- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рев за оценки
Амии незнам дали беше точно рев..По-скоро ми стана доста кофти когато имах 2 на входното по химия..
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Оо да, определено се е случвало ;д
nicolepcd
плаках в началото на тази учебна година, защото съм подготве с френски
дали това обяснава всичко ...![]()
Да случвало се е в 4-5ти клас..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не съм, но ако не ме приемат никъде сигурно ще се разплача...Нз.Или поне бих се ядосала суууууууууупер много, защото знам, че мога, а ме мързи![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Никога не съм плакала.Учила съм толкова, колкото съм изкарала.Ако съм искала повече, съм щяла да уча повече.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мда като малка ревах за 4-ки, защото по принцип бях само с 6 ( и тук там 5) и за мен това беше края на света![]()
Леле че съм била ..
![]()
За всичките 9 години,откакто съм ученик за оценка не съм ревал.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
нямам спомени някога да съм плакала за оценки,
но пък за сметка на това си спомням как някъде -3-ти, 4-ти клас ми се наложи да отсъствам един понеделник понеже имах оптикария-обрив някакъв и трябваше да пропусна училище за да отида на лекар и въобще бяха ебати драмите![]()
сега като се сетя и си се чудя на лапешкия акъл...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Най-често се случва когато се чувствам неоценена и смятам, че знам за повече. Когато си се старал и имаш 3ка или 4ка наистина е отвратително чувството.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не съм ревала за оценкитова би следвало да бъде направено от някой лигав зубър
![]()
+1 и аз съм така . но като по-малко ревяхПървоначално написано от AFT
,нз що .. пък тва беше в начален курс , а там много бързо се оправят
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Плакала съм, да... щото ми става едно такова гадноооооо, хваща ме яд и така... от яд рева![]()
Аз рева от яд, когато мисля че ще остана на заварка, обаче се стягам и уча и се отървавам от заварките.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Дааа.. за първата ми 5-ца в края на 2 клас.. Не си заслужава да плачеш за оценки
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Не, никога не съм ревала за оценки![]()
Дори за първата си тройка някъде във втори-трети клас не се разревах. За мен оценките не са от никакво значение.
Последните години особено всички учители и учителки пишат по-слаби оценки, защото съм ги дразнела или съм била цапната в устата. А за такава оценка можеш само да се радваш![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз ревах мн като получих първата 2ка в 4ти клас.![]()
Иначе и др пъти съм плакала и то точно заради това,че знам,че мога а не съм го направила и даскалите имат някво погрешно скапано мнение за мене и само се заяждат.![]()
![]()
![]()
Никога не съм ревал за такава глупост. Чупил съм стол, но това не е като цивренето - това по-помага.
Live now, this is your time!
да сега съм в 7 клас и пак си плача за слаби отценки по скоро за 4етворки ама миналия път кат имах 5 по бг пак си поплаках![]()
Don't worry, be happy!
Плаках във втори клас като имах тройка по Роден край. (май така беше предмета)И тогава нямах тефтерче (нямахме бележници още) и госпожата ми се скара и почнах да плача още повече.
![]()
И да рева и да не рева оценката вече съм я изкарал къв смисъла?
В 4 клас се разревах за 5 по Човекът и природатаИ в 5-ти клас съм си ревал...Обаче най-много ревах за 4 по Човекът и природата (защото ми беше най-силния предмет) и за 3 по Труд и техника,защото не беше справедливо
![]()