.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    ...Затова е трудно да се вземе решение,кое наказание е по-сурово-смъртта или живота в затвора...

Ама поне сме 100% убедени,че живота зад решетките е суров
    Едит:
    А от друга страна(щото мнението ми не е 100%-ово против)трябват доста солидни доказателства,защото смъртта е...твърде необратима,ако човекът се окаже невинен...
    Бтв,сетих се за Зеленият път покрай тая тема xD
    Зеленият Път - много хубав филм

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Твърдо ЗА, особено след като разбрах за мъжа, затворен за изнасилване на 4 жени(2 от които непълнолетни), който избягва и изнасилв, след което жестоко убива сина си!!! . Ако го бяха усъдили насмърт още 1я път, това няма6е да се случи. За мен първо трябва да ги измъчват, а след това да ги убиват и това да се разгласява, за да не си помисля някой да извършва зверства !!! На нашето общество му трябват едни Крумови закони, 4е да се научи

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Против, и то по няколко причини.
    Как може съдът да е сигурен,че този човек найстна е виновен.Имало е случай в америка да се осъждат хора на смърт,а да не са били виовни.
    По добре да им дадът до живот,да се мъчат цял живот.
    А за случая коъто казва един потребител преди мен ще кажа,че аз живея в Италия.И когато ту бъде арестуван човек който е изнасилвал жени и деца изобщо няма да му минат добре дните в затвора,ако не го убият.

Град
    София
    аз съм за,защото тук много рядл=ко се дава дживотен и в повечето случаи зарворниците озверяват и стават по-зли като излязат.Но смъртна присъда само за убийства и може би изнасилвания.

Ами Да ти кажа съм ПРОТИВ ,но от друга страна има някакви психопати убили много хора .да убиеш и после да изнасилиш умрял 4овек е нещо непростяемо за МЕН!!
    lud lud

Град
    Sofia
    Определено За,защото така се премахват вредните елементи,което води до по-малко престъпления

Против.

Град
    Скитосвам по улиците
    За...Обаче само при убийство иначе мисля,че е прекалено крайно!
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Whole of the world
    Абсолютно съм "ЗА" смъртното наказание!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Аз съм против.Преди са осъждани невинни хора, убивали са ги, след години са разбрали че са направили грешка...и без това може да ги затворят до живот...

твърдо съм против не мисля че хората рябва да се избиват мисля че по-добро наказание е присъда до живот така ще се мъчи повече

Znachi tapacite moat da ubivat hora a tqh ne moje da gi ubivat az sam tvardo ZA!!! Vav policeiskite darjavi za ubiistvo ubivat a ne kato vav Bg toi iznasilil 4 momi4eta ubil 2 4oveka i kfo 10 godini zatvor za dobro povedenie 7 i pak izliza i pak sashtite gi pravi
    !! smart zxa takiva
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Животът не струва нищо и нищо не струва колкото живота...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си