефя на този стил музика

Оффтопик: Има едно радио Нова и го слушам през нета - дават много яки хаус парчета, някой знае ли как може да си ги сваля да си ги кача на тел-а?
    ми и аз имам няколко сета от там на андрез щото ми е любим Dj ама не го слушам онлайн виж ако дават имената на песните си я намери в нета и си я качи в телефона аз така правя но с друго по яко радио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си