.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Ми нз, но след като гледаш 5 различни филми, в които има едно и също.. в случая група младежи забили се на възможно най-безлюдното място на света (за да няма кой да ги спаси) и там има или уродливи същества или луд еднорък с резачка.. някак си става изтъркано.
    Ам..да,но аз не съм казала,че Погрешен завой ме кефи...

Град
    Непостоянно
    абе няма значение
    просто отбелязах :д

казах ти филм..от мен толкова
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshata
    абе няма значение
    просто отбелязах :д

казах ти филм..от мен толкова
    10х ББ

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Значи аз ти казах,виж 1вите 3,които ти препоръчах,тези филми са умопомрачителни просто,но си имам обяснение - не са американски,а европейски,ако искаш стойностен ужас - american movies не е отговора..и освен това има филми като The Blair Witch Project,тва е по-дълбок филм и не очаквай кървища и рязане,там е само чист страх,др такъв е Phobia,Rest Stop има и други
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Тексаско клане.За мен това си е класика.

редакт-не видях,че си го писала.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    А за The Mist,той е по Steven King и е както каза мачока за едни хора затворени в супермаркет,не могат да излязат защото навън има някаква много гъста мъгла и в нея има някакви откачени неща,които убиват всеки,който излезе.За този филм помня 1 нещо,краят му е ужасно откачен.
    Края на The Mist не е точно откаче по скоро гаден точно като си помисли човек че ше има хепи енд (а аз това исках ) иии ... мъжки полов орган

Иначе по темата: Мен ми харесаха The Mist / Freddy vs Jason / The Eye ... сега немога да се сетя други ама скоро ще ми доидат

Град
    Sofia
    Ми аз помня само,че бях втрещена не го очаквах и точно затова се прекланям пред Steven King
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    В думите на хората ;)
    дамм и аз не го очаквах ама се пак филма беше уникален.Между другото по яко е да прочетете някоя и друга книга на Стивън Кинг аз примерно мн харесах "Сейлъмс Лот" (за вампири - уникална),"Кери" и разказите "4 след полунощ "- наистина мн интересни от Сейлъмс Лот не съм спал за да го дочета

Град
    Sofia
    Хаха ти улучи на кой да го кажеш Аз да не кажа,че съм чела всички негови книги и след тва филмите

Ами аз по принцип не си падам по хорърите за разлика от една приятелка, която ги обожава. Преди 2-3 месеца си спомням, че ми хвали някъв филм за Кървавата Мери, можеш да го погледнеш. Също и филма по романа на Стивън Кинг ''То'' съм чувал, че бил много страшен.
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Зодиак (Zodiac), Последен изход 1, 2, 3 (Final destination) - култова поредица особено първа и втора част. Имаше още един филм, дори беше свързан с Балканите, за пещера в Румъния и някакви същества Спускане. Ама не му знам заглавието на английски.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    А за The Mist,той е по Steven King и е както каза мачока за едни хора затворени в супермаркет,не могат да излязат защото навън има някаква много гъста мъгла и в нея има някакви откачени неща,които убиват всеки,който излезе.За този филм помня 1 нещо,краят му е ужасно откачен.
    Края на The Mist не е точно откаче по скоро гаден точно като си помисли човек че ше има хепи енд (а аз това исках ) иии ... мъжки полов орган

Иначе по темата: Мен ми харесаха The Mist / Freddy vs Jason / The Eye ... сега немога да се сетя други ама скоро ще ми доидат

Е т`ва е супер филмче

The Hills Have Eyes 1 и 2 ........... :P
    огромен подпис
    .: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от TheGoldenBoy
    The Hills Have Eyes 1 и 2

Голям фен Аватара на Chery
    Охх..много мразя такива тип "Погрешен завой".. Тийнейджъри си пътуват нанякъде,изведнъж .А.пукат гума Ии представи си почват да търсят къде да отседнат,а естествено се появяват ,някакви възхитителни човечета . xD Гледай " Mirrors" ,хубав е ,да и то много.Държи в напрежение,а края.края е великолепен ^^ . Друг стойностен филм за мен е Rec . Е няма такъв филм ;\ Предопреждавам ,намалявайте звука.Наистина може да получите удар от силните крещения и т.н. "Проклятието в Амутвил (нещо такова беше) .И той е хубав,да не кажа и по-силна дума (: ..Не гледайте shutter новата версия.Е няма такъв тъп филм .

Давам предложения:
    "Готика" ."Психо".Хелоин"."Stay live"."Mirrors"."Rec"."Проклятието Амутвил"."The ring"."Final Destination"."Мизъри"."It"."Saw"."I Know What You did Last Summer "."Тексаско клане"."23"."Hostel"."Omen"...Дано да съм помогнала :]

Цитирай Първоначално написано от Chery
    Гледай " Mirrors" ,хубав е ,да и то много.Държи в напрежение,а края.края е великолепен
    Давам предложения:
    "Готика" ."Психо".Хелоин"."Stay live"."Mirrors"."Rec"."Проклятието Амутвил"."The ring"."Final Destination"."Мизъри"."It"."Saw"."I Know What You did Last Summer "."Тексаско клане"."23"."Hostel"."Omen"...Дано да съм помогнала :]
    Споделям мнението ти,че фимли от типа на Погрешен завой дразнят. И то много.А иначе от филмите ,които си предложи съм ги гледала всички,но все пак благодаря.
    П.П : Имаш много добър вкус

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    Гледай " Mirrors" ,хубав е ,да и то много.Държи в напрежение,а края.края е великолепен
    Давам предложения:
    Споделям мнението ти,че фимли от типа на Погрешен завой дразнят. И то много.А иначе от филмите ,които си предложи съм ги гледала всички,но все пак благодаря.
    П.П : Имаш много добър вкус
    Мерси ,ако се сетя за още ще напиша

Гледай "Others". Много е хубав (sun) . "Нощен полет".Нищо особено,но за един път гледане става (:

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И аз да препоръчам High Tension. Може и Masters of Horror да погледнеш, въпреки че е сериен.
    You are broken, I can fix you...

Ми аз помня само,че бях втрещена не го очаквах и точно затова се прекланям пред Steven King
    аз съм фен на ужасите.........наи-добре ела в нас да гледаме на плазмата
    огромен подпис
    .: machoka :.

Гледала съм го

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Гледала съм го
    Jeepers Creepers 1 и 2 ?
    огромен подпис