.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Слава богу нямам

Град
    **<S><T><Z>**
    За щастие нямам такива чак. Единствените досадни са от съседния апартамент, които надуват музика още в 7:30... било му скучно на оня и си пускал музичката докато се приготвя за работа... Да му е*а майката... много ме дразни.

и моито комшии не са цвете за мирисане. Тоя над нас ежегодно прави ремонти. Все нещо блъска, чука, тряска, пробива...цяла година всеки ден все нещо ще прави. А и всеки път към 10-11 си тупат мръсните черги и разни там парцалища и къде отива всичко?? - в чистото ни пране или по-лошо - точно в моята стая!!! Тия под нас ме събуждат сутринта в 7 часа с песните на Софи Маринова. Съседите на първия етаж смърдят покъртително!!! Влизаш във входа и така те удря в носа, че ме е срам заради тях да каня приятели вкъщи. Другата луда на 2рия етаж заедно с дъщеря си...мамицата им събраха всичките котки на квартала на нашия вход. Всяка сутрин, обед и вечер ги накупчват и ги тъпчат...тия котки станали по 5 кила, по-големи от кучета. Отделно, че всичките са клюкари, висят по терасите и ти гледат сеира. Тия хора знаят за мен, повече дори и от семейството ми. А да не споменавам групичката пенсионера накачулили се на пейките навънка и цял ден само клю-клю-клю
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз живея в къща,но като бях на гости на леля ми(тя живее в блок)и реших да се попека,защото времето беше много хубаво,а аз съм доста бяла и леля ми вика печи се към 12.00-13,00 докато ги няма съседите отгорния апартамент и аз ок.....И излизам аз по бански на терасата и по едно време чувам некви говорат на горната тераса и докато се обърна тая бабичка си изхвърли супата върху мен Бях откачила като се качих и ги направих на нищо,деба и бабичките.Супата си изхвърля с цялото нахалство на терасата на леля..........и то върху мене сега ми е смешно,ама тогава какво ми беше...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си