- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стойностен ужас?!
Ам..да,но аз не съм казала,че Погрешен завой ме кефи...Първоначално написано от woshata
абе няма значение
просто отбелязах :д
казах ти филм..от мен толкова
.!.
10х ББПървоначално написано от woshata
![]()
Значи аз ти казах,виж 1вите 3,които ти препоръчах,тези филми са умопомрачителни просто,но си имам обяснение - не са американски,а европейски,ако искаш стойностен ужас - american movies не е отговора..и освен това има филми като The Blair Witch Project,тва е по-дълбок филм и не очаквай кървища и рязане,там е само чист страх,др такъв е Phobia,Rest Stop има и други
Първоначално написано от angellove
Тексаско клане.За мен това си е класика.
редакт-не видях,че си го писала.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Края на The Mist не е точно откаче по скоро гаден точно като си помисли човек че ше има хепи енд (а аз това искахПървоначално написано от JUSTDNB
) иии ... мъжки полов орган
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата: Мен ми харесаха The Mist / Freddy vs Jason / The Eye ... сега немога да се сетя други ама скоро ще ми доидат![]()
Ми аз помня само,че бях втрещена не го очаквах и точно затова се прекланям пред Steven King
дамм и аз не го очаквах ама се пак филма беше уникален.Между другото по яко е да прочетете някоя и друга книга на Стивън Кинг аз примерно мн харесах "Сейлъмс Лот" (за вампири - уникална),"Кери" и разказите "4 след полунощ "- наистина мн интересни от Сейлъмс Лот не съм спал за да го дочета![]()
![]()
![]()
Хаха ти улучи на кой да го кажешАз да не кажа,че съм чела всички негови книги и след тва филмите
Ами аз по принцип не си падам по хорърите за разлика от една приятелка, която ги обожава. Преди 2-3 месеца си спомням, че ми хвали някъв филм за Кървавата Мери, можеш да го погледнеш.Също и филма по романа на Стивън Кинг ''То'' съм чувал, че бил много страшен.
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Зодиак (Zodiac), Последен изход 1, 2, 3 (Final destination) - култова поредица особено първа и втора част. Имаше още един филм, дори беше свързан с Балканите, за пещера в Румъния и някакви същества Спускане. Ама не му знам заглавието на английски.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от got2Bthe1
Е т`ва е супер филмче![]()
The Hills Have Eyes 1 и 2 ........... :P
огромен подпис
.: machoka :.
Първоначално написано от TheGoldenBoy
Охх..много мразя такива тип "Погрешен завой".. Тийнейджъри си пътуват нанякъде,изведнъж .А.пукат гумаИи представи си почват да търсят къде да отседнат,а естествено се появяват ,някакви възхитителни човечета .
xD
Гледай " Mirrors" ,хубав е ,да и то много.Държи в напрежение,а края.края е великолепен ^^ . Друг стойностен филм за мен е Rec . Е няма такъв филм ;\ Предопреждавам ,намалявайте звука.Наистина може да получите удар от силните крещения и т.н. "Проклятието в Амутвил (нещо такова беше)
.И той е хубав,да не кажа и по-силна дума (: ..Не гледайте shutter новата версия.Е няма такъв тъп филм .
![]()
Давам предложения:
"Готика" ."Психо".Хелоин"."Stay live"."Mirrors"."Rec"."Проклятието Амутвил"."The ring"."Final Destination"."Мизъри"."It"."Saw"."I Know What You did Last Summer"."Тексаско клане"."23"."Hostel"."Omen"...Дано да съм помогнала :]
Споделям мнението ти,че фимли от типа на Погрешен завой дразнят. И то много.А иначе от филмите ,които си предложи съм ги гледала всички,но все пак благодаря.Първоначално написано от Chery
П.П : Имаш много добър вкус![]()
Мерси ,ако се сетя за още ще напишаПървоначално написано от puhi14
![]()
Гледай "Others". Много е хубав (sun) . "Нощен полет".Нищо особено,но за един път гледане става (:
И аз да препоръчам High Tension.Може и Masters of Horror да погледнеш, въпреки че е сериен.
You are broken, I can fix you...
аз съм фен на ужасите.........наи-добре ела в нас да гледаме на плазматаПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
огромен подпис
Гледала съм гоПървоначално написано от TheGoldenBoy
![]()
Jeepers Creepers 1 и 2 ?Първоначално написано от puhi14
![]()
огромен подпис
НеПървоначално написано от TheGoldenBoy
10х
![]()
моля моля...............но можеш и в натура да се отблагодариш :PПървоначално написано от puhi14
огромен подпис
Psycho
леле, тоя филм...![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"