- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли земетресението ?
Аз пък си проспах целия ден (то и младостта си проспах де ) и нищо не съм усетила , а тате преди малко ми де обади да ми каже![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
5,5 по Рихтер![]()
в центъра нищо не усетих аз![]()
а били 3![]()
чак сега разбирам че имало
и гледам някъв изненадан
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
тва за 5,2 не ми се вярва
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мба при мен са усети бая ма не беше много силно
Аз пък нищо не усетих.![]()
![]()
![]()
5,2 много бе...
Повече да ги тресе макетата, пък дано им дойде акъла в главата.
аз съм в София и пак нищо не усетих!на 4тия етаж съм
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Усетих го..![]()
И аз...този път в колата бяхПървоначално написано от EarthShaker
Беше кофти усетих как се треса,пулса ми се ускори,но си останах на едно място хладнокръвно и очаквах да спре.На 4 етаж съм.То от толкова земетресения напоследък нямаше как да не ни подмине,дано няма повече трусове поне вечерта...Мн е кофти самото чувство.![]()
Сигурно съм била в трамвая.Петицата така се тресе и дрънчи,че и бомба да падне,никой няма да се почувства различно вътре...
:P така си еПървоначално написано от SofiaRegularCunt
в последно време все на тях попадам
по темата-усетих го, беше ми лошо![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и аз го усетихПървоначално написано от Marchegiano
Нищо не съм усетила.
Ахаха.. Бяхме у един приятел и всички нещо се споглеждаме
Слабичко беше
Смолян
Аз днес 4 пъти се возих все на дрънкалките.Нямах късмет.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Но наистина преди малко чух от приятеля ми (той е някъде около Петрич на бал),че е имало земетресение.Стана ми смешно и той ми се скара,че се смея на толкова сериозни неща.![]()
Ама,честно казано,не ме е много страх.Българите ни пазят някакви нечовешки сили,щото едновременно с това всеки ден си правят ташак с нас и си дават сметка,че едно земетресение вече ще е прекалено.Ако е писано да стане нещо,ще стане.От паника няма смисъл.![]()
абе тфа верно ли ... аз викам водката дет изпих днеска ми повлияла
и за тфа така се въртях нещо ..![]()
![]()
олелел ... оО
В Югозападна Бълтария е било най-силно.Аз съм от Петрич и тук първия трус много ме стресна,замалко да стана от леглото и да скоча от терасата![]()
После дойде вторичния трус,който също беше бая силен,а преди 5 минути още един вторичен,но много слаб.
Тва ми е първото земетресение,дано не се повтаря.По новините казаха,че било 5.2-силничко си беше.
Това в България само леки трусове. И по-добре, че като дойде един силен, та да разтресе новото строителство... Особено Лозенец- свлачищна зона. Максимално допустими 4 етажа с тия 5-6 етажни кооперации нагъсто - нагъсто. Целия квартал ще се изсипе в Сити Центъра.
Grumpy old madman
Щом така мислиш.Аз не се шегувам с нея.Стана ми смешно за това,че се вдига някаква невероятна врява за всеки малък трус.Все едно ще помогне.Нормално е да се стреснеш,още повече,че тук рядко се случват такива неща.И после какво?Ще се изнесеш да спиш в колата или ще си направиш палатка от вазглавници.Не,поемаш си дъх и се радваш,че всичко е наред.Дори да няма Господ и съдба,и на баба ти хвърчилото ,това не променя факта,че нищо не може да се направи.Най-много да ни накара да се досетим колко сме нищожни.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Е тоя път поне в Силистра не се усети![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!