- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много срамежлива и....
Ти от 3 дена си на 16 и вече го раздаваш голямаПървоначално написано от woshata
![]()
Ако ти се смее му удари един шамар. В първи клас едно момче ми подари острилка сърце и го питах харесва ли ме, той каза не и го зашлевих якатаВ крайна сметка ти си най- важната :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
за пръв път виждам някои дето да мисли кво да отговори квот ти дойде първото аз така прая и кви са тия скъпе е вие само с тоя скъпе да еба и умрялата програма срам ква е тая дума и за кво е срам кво ще стане ако му кажеш че го харесваш ако ти каже че той теб не кво ще умреш ли 6ти стане тъпо малко ама неможе само да ти е на кеф не е intereseno are stiga толкова глупости
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Защо да ти се присмее? Да не сте 2ри клас?Първоначално написано от ysmiFchiCa
Нали в крайна сметка идеята ти е да РАЗБЕРЕ, че го харесваш?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
честно,в такъв случай се съмнявам,че някой от тук може да ти помогне. 4 думи - преодоляване на себе си![]()
Първоначално написано от angellove
Говори това,което мислиш.Ако не те харесва такава,каквато си,тогава му тегли майната.
ако не стане с алкохол, пробвай с много алкохолПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Представи си че когато говориш с него по скайп не говориш с него,а с най-добрия ти приятел.
Така ще си по-спокойна да се шегуваш и с времето ще се отпуснеш.
Покани го на кафе или на питие,пий разумно и нещата ще се развият от само себе си.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Когато се появят други хиени около твоя възлюбен и по стечение на обстоятелствяата той почнв да връзва на някоя от тях, ревността и алкохола поет от мъка ще са нещата които да те накарат да поемеш инициативата в твои ръце!![]()
+ МАриХУаНА everydayПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И аз съм на това мнение, алкохола решава всичкоПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
И аз бях мн срамежлива, но ми мина преди 2-3 години![]()
http://depacco.com/pages/index.php?refid=elfhelm