.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    "защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"защото сексът е престиж"

"защото много се обичаме"

"защото той има хубава кола"

...
    "защото съм глупава"

"защото искам да стана още по-глупава"
    ахахах

съжалявам, че съм така груба, но мисля, че това си е доста основателна причина

не можем да отречем, че има двойки, които истински се обичат и сексът е израз на тяхната любов, но това са редки случаи

абе, кво съм тръгнала да философствам
    ебете се на воля, за да нараства нацията

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Bombshell

...
    Е не е само това
    Изпусна най-популярното.. "не знам"
    +111 един малък извратен и неразбиращ нищо свят ......
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Paradise

...
    Това обобщава 90%. 9% просто са тъпи и отегчени от живота. 1% са зрели за възратта си и имат сериозни връзки.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ама тук май всички 13-14 годишни имат сериозно връзки.Ей тва не го разбирам.Как всички имат сериозни връзки,ама без изключения?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Е глупаво е ама е факт. Жалко за което
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

;]

хха .. аве хора .. аз сам на 14 .. Смисал имам Доста познати .. на мойта възраст .. който вече .. са се Боцнали така казано и момчета и момичета .. на Наща възраст .. на всички им се иска .. да видят кво е не на ч*кий а и да мушнат някоя девойка .. че нашето поколение .. дори и аз сме ИЗВРАТЕНЯЦИ .. няма Спор .. ама така или иначе всичко с времето си
    Ако съм Обидил някой извинявам се .. :}

щот ги сърби и са чудят с кво да са почешат

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    щтото искат да опитат от всичко,а това включва и секса и повечето съжаляват после,но като нямат навреме акъл то е така...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Techy
    хха .. аве хора .. аз сам на 14 .. Смисал имам Доста познати .. на мойта възраст .. който вече .. са се Боцнали така казано и момчета и момичета .. на Наща възраст .. на всички им се иска .. да видят кво е не на ч*кий а и да мушнат някоя девойка .. че нашето поколение .. дори и аз сме ИЗВРАТЕНЯЦИ .. няма Спор .. ама така или иначе всичко с времето си
    дамм...лошото е че всичко на вас ви е едно БОЦВАНЕ и МУШВАНЕ...
    пълна мизерщина... дори правилната дума за действията си не можете да произнесете...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

...
    така е,аз съм на 15,не съм правила секс,но вс.за това говорят,за мен най-важното е да съм с то4ния 4овек и да ми е приятно,а не да се фукам с това
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от Techy
    дамм...лошото е че всичко на вас ви е едно БОЦВАНЕ и МУШВАНЕ...
    пълна мизерщина... дори правилната дума за действията си не можете да произнесете...
    Punisherrr е единствения потребител в този забил форум,който има мозък...

таа по "боцването" и "мушването"...за това влизам тука-четейки изказванията на повечето хора просто ми става толкова весело xD
    Егати представите дето имат малките,оу обърках се исках да кажа зрели хора!

:)

Незнам дали 15 е нормална възраст за секс, но моя първи път беше тогава .. естествено тогава мислех че ми е времето ... и бях чела много .. но грешките, които съм допуснала вече са факт ... и не е въпроса в годините .. а мозъка в главата. ..... Основната причина, която съм чувала от малките е това, че нямат цикъл още, че да няма бебета (поне като това знаят )

Една позната на 13 правила свирка на един приятел, искала секс, но той не искал .. на другия ден се хвалеше че се ебали ... и го смяташе за голяяяма гордост (той като разбра щеше да я пречука )

Аз самата съжалявам за някой неща, които съм сгрешила ... а к'во остава за тези, които го правят от толкова малки .. .. но нищо няма да променим

ето ме и мен на 15 девствена
    аз примерно съм имала десетки предложения но отказ на всички... намерила съм си правилния човек и когато съм готова ще го направим... приказвали сме много на тази тема... и най важното в една връзка или приятелство е общуването...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

щото и те не знаят...
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Ма и аз се шашкам така .чак странно ми страва .Пиклите още не знаят каде им е ... а тръгват да се поркат

Супер фен Аватара на galu6a
    аз едно немога да разбера ,защо всеки се бърка в личния живот на другия.Какво толкова има като е правила секс на 13-14 годинада не е обила човек случайно ,може да го прави заради пари ,коли и да греши ,но рано или късно ще се осъзнае.Всеки се вайка ,че била на 14 и се е***ла ама то рано или късно това ще стане дали ще си на 20 или на 100 ако щете ,нямаш гаранция ,че дори и да си на 18 и спиш с някое момче той няма да те остави на слеващия ден.

