- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рев за оценки
Не съм и не намирам за нормално да се реве за оценки.
В втори клас,винаги когато получех петица се скъсвах от рев![]()
![]()
ся хич не ми дреме на КУРА
ако ще и двойка да получа
![]()
В 5 клас ме изгониха веднъж от час едваам се разревах за да видя дали госпожата да се смили. :Д
Тц, не ме пусна в същия час обратно, ходих да си се шляя някъде.
Това е единствения случай с ''рев''. :Д
ми не съм ревала..само 1 път в 5 клас ме беше много яд щот она глуха пача ме пита кой е бил последния аз и отговарям правилно (щот го видах от учебника де) и тя вика, че тоя цар бил последния..аз трябвало да й кажа първия
![]()
![]()
Ревала съм за двойки,но не какви а учени.Смисъл,че си седнал и уж си учил и накрая нищо,а за контролни ,за които не съм учила и съм имала 2, не съм ревала![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
оооо,да!! Получа ли 5тица се затварям в кенефите и такъв рев надавам че се чува на другия край на града , после се обаждам на мама и съм сигурна че нищо не ми разбира обаче все се съгласява..
сега сериозно .. не - родителите ми не са ме комплексирали и увредили тоооолкова жестоко ..![]()
![]()
in defense of our dreams...
в 7 клас .. 1 срок по физика или кво беше тогава ддз ... щтеше да ми устави 2 аз се разревах писа ми 3 ..и и станах любимка2 срок имах 6
![]()
амии даа.имах нещастието да получа първата си 2 в деня,който получих и първата си 3.беше много гадно, но после си свикнах![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Абсолютно никога не съм ревала за оценки,каквито и да са те.. 2,3,4.. Те не са най-важното в живота ми,докато много от стария ми клас Реваха кат заклани,заради 4-ки,3-ки,2-ки ,дори имаше случай ,в който една моя съученичка беше ревала ,че има 5-ца ,апа можела да изкара повече ..Абе...
и все пак аз каквато и оценка да получа си се
незнам що,но винаги съм весела пък.. що трябва да цивря кат малко бебе
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Случвало ми се е да ми се дореве от яд , но попринцип не рева за оценки.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от elito0o0o0
Евалата, така се прави. И аз почти не съм се разтройвал. Е, имаше едни случай по математика, ама само за там. Ама като съм зле със смятането така е
![]()
ми ревала съм ама като малка...сега вече ми е се тая за оценките (е не съвсем ама поне не рева) Обаче ми се случва понякога да зарева повреме на контролно без никаква причина и тогава става лошо щото хем даскалката си мисли че рева нарочно хем немога да се концентрирам и получавам цвайка (двойка де :Д )![]()
В седми клас две тъпи даскалки ме мразиха и напук ми написаха 5ици и аз ревах и пред тях и пред наще колко време ... и смо като се сетих и рев рев щото ми намаляваше бала![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
в 4 клас целия клас имаше поне с 2 единици по малка оценка.. имах 4 и плаках.. обаче те не ни ги писаха![]()
![]()
Плаках в 5 клас за първата си 2-ка по английски![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първоначално написано от LovelyGirl
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Бях във 3 или 4 клас и имах 2 по френски,защото бях дала на едно момиче да препише домашната ми
![]()
Не.
Бтв имахме едно момиче дето за 5 ревеше![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Аз да ,но не заради оценката ,а по скоро разочерованието,че съм си мислела ,че мога повече ама това беше отдавна![]()
Ревала съм .. в 4 клас .. първата ми 4ка беше.. Ама това беше първия и последния път да цивря за оценка
![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
2ри клас се разревах докато ме изпитва госпожата щото разбрах че ша ми пиши 2 и ебахти сиг толкова несъмревала никога аххахаха да де тва ми беше първата 2ка в 2ри клас![]()
предмета май беше Родинознаниеама аз никога не съм обичала историята
![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Никога не съм ревала за оценки. Определено от миналата година, откакто срочните и годишните оценки започнаха да имат значение за завършването ми, ме е хващало яд, ако съм изкарала някоя тройка или четворка, а съм учила преди това. Ако съм си предала празен лист или съм играла на тото, дори не се и надявам на добра оценка, за да не се разочаровам после. Но нямам никакъв спомен да съм ревала.