- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата двойка
Мойда беше в четвърти клас. Трябваше да пишем някакъв отговор на въпрос " има ли ледове м/у хората и как могат да се стопят те" аз бях писла 2-3 изр. а то тряало с текст (и то тфа в 4 клас) и ми писаха двойка. Помня че неще малко се изнервиха ама на мен много не ми пукаше![]()
![]()
Мойта беше в четвърти клас. Трябваше да пишем някакъв отговор на въпрос " има ли ледове м/у хората и как могат да се стопят те" аз бях писла 2-3 изр. а то тряало с текст (и то тфа в 4 клас) и ми писаха двойка. Помня че неще малко се изнервиха ама на мен много не ми пукаше![]()
![]()
Сигурна съм, че беше по математика, но не помня точно в кой клас. Може би 3-4.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Моята първа двойка беше последния месец на 12ти клас. Отидох първия час да направя контролното по физика сама, защото после бях заета. Нещо обаче се ядосах и предадох лист с името си и отговори на 3 тестови задачи (а те бяха общо повече от 10 и имаше такива, които не бяха тестови и даваха повече точки). Учителката обаче не ми я писа в дневника![]()
7 клас по математикаголяма мъка ми беше..и тогава даже не бях казала на майка, ама тя научи де..
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Във 5 клас по Английски като се има в предвид че дотогава изкарвах само 6-ци и се прибирам нацупен и викам - Имам 2-ка и майка ми - Ееее, сефте и ти да имаш двойка по нещо![]()
моята първа двойка беше в 5-ти клас по английски![]()
моята първа двойка беше в 5-ти клас по английски![]()
![]()
![]()
В 5 клас... Хванаха ми пищова по Български... Всичко си бях направила без да гледам от него и накрая исках да си сверя и ме хвана оная... скочубра ей...
И се оказа, че ако не бях погледнала от пищова щях да имам 5,85
![]()
В 6 клас по Математика. Бях болна и след това ми пльоснаха контролна за степени май..не помня. Ииии 4еститоо "2"![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Аз сега съм 6 клас и никога досега не съм имала двойка или 3.
MoЙта първата беши по Литература.Защо ли защото бях болна и никоииииииии от класа не ме каза че трябвало да учим стихотворението "Хайдути" наизуст
И вие лиПървоначално написано от Pospalanka
Аз на него имам 6 :P
6клас.Географя.Без долкад. Нашите още не знаят за неяСлед тфа пак иманх по география и после по изобразително и физика и стига толкова
![]()
Angry Blonde
първата ми петица беше в трети клас и се пръснах да рева,а първата двойка тази година (7-ми клас),по математика на входното.. даже беше 2,25
не знам как не съм налучкала още нещо поне за 2,50
ми не ми вика майка,май !
![]()
Първата ми истинска двойка беше вчера....по Химия-7ми кл.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Хах, първата ми двойка беше във 2 клас![]()
Имахме някакъв предмет от сорта на ... офф нещо с писане като съчинания. Та..., бях си забравял тетрадката по тоя предмет 2 пъти подред, а накрая и нямах домашно и госпожата ми лепна цафето
Не казах на наще, ама един съученик (и съсед също) ме изпорти на сестра ми, а пък тя каза на наше ...![]()
![]()
![]()
Е нищо особено не беше де... Но сега пък, от 8 до 10 клас, всеки срок взимам стипендия, а и винаги съм на едно от първите 3 места по личен успех в класа![]()
А съвсем първата ми оценка в училище беше 4-ка по български, в 1 клас ... срам![]()
6 клас по бълг.език![]()
бешее 8 клас по испански език..след това дойде втората,третата,петата,дес тата..мисля,че за годината бяха 18![]()
![]()
а имахме още поне 20 оценки
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
По история в 6 клас.Абсолютно неочаквано беше.Класна ми беше.Седя си аз и изведнъж каза "Хайде сега Даяна да ни разкаже урока" и аз се стреснах и гледах ей така...После ми писа 2ка.Следващия час имахме изобразително и аз се разревах тогава,а госпожата каза,че заради който и да рева-той не заслужавал сълзите ми.
...После назубрих урока ама мноооооого яко.Всеки път,когато питаше нещо от него аз бях първата,която вдигаше ръка.Оправих си 2ката,обаче и до сега-след 2 години и половина,все още го знам перфектно.
Урока беше за Стефан Стамболов...
В 8 клас...ех спомени, спомени...едвам преглътнах 2-ката от сутринта по английски и следобед ми написаха още една на занималнята пак по англисйки. Цял следобед ревах... Хем ми беше смешно, че съм получила 1-та си 2-ка и то в двойна порция, хем ми беше гузно... но до края на годината ми стана ясно, че всеки от класа няма как да не получи всякакво разнообразие от оценки по езика![]()