- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата двойка
Лол, нямала съм двойка, на косъм съм се отървавала понякога. Щеше да ми пише биоложката тази година за подсказване (макар да се пише 1-ца). Най-слабите ми оценки са по ИЗОБРАЗИТЕЛНО.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
5ти клас по физическо![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
В 5 клас по немски целия клас ги бяхме наредили, защото беше адски гадно. Предупредих няколко дена преди това наще и като си видях оценката звъннах на тате и се хилихме заедно![]()
Stay up all night with the stars *
В 6-ти клас по география ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
природознание в 3 клас
отсъствах дълго време заради разболяване
а госпожата ни даде контролно
и не ми зачете получената двойка;тъй като бях отсъствала
съответно не ми създаде проблеми![]()
4 клас, аз си бях виновен. Имахме контролно и ние вместо да пишем цел час си лафихме. После 13 човека имахме двойки. Един се скапа от рев, а ние с тоя дето седяхме заедно тогава не спряхме да се хилим на двойките, после като видяхме, че и ние имаме двойки се разхилихме още толко.. Не знам защо..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
hahah пъреата ми 2 беше в 5 клас по география при тва 2 двойки една след друга ама наще не ми се караха изо6то![]()
![]()
![]()
О, в 4ти клас по литература. Мислих си, че имам БГ и научих по БГ,а не по литература и... оп 2ка![]()
в 5ти клас беше,не бях написала една домашна по история![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
5 клас . по изобразително,целия клас се хилехме и оня ни писа двойките
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм седми клас и досега съм нямала нито 1 двойка...Не че искам, ама... така ми е тъпо.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
3 клас - Четене.Не бях научила едно стихотворение наизуст![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
хах, не съм имала 2 досегаа съм 8 клас. Миналата година по физика на едно контролно имах 2.50
![]()
ама ми я писа като 3, щото беше добричка госпожата, баш за 2 си бях, ама айде нали е добра. Иначе първата ми 3 беше в 5 клас по природознание
не си бях научила урока, то тогава природото беше география де. От тогава насам по география не съм имала по малко от 5, ама пълно 5,даже 4 и 50 не съм имала. Мноооого съм добра сега по география
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Май първи клас по немски
Не,не е било първи защото се сещам,че имахме бележници.Значи втори или трети.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
na men parvata mi dvoika be6e v 5 klas po fizi4eko. ne bqh vkarala nito edin ko6. kazah na na6te i te ni6o ne mi kazaha. a pak i ne mi q napisaha v belejnika.(sry za latinicata ama ne sam v nas)
В пети клас по география. Знаех, че ще имаме контролно (при новия господин), но не седнах да уча, защото предния път бях изкарала шестица (при стария учител). Мислех си, че ще имам около 5 и като си видях оценката щях да получа инфаркт.Наревах се и седнах да уча. От тогава не харесвам географията много-много.
![]()
4-5 клас![]()
7mi klas..te mn stanahaa![]()
![]()
еми беше в 8 клас края по физика,ама си я поправих и така..иначе имах миналата година една по химия и още 1 не помня па какво..тая година нямам нито 1,да се надяваме и за напред така да продължавам![]()
География!
Аз всъщност обичам географията,ама тва контролно беше некво супер измислено![]()
17 обекта/растения/живони от Азия и трябваше да напиша от коя част на Азия са(централна,южна,северна,и зточна,западна).5 грешки-2каПросто тва контролно нема да го забрава никога
А друга 2ка мисля,че не съм имала.
5 клас по математика на класно.Кофти тръпка.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Ох беше ужасноо!
5 клас- история, хваната с пищов..
Няма такъв срам..Тя идва към мен аз там нещо тръгнах да си мърдам краката за да го скрия, тя го взе и го показа на целия клас.
От тогава пищов по история.. не съм си и помисляла![]()