П.П. по темата да правя секс и да малка съм ,но не сажелявам мисля ,че знам как да се предпазвам и съм попаднала на правилния човек

П.П. за тези които сега ще ми се нахвърлят и ще кажат ,че съм някво лапе дето ходи с някой закоравял бакто от 2 седмици и се е наебало жестоко се лъжите
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Тия които не са се е**ли като по-малки завиждат на другите които са го правили,защото колкото по-големи стават осъзнават как са пропуснали точния момент
    Сега когато свършва даскалото /и детството/ и настъпва сериозния тежък живот мацките които не са го правили взимат все повече да се сдухват и да си избиват комплексите върху по-малките които са го правили в този раздел
    Всеки е обладан от омразата...и ето зависта е заразата
    Уоу,колко мъдра последна мисъл.2 минути ли ти отне да я измислиш,или 1?
    Не завиждам,защото аз си правих секс на 16,когато бях достатъчно зряла и знаех достатъчно за да разбера дали постъпвам правилно.Не може да ме убедите,че на 14 са зрели и знаят какво искат от живота,от връзката и тн.Да правиш секс значи и да си готов да си понесеш последствията-евентуална болест или бременност,как биха го приели родителите.А на 14,колкото и да се мислиш за зрял-еми не си.И аз се имах за такава.Но след година-две ще си спомнят какви лигави пикли са били на 14 и ще им е тъжно.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    колкото по-големи стават осъзнават как са пропуснали точния момент
    Смяташ,че точния момент е на 14 години???? (примерно)

каква омраза и каква завист може да ме е обладала,след като аз от както съм на 14 до сега съм имала и имам човека,с когото искам да го направя,но не съм го направила по мое решение?!
    Вие изобщо мислите ли малко бе??

galu6a > не схващаш ли,че не става дума точно за това,че е правила секс еди коя си 14 годишна...лошото е че сме в неква пълна деградация и представите на тва поколение са тотално объркани.. и тва ги кара да правят грешки,които могат да им съсипат живота. (не ми казвайте сега колко сте образовани всички,защото една близка приятелка както си беше и тя много образована и си праеше кефа с този и онзи и се случи тежка беля) Да не говорим какви изказвания съм чувала от рода на ''ООО ти луда ли си,ако тряя и в мазе ше праа аборт,само да не знаят нашите!''

Да не говорим,че за мен секса е израз на любов,а не занимание за тоалетна в дискотека. /Но айде тва си е моето бабешко виждане/

И казваш,че тва мен,НАС не ни засяга ??? Че нали всички сме заобиколени от тая мизерия... На мен пък не ми харесва да виждам навсякъде около мен някви дечурлига пръщящи от изкуственото си желание за СЕКС. Точно изкуствено желание...насажда се от всичко около тебе...от тоя фокладжийски начин на поведение...
    На тия години просто НЕ Е НОРМАЛНО! Не става само с ръгане,трябва и акъл мама му стара !
    ВЪЗПИТАНИЕ му е майката бе... жалко,че родителите са такива загубени хорица... да знаят какво се случва с децата им... или знаят,но не им дреме.

Пак казвам,че винаги ше има изключения,но всички знаем много добре какви са масата момичета и момчета и какво им е в главите... всичко е боцване и мушване,както се изрази едно такова момче в една друга тема.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Тия които не са се е**ли като по-малки завиждат на другите които са го правили,защото колкото по-големи стават осъзнават как са пропуснали точния момент
    Сега когато свършва даскалото /и детството/ и настъпва сериозния тежък живот мацките които не са го правили взимат все повече да се сдухват и да си избиват комплексите върху по-малките които са го правили в този раздел
    Уоу,колко мъдра последна мисъл.2 минути ли ти отне да я измислиш,или 1?
    Не завиждам,защото аз си правих секс на 16,когато бях достатъчно зряла и знаех достатъчно за да разбера дали постъпвам правилно.Не може да ме убедите,че на 14 са зрели и знаят какво искат от живота,от връзката и тн.Да правиш секс значи и да си готов да си понесеш последствията-евентуална болест или бременност,как биха го приели родителите.А на 14,колкото и да се мислиш за зрял-еми не си.И аз се имах за такава.Но след година-две ще си спомнят какви лигави пикли са били на 14 и ще им е тъжно.
    Тва за мисълта е от една песен която я пее бившата ми.Не съм го мислил аз.Но все пак е напълно вярно.Не им трябва да са зрели че да правят секс,усещането е еднакво и на 14 и на 16.Ти на 16 да не би да си била готова да понесеш последствията от евентуална бременост? Съмнява ме.Ако правят безопасен секс и всичко е ОК не виждам кво е лошото да почнат да се чукат и от 12 годишни? И едва ли някоя ще помни с лошо първия си секс на 14 (разбира се ако е била с някой опитен като мене който си знае как да я накара да се побърка от кеф)
    1.'Не им трябва да са зрели че да правят секс'.Само от това изречение разбирам колко си повърхностен.
    2.Да,бях готова да си понеса последствията от бременност и болести (и си ги понасям).
    3.И от скромното ти държание се разбира,че си поредния голям ебач с много опит....

