.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 153
    Повече от фен
    Благодарна съм за тази тема!
    Трявба меду хората да има емоционална връзка, която с времето да се засилва.
    Просто нещата трябва да са по - дълбоки и емоционално - нравствени..
    Аз съм за чакането.. за съм за всичко, което не е физическо.
    Както истинската любов е платоническа, за мен и истинската връзка трябва да бъде такава.

Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Благодарна съм за тази тема!
    Трявба меду хората да има емоционална връзка, която с времето да се засилва.
    Просто нещата трябва да са по - дълбоки и емоционално - нравствени..
    Аз съм за чакането.. за съм за всичко, което не е физическо.
    Както истинската любов е платоническа, за мен и истинската връзка трябва да бъде такава.
    Е хубаво.. любовта е платоническа, ама като те досърби? Естествено, че всички правят секс заради удовлствието...
    Единственото което трябва да се чака е... да се почувстваш готов и да го искаш, след тоя момент ДЕЙСТВАЙ НАРОДЕ! и нали си знаете "кондомчета"

Град
    Svishtov, Bulgaria
    много мило говориш като се обръщаш към тея момичета дето го правят по на няма 14 години, а те вероятно псуват майка си вече.
    а защо го правят, и те не знаят.
    е, да, има може би има 1 на 100000 изключение където момичето е просто зряло на акъл и не само, но останалите са като 2годишните деца които плачат и се тръшкат без да знаят точно защо.

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    "1.защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"2.защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"3.защото сексът е престиж"

"4.защото много се обичаме"

"5.защото той има хубава кола"

...
    1. значи не те заслужава и е с теб само за удоволствие
    2.не е задължително всички да не са давствени ... ами представи си че лъжат-лъжи и ти
    3. на тази вазраст не е доколкото знам по скоро ставаш к***а в очите на хората отколкото да си престижна
    4. ами като се обичайте се и уважавайте
    5.последната стъпка преди потенциално да станеш уличница

Що ми се струва, че не схвана смисъла?!
    мда май наистина не разбра за какво са кавичките

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bitterbloom
    Мерси за разнообразните мнения Леле, каква полемика се разрази... Не мога да отговарям индивидуално, щото ще стане другиден, обаче пак да подчертая....не е толкова до възрастта, колкото до акъла в главата. Секса за удоволствие (стига да е отоговорен) го приемам дори на 13-14. Проблема е, че тези с които съм си говорила ме потрисат..."Днес правих свирка на един в час по музика." Тва на 12. 6-ти клас. Не смях да попитам дали са избягали от часа или под чина зад гърба на учитеката.

Punisherrr, браво. Не за това че не правиш секс, а че си си намерила свестно гадже

BePoHuKa, ей това искам да чувам.
    За жалост доста рядко се получава това.. повечето го правят защото всички останали го правят,което е безкрайно тъпо... или заради гаджетата си...

имам една комшийка- малък го хваща- голям го прави

Едит- няква малка трябва да е.....

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Добре..Вас кво ви бърка те какво правят?
    Имате си живот ..живейте си го!
    Ще си развалят както искат живота !
    Не разбирам вас какво ви бърка?КАкво ви засяга ,мамка му?
    Това не сте вие
    Това са пълни глупости в момента!!!!

Не мисля,че това е нужно
    Като ги сърби ще го правят.Какво можете да направите вие?

Живейте си живота и ги оставете ..като правите теми какво ще стане?
    Гррррр!!
    Всеки си има живот ..и всеки избира как да го пилее!

