- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea natural beauty
Съжалявам ако се повтаря темата,но моля помогнете.използвали ли сте nivea natural beauty ,и знаете ли на каква цена е ,как действа?
На мен лично като цяло много ми харесват продуктите на Нивеа, особено тези от новата серия. Доволна съм.Приятно е, когато човек се поддържа
нз за цена...майка ми ги ползва...мн е доволна...нещо като фон дио тен е крема..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз също мисля,че продукта е на ниво,но е за жени от 25 до 35-годишна възраст..То никой няма да ти забрани,но не знам доколко е хубаво,ако още нямаш 25.А иначе за цена около 20лв.е![]()
To infinity and beyond.
Попринцип и аз си мисля, че тази козметика е за по-големи. Наистина 20 и повече годишни момичета. Нивея според мен е добра марка, въпреки че предпочитам други пред нея.Цените са средни, зависи от нещата които купуваш.
Серията е много хубава, но лошото е, че е за по " зряла " кожата. Иначе кремчето е НЕВЕРОЯТНО!![]()
Аз мисля, че става и за по - млади, все пак и да е за 20-25 годишни няма никакав проблем, например ако си на 17, пак можеш да я ползваш, няма да ти навреди. Абе като цяло тази серия е за млади![]()
Щом никъде неспоменават, че е за бръчки например, козметиката може да се ползва и от по - млади
Ами аз съм на 15 години,и незнам,една моя леля го използва ,но тя е около 30 годишна,също така и дъщеря и ,която е на 16,каза ми по добре да използвам това,защото е крем и според нея не уврежда кожата, от колкото фондъотен,който вреди при слънце,а не излизам без фондъотен ,и нз искам да опитам нещо ново.Какво мислите по въпроса?мерси предварително!
![]()
Пробвай![]()
Благодаря на всички , че ми помогнахте,все пак нова съм тук![]()
наистина трябва да пробваш. иначе в кремчето има фактор, което си е супер особено сега през лятото. А и наистина стига с тоя фондьотен само ти вреди на кожата както каза самаПървоначално написано от missidol
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!