.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 155
    Аз за оценки не плача! Тъпо е. На скоро една съученичка се разрева за 4ка и казвам ви от страни е адски смешно. Не се излагайте по този глупав начин, просто няма смисъл.
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    Ст.Загора
    Ми плакъл съм ,но като малък щото бях ученолюбив ама ся станах олигофрен и не ме бърка чак толкоз

Re: Рев за оценки

..........

Re: Рев за оценки

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    Цитирай Първоначално написано от impassive7
    Нека всеки тук да каже дали някога е циврил заради лоша оценка! Аз лично - да, за което много съжалявам! Все пак оценките не са най-важното в живота....
    мии..тая година нещо за някфи петици на контролните о.О майко мила..после ми мина мерака и хич не ми пука-4ворки ,5тици ..тройки ако ще..майкоо..некфи си оценки..просто нещо написано върху лист..да не ти решават живота..аа и накрая на годината..нали съм 7ми клас и ми се стори ,че имам 5 по математика и ми призля,започна да ми се драйфа и бях пред плач..всичко ми беше черно..зави ми се свят..все пак една годишна оценка по математика в 7ми клас ти решава бъдещето за години напред..нали?! ..та като разбрах ,че по мат ЗИП а не ЗП имам 5 леле просто не можете да си представите кфа луда радост
    еми недей да казва,че оценките са толкова без значение,след като сама виждаш колко са важни понякога.

Фен
    Град
    Варна
    в 3-ти клас за една тройка
    "People die but legends live forever"

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    не съм.
    Помня че 5ти клас имах твойка по история (първата ми тройка ) и ми стана тъпо само, ама чак да рева...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Да ,но се случва рядко и то само на 4 и 3

Мега фен
    Да. В 3-ти клас имах 3,5 по английски език и помня че ревах класната да ми пише четири иначе после никога...

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Ами всъщност ревала съм. В 2-ри клас, защото получих първата си 5-ца и си мислех, че тате ще ми се кара , защото досега съм имала само 6-ци. Но изобщо не ми се кара , просто се бях панирала излишно. Вече не плача заради оценките, но ест. понякога ми става гадно, ако изкарам 3-ка или пък 4-ка , пък да не говорим за 2-ка *тая година получих първата, на скапания тест по физика * .

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Мне... а да, в началния курс, обаче тогава бях малка и циврих за всичко възможно. Сега не ми пука много много.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Aми да,определено ми се е случвало .. Сега като се замисля съм била ОГРОМНА лигла ,за да рева за такива глупости при положение,че дори родителите ми не ми се карат за оценки ..Ревала съм за много смешни неща - можете ли да повярвате - музика ?! .. Но това е далечно минало-сега вече я карам много по-леко и разбрах ,че в този живот има много по-важни неща ,за които да плачеш от една 2ка .. Защото всичко може да се поправи .. Имаше факти и случаи ,които ме промениха .. Както и да е .. Мога да пиша много за това ,но най-важното е ,че по този начин само си късаме нервите,губим си времето и един вид предизвикваме съдбата - поне за мен е така ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз по-скоро се ядосвам, когато знам, че мога, а точно в тоя момент не съм го направила. ;д
    +1
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    НЕ ама имах един съученик ей сега в 7клас под 5 а понякога и при 5 като ревне,като почне да пищи на госпожите.А мен тая година госпожата по руски ми вика е и сега какво правиме 5 двойки,оставям те на поправка.Аз казах добре,на следващия ден я помолих да ме изпита на каквотот реши и тя ми даде да уча 35стр.Научих ги и ми писа 3-ка.

Имала съм лоши оценки и не съм била доволна, много ясно. Все пак чак да цивря... В никакъв случай. Неприятно е, но оценките не са края на света.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Никога не съм плакала за оценки, ами може би само малко съм се сдухвала 'щото после малко трудно го приемат наще като им споделя че имам двойка По-скоро ме е яд на себе си или се изнервям зверски на учителя
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    In your dreams..
    Ами оценките не са важни толкова, колкото знанията. Но честно да си кажа и аз съм циврила.

Супер фен Аватара на storex
    Мисля, че във всеки клас си има такива, които живеят за едната шестица и много обичат да се подмазват на преподавателите, какво ще кажете

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Понякога-всеки има чувства..кофти ми е ,че ще разочаровам нашите,не е чак толкова за успеха..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Плаках само за 3ката си по немски в началото на 9ти клас
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Определено.. разочарованието и яда си казват думата

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

ами единствената оценка за която съм ревал беше няква тъпа 2-ка по английски в 6 клас иначе за друга оценка никога

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    като бях малък възможността да се разплача за ниска оценка беше голяма само когато наще разберат.. и така не ми викаха за 2ка по английски, а ми викаха за 4ка по математика... това беше отдавна... 5-6 години... сега и по двата предмета нямам никакъв проблем...

Ооо аз още помня как ревах в 2-ри клас като имах 5-ца и в 5-ти с двойката.
    Иначе е наистина кофти, ако си се опитал и знаеш, че си се справил.. и изведнъж - двойка, ама ако пък си предал празен лист какво почваш да се оплакваш, че контролното било гадно. Дразня се на такива хора. Не са си направили труда веднъж и накрая искат шестици. Съжалявам хора вече нищо не се подарява, заплаща се по един или друг начин.

Цитирай Първоначално написано от sunxflower
    Ооо аз още помня как ревах в 2-ри клас като имах 5-ца и в 5-ти с двойката.
    Иначе е наистина кофти, ако си се опитал и знаеш, че си се справил.. и изведнъж - двойка, ама ако пък си предал празен лист какво почваш да се оплакваш, че контролното било гадно. Дразня се на такива хора. Не са си направили труда веднъж и накрая искат шестици. Съжалявам хора вече нищо не се подарява, заплаща се по един или друг начин.
    е аз си бях написал всичко..е не за 6 , но поне една 5-ца връзвах друг е въпроса че тази учителка ме мразеше , така и не разбрах защо-2 седмици след тва я уволниха

Супер фен Аватара на Di
    не
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си