П.П Аз съм на 14 г. Девствена съм

Айде нападайте ме ..а уш всеки имал право на мнение
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

И все пак ..
    Имам приятелка ..която има сериозна връзка и тя е колкото мен ..
    С нейния приятел направиха година и половина ..
    Тя не го направи заради `гаджето` си ..
    А защото го иска ..защото това е нещо ,което ги сближава още повече..
    И защото би трябвало чувството когато го правиш с някой който обичаш да е неописуемо .. не ме бива в обесняването особено като тя ми обесняваше whatever ..
    Та искам да кажа ,че има момичета с мозък на тази възраст ..Готови за това ..дори говорили с родителите си Знаят всички опасни неща ,които е възможно да ги сполетят ..взе ли предпазни мерки и така ..
    Не е нужно да слагате всички под общ знаменател!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    И все пак ..
    Имам приятелка ..която има сериозна връзка и тя е колкото мен ..
    С нейния приятел направиха година и половина ..
    Тя не го направи заради `гаджето` си ..
    А защото го иска ..защото това е нещо ,което ги сближава още повече..
    И защото би трябвало чувството когато го правиш с някой който обичаш да е неописуемо .. не ме бива в обесняването особено като тя ми обесняваше whatever ..
    Та искам да кажа ,че има момичета с мозък на тази възраст ..Готови за това ..дори говорили с родителите си Знаят всички опасни неща ,които е възможно да ги сполетят ..взе ли предпазни мерки и така ..
    Не е нужно да слагате всички под общ знаменател!

Значи,когато се прави тема,поне такава тема СЕ КОМЕНТИРА ЗА МАСАТА,Т.Е. ЗА ОБЩИЯ ЗНАМЕНАТЕЛ!Ние не можем да коментираме поотделно за Пенка,Мара,Цеца и Клеца.Да,знаем,че има изключения,но ние говорим общо.Ставате смешни с това 'ама не всички са/сме такива'.Знаем,ама не сме тръгнали да гледаме всяко момиче индивидуално.
    И да,бъркаме се,защото тия са бъдещето на България (ужас!!!!!!).И някога и ние ще станем родители,а също и те.Не искам децата ми да са в компания/училище с деца,чиито родители мислят,че е добре да правиш секс на 13-14.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Така е
    Но все пак става обидно..

п.п и какво може да се направи?Темите определено не биха помогнали

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми като ви става обидно,не четете.
    А и може да помогне.Няколко деца (на 11-13 примерно) си четат форума и прочетат тази тема и се сетят,че на 14 не му е времето за секс.Малко е,ама пак е нещо.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Едва ли!
    До сега всички твърдяха ,че нямат мозък едва ли ще се прояви точно сега

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не казвам,че ще се появи,а че може

Град
    Сливен
    Аз съм на 16 години и 3 месеца и съм момче.Девствен съм.И ще го направя за първи път когато срещна точното момиче,която аз ще обичам и тя мен,а не от секс за една нощ.Има време за абсолютно всичко Ще ми достави много по голямо удоволствие да гледам как моята приятелка е задоволена от колкото някоя,която за първи път виждам или за 2,3ти.
    Get what you can and never get back

"защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"защото сексът е престиж"

"защото много се обичаме"

"защото той има хубава кола"

...
    ако мога да те поправя а ти ще кажеш дали е с основание с гаджето ли ? сигурно си искал/а да кажеш "защото ако не правя секс с баткото с който ходя, той ще ме остави" Просто тая деградация с тия деца .... ама има и друго. Просто не мога да си обясня къв кеф доставя на момче момиче което е примерно с 5-6 години и повече по малко от него ?!

не мога да разбера едно нещо - защо всички мънкате да не слагаме всички по общ знаменател дрън дрън, както се казва Гузен не гонен бяга. Тва е сайт за даване на мнения по дадена тема всеки има право да си каже мнението друг е въпроса дали някой ще го послуша.Казах го в предния си коментар, ще го кажа пак не е нормално едно 13-14 годишно момиче а и момче да прави секс. Всички заради тръпката, а представете си ква ще ви е тръпката след някой аборт или като прихванете някоя болест кат не внимавате. А пък за момчетата го правят от газария и както казва една моя приятелка " не знае дали му се пикай дали му се ебе". Евала им правя на тези който говорят с родителите си и са наясно за всичко, което може да стане, но тези хора се броят сигурно на пръстите на ръцете ми

