.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 155
    Град
    София
    Да, за първата ми двойка После просто се правех, че не ми пука.

Да, в 4-ти клас мисля че беше по математика имах 3ка. След тва не съм ревала, нямам и намерение
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

непрекъснато... без да го искам.. нито ми се карат, нито нищо просто ми идва отвътре ;(

Мега фен Аватара на Sisito941
    Вчера плаках,понеже връщаха контролните по геометрия.Имах втора двойка по този предмет от втория срок и госпожата съответно каза,че ще ме остави на изпит.Обаче тя понеже на всяка задача нали поставя точки(например 0,75).И една от задачите ми беше вярна и там ми писала 1 точка.Тя оценките ги смята така:2+еди си колко точки си събрал от задачите общо,в моя случай имах 1 точка,т.е. 2+1 и тя забравила да ги събере тея числа и писала 2.След това една фр забеляза,че имам една точка.Изчаках госпожата да си свърши часа със съседния клас и й показах грешката и тя каза:"Нямаш две имаш три"И се оказа,че всъщност съм плакала напразно. А иначе не съм плакала за оценки.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на xoxi
    Никога не съм се разплаквала за оценки..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Не помня да съм ревала за оценки...

Мега фен Аватара на mynichka
    О, плакала съм и продължавам да плача... тази година завърших ..и за резултатите от матурите плаках първо от щастие, после от яд ..бях учила толкова много по гадната география а имам 4.26 ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Напирали са ми сълзите в час, но НИКОГА не съм ревала пред класа... Че ще ме вземат за някаква...
    А после ми минава и без рев спокойно решавам как бих я поправила.

Sisito941, аауу, да, една фр имаше подобна ситуация.. Пак по геометрия. На всяка задача се дава по 1 точка (4 са задачите)... А пък тя горката откъслечно решавала, има на една задача 0,4 т., на друга пак толкова и на третата 0.2 и се спаси и тя от изпита. А четвъртата не могла да я прочете дори. :[

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ооо да доста съм ревала.Помня много добре как 1 ден така ме напуши на рев,че вървях по улицата и си циврех без да ми пука.Такъв рев беше,че даже си се спъвах в собствените си крака.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мда плакала съм,най-големия ми рев беше в 5ти клас,защото ми написаха една незаслужена двойка (ама после г-жата я поправи )
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мисля бях 3ти клас като получих първата си слаба оценка... еми не съм плакал... след това в 7ми клас пак имах 2 и пак след 2 часа я оправих, но не съм ревал... и сега предоволно за 2ра година ще вземам стипендия

Никога. Често съм разсеяна на контролни и се провалям поради недостатъчни упражнения, а не незнания. 2-ка не съм имала в живота си, но пък 3-ки и 4-ки си намират. Все повече започвам да си развалям успеха, но надеждата ми е в следващата година. Все пак, никога не съм плакала за оценка, нито пък съм се ядосвала особено. Няма да сме бележкари, я!

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Емм да в 5ти клас за първата цвайка иначе вече не

Град
    В русия съм...
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Да Тази година плаках за първата ми четворка(беше по математика)
    Ххаха аз за 4 си удрям г*за в тавана дето се вика иначе да рева за оценки...не помня....Преди доста време спря да ми пука.
    Друго смешно е,че ако като малък някой ми кажеше ще имаш двойки(не че сам двойкаджия де-успеха ми е 5.00 :P ) и ще бягаш от часове нямаше да повярвам

В 2 или 3 клас - вече не помня по какво ми беше оценката
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Мене ми е все едно дали ще имам 6 или 2. Не ми пука за туй тъпо даскало. Просто съм свикнал с двойките и ми стана навик

аз не съм.В 11 клас съм и оонзи ден връщаха тестовете по история и любимеца на даскалката имаше 4.И се нацупи и тя му вика "какво има"
    той : "имам 4" и вече ще ревне
    тя"не се притеснявай аз ще ти пиша 6 "

че така се оправят оценките
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Като бях първи или втори клас, ревах за 5 по изобразително. Ревала съм за петици и четворки по математика (ама пак някъде 2,3 клас). И за една четворка по човек и природа. Тогава егати майтапа. Подсказвам аз на целия клас ВСИЧКО и накрая- те - петици, аз - четворка. И то защото съм отбелязала 1 отговор, а съм преписала друг... Беше ми мн. гадно. И за първата си тройка ревах, тя беше по мат. Ама вече не рева - няма защо.

Супер фен
    Случвало се е.
    И тази година изкарах двойка по История,но тогава си знаех,че не съм учила и не ми пукаше.
    Обаче после имаше уговорка да я оправя и аз се постарах да науча,каквото трябваше и на следващия път уж да я махна цвайката,а кво стана - цъфнаха ми една тройка до двойката... стана ми страшно тъпо,защото просто знаех,че съм се потрудила в крайна сметка,а резултата беше - .l. ...и така. случва се

Никога не съм ревала за оценки .. ако е по някой важен предмет най-много да се почувствам кофти... Иначе хич не ми пука

Ей сега рвах, защото продължавам да си мисля, че съм се издънила на тоя изпит. Ама то твърде много напрежение тея дни и си го изби на сълзи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на gabsit000
    плаках в 5-ти или 6-ти клас,в час по география,не си знаех урока и помолих г-жата да си науча за другия път,за да не изкарам лоша оценка.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз по-скоро се ядосвам, когато знам, че мога, а точно в тоя момент не съм го направила. ;д
    +1

Имаше една от нашия клас дето плака за пърата си двойка-беше тая година,а аз също съм плакала за оценки ама...не мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си