Супер фен
    Punisherrr - Здравей отново монахиньо.За твоята непорочност може би ще се пишат книги след време.Незнам колко малоумна трябва да си след като си намерила човека от няколко години и още не си му пуснала.Впрочем знам - доста малоумна си като го скриваш под предтекст че не си готова още.А за да не си готова трябва да имаш някаква сериозна основателна причина.Само бог знае какво ти е там горе /пък и отдолу/
    И не че е моя работа,но ти казвам със сигурност - на приятеля ти му се е** толкова че е готов да ти скочи всеки миг /нищо че си малко грозновата,животинските инстинкти не се спират пред нищо/ просто засега ти играе по свирката да го държиш на сухо.Това няма да е вечно.Все някога ще пойска твърдо да му пуснеш.Като не му пуснеш ще те заебе брутално.Колкото и да не ти се вярва така става в повече от 99% от подобни като твоя случай
    Няма момче което да издържи толкова време на сухо с момиче като тебе! Я го питай по колко пъти на ден лъска бастуна? Да се обзаложим ли че над 5 пъти ги прави?!
    ХАХАХАхаххаахаххахахахахх аха?ААхааХАХАХАХХАХАХАХХА

леле вижте само до къде сме стигнали - да съм на 16 и да ми казват,че НЕЩО МИ ИМА заради това,че не правя секс все още. ...промити мозъци ей... ужас!

По-добре да не започвам да ти обяснявам,защото виждам,че си изключително заблудено животно.

леле... ето за тази УНИКАЛНА ТЪПОТА говоря!!!
    Гледайте и се пазете да не затъпеете до такава степен,че... оправия няма!

(btw ти сигурно си тъй възвишения NeNoRMaLnIk подвизаващ се под новия си рег.)

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    леле вижте само до къде сме стигнали - да съм на 16 и да ми казват,че НЕЩО МИ ИМА заради това,че не правя секс все още. ...промити мозъци ей... ужас!
    Ma как,не те ли е срам,че не си го правила на 14

Супер фен
    О да колкото си искаш се смей на болезнената истина.Такъв е живота и ти не можеш да го промениш.Явно приятеля ти наистина е много прост или държи много на тебе че досега да не си е искал да му пуснеш,НО това е временно явление.Все някога ще му кипне на човека,ще те зареже и ще си хване някоя която те превъзхожда във всяко едно отношение,която ще му пуска
    И аз не съм казал че ти има нещо задето не си се ебала още на 16г. - аз ти казвам че ти има нещо щом си с тоя човек от 2 години и не сте го направили поне 1 път!
    И да ми приказваш файда няма защото всичко което казвам е 100% вярно.Пък и кой съм и защо съм не е важно.Тука съм с мисия "империята отвръща на удара"
    Явно за теб не е възможно двама души да държат един на друг,да се съобразяват един с друг,да си ГОВОРЯТ относно тия неща и да си казват всичко,което имат да казват по въпроса,да взимат решения,които да задоволява и двамата и да си имат една хубава връзка.
    На моя човек нищо няма да му кипне нито ще ме зарязва (последната причина ще е това че не сме правили секс,когато съм била на 14,15 години).Нито ме е карал да правим квото и да било,нито съм му забранила да ми каже ако му се иска нещо.
    За такива като теб това е някво чудо невиждано,но ще се опраите и вие някой ден(надявам се).
    Защо мислиш,че ми е тежко от думите ти? Аз имам най-хубавото нещо на света и ти и всички останали твърдоглави деградацийки вероятно никога няма да го разберете. Мисля,че не на мен трябва да ми е тъжно драги..

предлагам да приключим до тук. Аз съм щастлива,ти си щастлив - край!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ma как,не те ли е срам,че не си го правила на 14
    Прощавам ви че когато господ е давъл акъл сте били на гишето на непорочноста.Май и ти не ме разбра какво имах предвид,но както казах ти е простено
    И ние прощаваме на Господ,че когато е давал акъл теб те е пропуснал.

Цитирай Първоначално написано от Bombshell

...
    Е не е само това
    Изпусна най-популярното.. "не знам"
    +1 и за да си правят на много яки и готини

Супер фен
    О да сега си мислиш така защото си малка все още.Когато взимат да ти стават ясни повечето от нещата в живота ще си променш мисленето.Вярвай ми.
    Кои неща в живота бе мойто момче? Твоите представи са много далеч от моите...и за мен и за всеки здравомислещ човек са грешни!
    Ти си просто един от многото.Разбирам те...циклиш си на твоето...една дълбока заблуда.
    Мисля,че не моето мислене е на ''малка все още''.
    Аз че съм малка,малка съм,но определено нямам проблем с разбирането на тези неща. Мислиш ли,че не знам как е при повечето?? Мислиш ли,че съм се събрала с човек,който би постъпил,така както ти казваш, с мен??? Така като ме слушаш дали се занимавам с келеши,мислещи като теб?

Приятеля ти сигурно му харесва повече да се бара сам отколкото да бара тебе,и го разбирам до някъде
    Приятеля ми има доста по-смислени и важни неща за правене,засягащи неговото и нашето щастие заедно.
    Научете се,че света и отношенията между двама души не се въртят около секса,чикиите и порното.

Спри да бълваш вече мъдри мисли,щото не ме интересува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си