- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рев за оценки
Аз за оценки не плача! Тъпо е. На скоро една съученичка се разрева за 4ка и казвам ви от страни е адски смешно. Не се излагайте по този глупав начин, просто няма смисъл.
Fuck you You fucking Fuckers
Ми плакъл съм ,но като малък щото бях ученолюбив ама ся станах олигофрен и не ме бърка чак толкоз![]()
![]()
..........
еми недей да казва,че оценките са толкова без значение,след като сама виждаш колко са важни понякога.Първоначално написано от xcomplicatedx
в 3-ти клас за една тройка![]()
"People die but legends live forever"
не съм.
Помня че 5ти клас имах твойка по история (първата ми тройка) и ми стана тъпо само, ама чак да рева...
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Да. В 3-ти клас имах 3,5 по английски език и помня че ревах класната да ми пише четирииначе после никога...
Ами всъщност ревала съм. В 2-ри клас, защото получих първата си 5-ца и си мислех, че тате ще ми се кара, защото досега съм имала само 6-ци. Но изобщо не ми се кара
, просто се бях панирала излишно.
Вече не плача заради оценките, но ест. понякога ми става гадно, ако изкарам 3-ка или пък 4-ка
, пък да не говорим за 2-ка *тая година получих първата, на скапания тест по физика
* .
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Мне... а да, в началния курс, обаче тогава бях малка и циврих за всичко възможно. Сега не ми пука много много.![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Aми да,определено ми се е случвало .. Сега като се замисля съм била ОГРОМНА лигла ,за да рева за такива глупости при положение,че дори родителите ми не ми се карат за оценки ..Ревала съм за много смешни неща - можете ли да повярвате - музика ?!![]()
.. Но това е далечно минало-сега вече я карам много по-леко и разбрах ,че в този живот има много по-важни неща ,за които да плачеш от една 2ка .. Защото всичко може да се поправи .. Имаше факти и случаи ,които ме промениха .. Както и да е .. Мога да пиша много за това ,но най-важното е ,че по този начин само си късаме нервите,губим си времето и един вид предизвикваме съдбата - поне за мен е така ..
![]()
НЕ ама имах един съученик ей сега в 7клас под 5 а понякога и при 5 като ревне,като почне да пищи на госпожите.А мен тая година госпожата по руски ми вика е и сега какво правиме 5 двойки,оставям те на поправка.Аз казах добре,на следващия ден я помолих да ме изпита на каквотот реши и тя ми даде да уча 35стр.Научих ги и ми писа 3-ка.
Имала съм лоши оценки и не съм била доволна, много ясно. Все пак чак да цивря... В никакъв случай. Неприятно е, но оценките не са края на света.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Никога не съм плакала за оценки, ами може би само малко съм се сдухвала 'щото после малко трудно го приемат наще като им споделя че имам двойкаПо-скоро ме е яд на себе си или се изнервям зверски на учителя
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ами оценките не са важни толкова, колкото знанията. Но честно да си кажа и аз съм циврила.![]()
Мисля, че във всеки клас си има такива, които живеят за едната шестица и много обичат да се подмазват на преподавателите, какво ще кажете![]()
Понякога-всеки има чувства..кофти ми е ,че ще разочаровам нашите,не е чак толкова за успеха..![]()
Плаках само за 3ката си по немски в началото на 9ти клас![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Определено.. разочарованието и яда си казват думата![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
ами единствената оценка за която съм ревал беше няква тъпа 2-ка по английски в 6 класиначе за друга оценка никога
![]()
като бях малък възможността да се разплача за ниска оценка беше голяма само когато наще разберат.. и така не ми викаха за 2ка по английски, а ми викаха за 4ка по математика... това беше отдавна... 5-6 години... сега и по двата предмета нямам никакъв проблем...
Ооо аз още помня как ревах в 2-ри клас като имах 5-ца и в 5-ти с двойката.
Иначе е наистина кофти, ако си се опитал и знаеш, че си се справил.. и изведнъж - двойка, ама ако пък си предал празен лист какво почваш да се оплакваш, че контролното било гадно. Дразня се на такива хора. Не са си направили труда веднъж и накрая искат шестици. Съжалявам хора вече нищо не се подарява, заплаща се по един или друг начин.![]()
е аз си бях написал всичко..е не за 6 , но поне една 5-ца връзвахПървоначално написано от sunxflower
друг е въпроса че тази учителка ме мразеше , така и не разбрах защо-2 седмици след тва я уволниха
![]()