Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
а дали наистина това, което слушате е "хауссс" или ви пускат техно, транс и кой знае още какво, но не правите особена разлика и слагате всичко под общ знамеател?
Ей тоя коментар още като го прочетох ми стана ясен човечеца... прочел две статии за различията ,различията между DJ и вече се сопкаме на другите ми всеки си избира дали да познава стила който слуша или не ...
вече както казах може би по горе или в друга подобна тема да ми казваш че си ловер и т.н. го отричам
ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...
е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоножа и е хубаво че го имат някои хора

Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт
значи първо мерси и второ аз знам и другите стилове не само тези който изброих знам за минимал , прогресив , диип , фънки .garajje . тек хаус , вокал ноо едва ли всички хаусърчета ще разберат и дума от тва което говоря . Щото за тях хауса е пак каам да си фешан и да си мислиш че David Guetta или David Vendetta са боговете на хауса а като им кажеш Double D или Lion да те гледат кат паднали от марс ...