.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

testove za narkotici / amfetii helpp

zdr iskam da popitam sled zvimaneto na amfet kolko vreme trqbva .. da ne pokaje testa (s urina) .. ili kakvo moga da napraq da se iz4istq na vreme.. 4e rabotata mn na zor sled nqkolko dena 6 mi praqt.. puk dnes rd .. i dobre sam se zapasil aa i su6tiq vupros i za ha6i6a pomognete pls
    ShmurkoTici

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Пиши на кирилица!
    По темата:За тревата, ако си момче-6 месеца, ако си момиче-3.Амфетите са доста по-силни и каквото и да правиш до няколко дена няма да се изчистиш..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

mom4e sam
    ShmurkoTici

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    За амфети-седмица до месеци.Зависи от организма
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    В чашката с урина дето пикаеш слагаш малко белина.Тя неутрализира по принцип ( знам че помага за тревата ).За амфети не знам обаче дали ще ти помогне
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Варна!!!
    Да не си взимал!
    Щом след няколко дена ще ти правят...ми успех,това мога да ти кажа.

eee to bezz marmalad ne se izdurja :P
    ShmurkoTici

начии ня се изчистиш то се е видело..пикаиш в едно шише преди употребата на амфетката и го носиш със себе си..коато ти взиамт урина преливаш от тази от шишето ... малко схеми инакк не прекаляваи с амфетките не е трева се пак .. късмет 'мармаладко' хихи
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    начии ня се изчистиш то се е видело..пикаиш в едно шише преди употребата на амфетката и го носиш със себе си..коато ти взиамт урина преливаш от тази от шишето ... малко схеми инакк не прекаляваи с амфетките не е трева се пак .. късмет 'мармаладко' хихи
    Някой разбра ли нещо от тук написаното...
    По темата : Зор ли да го ядеж тоя мармалад ?

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    Ама той вече ги е взел амфетките....
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Така е като се правиш на гъзар с тез амфети.. Чесно не ви разбирам.. Сега си търпи последствията..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Заслужаваш да те хванат, ама 'айде ще ти кажа начин. Четох го някъде в интернет или във вестника.
    Ако имаш 'чист' приятел го молиш за урина и даваш неговата урина. И другия начин е да се изпикаеш в едно бурканче преди да взимаш някакви медикаменти, но... ти не си 'чист' до колкото разбрах.

Еми да,накарай някой приятел и вземи шишенцето с тебе и там прелей.

А ако открият нещо и почнат да те лекуват против него?
    Никой не мисли за последствия.
    Поемай си отговорността мъжки и тва е.

пропуснала съм тази част че ги е взел вече... ами пробвай с урината на някой твой приятел ... мисля че няма да разследват дали е твоя... и ся като се изчистиш след месец два си запзи едно шише чиста урина
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

ohhhh to ve4e me zbaraha na6te mn bqh pre4atkal am vii znaete li tui deto trqva da pikae6 kolko e malko .. sig kolkoto kibrit.. i kat se sloji testa mi pokaza 1 4erta .. polojitelen
    ShmurkoTici

ко те ебе хванали са те и толкоз можеше да кажеш че аверите ти са пушили трева и ти си вдишал затова ти е излязло на теста.Ама по принцип няма значение обясни им ,че просто си искал да пробваш да видиш какво е ,ако са хора ще те разберат

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми накарай да се изпикае некои друг
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си