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз на 13-14 още си играех с кукли, както се казва, те тръгнали да ми правят секс. Въобще не го одобрявам това. На 13-14 няма как да си физически съзрял, та какво остава психически. Ей за т'ва домовете са пълни с изоставени деца. А и бабите и дядовците ни като са го правили на по 18-20, ако не и повече да не са загубили случайно нещо от това? Не мисля, по скоро са били готови да си понесат последствията при евентуална бременност и т.н. Не разбирам к'во толкова бързате да пораствате всичките. Има си време за всичко. Изживейте си детсвото, ще дойде време и за това. Цял живот имате пред себе си.

попринцип е грешно да го правиме толкоз малки ама като някои го искат...тяхна си воля,после ни вола,ни кокошката им виновна и аз съм го правила,добре беше но не сме на 25 да го правиме през ден!

аз като имам някой ден дете ще му кажа да прави секс след като стане на 16 и ще се постарая поне да знае, че трябва да се използват кондоми (защото някои и това не знаят)
    So if you're pissed like me
    Bitches, here's what you gotta do
    Put your middle fingers up in the air
    Go on and say "Fuck you!"

www.myspace.com/panda_massacre

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тъпо си е,каквото и да говорим.Пример:аз имам раничка на маточната шийка.Забавно е някоя на 14 да отиде на гонеколог и да разбере,че и тя има.А още по-забавно е да каже на майка си... Лошото е,че мислят с половите си органи,а не с главите си.

Цитирай Първоначално написано от shell
    "защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"защото сексът е престиж"

"защото много се обичаме"

"защото той има хубава кола"

...
    +1
    така е, 50% ако не и повече от момичетата на тази възраст го правят точно заради това. Което е досто плашещо, на 13-14г. още си играех с куклите и с приятелките ми не смеехме да погледнеме момчетата, които си харесвахме.Но времената бяха други, беше много по-различно.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    . . Емм аз съм на г/д посочената възраст /малко по-голяма съм/ и все пак не съм правила секс. . не че не ми е било мерак, ама не съм сметнала, че момчето с което щеше да стане е най-подходящото....по въпроса, познавам момичета по- малки с 2-3 години от мен, които едва ли не вече ми дават съвети и се чудят ака така аз не съм го направила. . Отговора ми винаги е : "Не съм от типа момичета, които лягат с всеки срещнат!" , но пък не съм и от типа хора, които ще кажат как може това е толкова нередно. . .Лошо според мен няма, стига да го правИМ защото искаме. .а и да ви кажа всеки с мнението си. . баба ми е 60 години и онзи ден намери презерватив в джоба ми. . Седи и ми вика: "Я си виж в джоба!" и аз веднага се сетих какво е там и тя: Вие сте малки още, но все пак каквото си решиш, а и е хубаво че знаеш как трябва да се предпазваш...тъй че. .
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

След време сигурно ще почнат да го правят още преди да влезнат в пубертета.

Не не тва е нереално, на 13 вярно съм си играл още с колички и карти "Yo-gi-oh"
    The shadow of the wicker man is rising up again!
    http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550

Град
    Venera
    ми аз съм на 13 и не съм го правила все пак аз мисля че секса не е просто влез излез и толкова трябва първо да намеря правилният човек и да съм сигурна че всичко ми е ясно
    не ги разбирам тея момичета който на 14 с 3 аборда и куп болести
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Град
    **<S><T><Z>**
    Защото ми харесва, защото имам доверие на момчето, защото ме разбира и имаме добро сексуално възпитание! Знаем какви могат да са последствията, той ме прекъсва, ако се сети, че няма презерватив (настоява да се пазим и той и аз)! И на 15 почти, съм имала само 2-ма сексуални партньора, с които съм се пазила максимално и пак удоволствието е неописуемо! Нямам нищо против това! Първият ми път беше преди 6-7 месеца!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си