.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    ПЪрвата и последната беше в 7клас по химия, нямаше да я има защото г-жата беше решила да не ги пише, но с една моя съученичка се бяхме скарали и тя държеше да се питаш оценките и.... ми я писа

Двойка на класно по математика... подсказах. :/
    Ама оправихме работата.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

edna edinstvena dvoika v 6-ti klas.... sega sym 11 klas i o6te go pomnq... 18.03.2004 godina...po istoriq...na edin glupav test!mrazq testove!nqmah dostatu4no to4ki! tupotiq...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

В 8 клас по математика - беше на няква контролна.
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Първата ми двойка беше трети или четвърти клас по музика, защото не съм знаела нотите..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    6-ти клас фходното по математика.

П.П.Това ми е единствената двойка.Винаги минавам между капките

май беше в 5 клас на някакво контролно по английски .Нищо не разбирах просто мисля че даскалицата не беше на място . Прибрах се вкъщи и само цялото семейство се събрало и тъкмо ше вечеряме , седнах и се разплаках

не помня

В 6ти клас по английски
    Препсувах г-жицата, докато беше с гръб.. Чу ме, взе ми бележника за забележка, след това реши, че ако ми пише двойка няма да смея повече да говоря за нея...
    И така след това ми дойде и втората двойка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

5-и клас,география

Ейй,тия паралели и медиани до края на живота си няма да ги забравя!

Двойка за сега нямам
    Иначе първата ми тройка беше 6ти клас по физическо Втората тази година по Химия,а третата по История

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Ол..беше в 2 клас. Трябваше да връщаме контролните по Човек и общество, ама аз и най-добрата ми фр го бяхме забравили и г-жата ни писа 2..а после как ревах за тая двойка
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Втори клас - български език. Не си знаех текста.
    Live now, this is your time!

Мале първата си двойка до кра на живота си няма я забрая, ама то толкоз емоции, толко сълзи, толкоз караници, толкоз тайни, толкоз сополи ...абе големо нещо, големо чудо...

Иначе двойката ми беше по Английиски език в 4-ти клас при една госпожа с която се падаме някви роднини Беше на контролно, седях при едно момче то тогава имаш 5 и то ми подсказа на един въпрос оттам искарах 7 точки. Беше в началото на годината даже още не ни бяха пристигнали учебниците и праихме входни ниво и аз нищо низнаех пък и в часовете мн говорех, не слушах..беше ми скучно. И като получих двойката бахразпита съкрушена до съвършенство, сакаш най-лошата новина до сега която съм получавала. И понеже наще мн държаха на учението аз не им казах за 2-йката за да не ме утрепат и я криех в продължение на 5 дни. Те ме пиаха върнаха ли ви контролните, върнаха ли ви ги аз отговарях не и не и така докато майка не разбра от една комшийка че са ни ги върнали и че сина на комшийката има 2. И след тва кат са прибра кат каза на баща ми и ме питаха отново и аз казах че са ни ги върнали и почнах да плача ама се поуспокоих че поне казах напрао на душата ми олекна. обаче баща ми кат почервеня кат почна да чука по масата кат почна да креи олелей испаднах в поредна депресия... Ама двойката нали е в началото на годината и ми седеше най-отгоре в бележника и е отфратително

И на другия ден кат отидех на училище госпожата ме разпегръща разцелува и на кррая на годината ми остави 6 по англ и завърших с 6.00
    Don't worry, be happy!

МОйта първа двойка беше във 4 клас

Първата ми 2-ка беше в 9-ти клас на класно по математика 2-ри срок , ужас... ама с малко повече учене завърших годината по математика с 6.00

Мега фен Аватара на Rofl4e
    2 клас.. не бях научила едно стихотворение на изуст...

нищо особенно не стана

Супер фен
    Дам имала съм двойки.Първата беше във трети клас.Говорих много с едно момченце,с което се зарибявахме. Госпожата ни прави забележки,после ни написа забележки,накрая ни написа и двойки.

Град
    ПлОвДиВ
    ми в 6ти клас по история,щот госпожата ми хвана една бележка на която пишеше че е мн проста което си е чистата истина ама ....
    а пък и после и казах че втората световна война се наричала Антанта и така ...

Първата двойка ми беше по СИП-Музика в 5-ти клас. Госпожата ме изпитваше за някви музикални инструменти духови...ударни такива неща . Никога няма да го забравя тоя момент и начина, по който се чувствах едвам се стърпях да не се разрева в часа. А и помня, че втората 4-ка също ми беше в пети клас по История какъв рев падна тогава. .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Ами ако се брой точно за 2йка - По Физкултура - така и не можах да покрия норматива от 60 лицеви опори

Госпожата пишеше : 40 - 3 ; 50 - 4 ; 55 - 5 ; 60 - 6
    Като искаше да ги направим от веднъж

Аз направих 33,34
    И лафа е че тя гледа нормативите от www.olympic_records.com

Ама не знам как е при вас ама 60 лицеви опори за 7 клас момче ми се струва непосилно - от Нашия клас най-високата оценка беше 4

Иначе по някакъв по-важен предмет не съм имал 2 ..... Веднъж по математика целия клас - 2 - ама тя само ни каза че ни ги е писала (4 клас) - и настана 1 РЕВ ама 25 човека с 2йки - РЕВ , ама рев та се цепим - едни червени - всеки вика имаам 2йкааа

Аз казах на нашите и те викат - Честито
    После другите вдигнаха някой скандал - накрая тя се нервира започна всеки на дъската - и който колкото изкара - толкова за годината

Имах Шестицаааа

Първата ми 2-ка беше по история(тогава май беше Човек и Природа или Природознание) 2,3 клас.Помня че се скъсах да рева .Значи бях болен около месец,месец и половина ии първия ден на училище и айде контролно.Госпожата вика спокойно напиши каквото знаеш,ако оценката ти е 2-ка няма да я пиша спокойно.Така де..нищо не написах имаше думи които виждах за първи път Като тръгна да ги връща каза: оле.. имаш двойка иии оп в дневника.Аз и казвам госпожо нали нямаше да ми я пишете?Тя ми отговори(помня ясно думите й):Баш?!Кога съм казвала такова нещо .Една седмица крих от наще ама ме хванаха...Обаче много рев много нещо имаше.Обаче я оправих и завърших със 6,00 :P

Град
    гр. Пловдив
    До сега не съм имала 2-ка а сега съм в 9-ти клас иначе 3-ки съм имала малко,а първата беше в 3-ти клас по английски

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Вие сте луди. Как може да помните първата си 2ка. Тва беше толкова отдавна...

Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    В 5 клас по Английски...Само 4 човека имаха различна оценка от 2
    ми ту
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си