- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- докъде стигнахме
http://www.vbox7.com/play:92b999a6
няма да коментирам
Ние сме си виновни !
Първоначално написано от AnincetoSexy
...просто... не мога да повярвам, че чак до там може да се стигне.... :X изумена съм!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМАМ ДУМИ!!
ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Те ще си живеят , ние ще скутуваме само, че няма да е вечно , в един момент ще дойде и за тях същия проблем.
Организира се протест пред полското посолство.Неделя в 14:00 часа.Който има възможност, нека дойде!!
По темата:..Безчувствена майка.Как може жена, която обича децата си да се държи по този начин??Безумие е меко казано.Жестокост е меко казано.Невиждано и нечувано досега..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Това е държавата, наречена АБСУРДИСТАН! Ше им еба майката на всичките педераси аз нещасни
Не сме народ, не сме народ, а мърша!
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
До колкото знам малолетните нямат право на глас (може и да греша), а в повечето случаи децата отиват при майката
Да,когато е сигурно,че майката може да се грижи за тях и е добре и психически и физически.А тая като я гледам не е добре с психиката....Първоначално написано от YakUZa777
![]()
Как може да причиняват подобно нещо на децата бе...![]()
ако бях там, щях да изкарам бухалката чесно! пък и нямаше да съм сам!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Нищо няма да стане подписки модписки оная е алчна полска курва
За всичко е виновна държавата. Вижте Полша например, жената иска от полското посолство подкрепа и я получава незабавно. А България, видяхте ли хората, които снимат и гледат сеир!?Не съм със слабо сърце, ама тоя клип ме вбеси и ми развали целия ден. Трябва да се борим срещу издевателствата на чужденците, докато тая алкохоличка още не е завлякла децата в Полша. Ако бях там, яко камъни и бой
![]()
П.П. Полицейските служители на чия страна са, не виждат ли, че алкохоличката ОТВЛИЧА детето!?![]()
![]()
![]()
![]()
не съм добре запозната и не знам как са живели децата преди този случаи но очевидно не искат да са с майка си. просто..... не знам кой е прав и кой не но децата надали имат някаква вина за да страдат
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
малее ако бях на мястото на бащата оная щях да я вградя в земята!
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!