- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ми е лаптоп-а ?
Е, да си вземе големия комп, поне няма да могат да и го откраднат.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
+1Първоначално написано от dimi93
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужссс тоз голям пич
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
вечн0 си на лентата..^^
Затова за балове се мисли с крачка напред.
Събираш пари отрано,като се прави списък със това,което ще вземеш и направиш.
Правиш няколко месеца обиколка око магазите,за да видиш цените
и евентално да вземеш нещо-като бижута и дрехи за изпращането,където не се иска строга официалност,същото можеш да направиш и с обувките.
Детето не е виновно,че иска,то е длъжно да опита да вземе,каквото може.Родителя в крайна сметка дава парите и трябва ясно да си е преценил,че ще е огромен бюджет и отрано ще се приготви с провизии и допълнително пари,за да "преживее" загубата.
Абе мен баща ми като искаше да ме изненада,беше скрил нов GSM зад вратата в банятаПървоначално написано от BooBless
(ест майка ми знаеше,така че нямаше опасност някой да вземе да се изкъпе
)
.Много добре го е казал.Онази коза трябва да знае,че мама и тати не копаят парите.Ако беше пестила от бала,сега щеше да има лаптоп.Освен да се харчи,тряба и да се мисли.Имаше една хубава рекламка,в която казваха:Не става само с ядене,трябва и акъл!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Нищо смешно не намирам. Това е трагедия. Ценностната система на тази и много от тези на нейните години е потресаваща просто. Бащата добре и го е казал.![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
=]