- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, ЗАЩО правите секс?(за по-малките)
Благодарна съм за тази тема!
Трявба меду хората да има емоционална връзка, която с времето да се засилва.
Просто нещата трябва да са по - дълбоки и емоционално - нравствени..
Аз съм за чакането.. за съм за всичко, което не е физическо.
Както истинската любов е платоническа, за мен и истинската връзка трябва да бъде такава.
![]()
![]()
![]()
Е хубаво.. любовта е платоническа, ама като те досърби? Естествено, че всички правят секс заради удовлствието...Първоначално написано от anyfany2
Единственото което трябва да се чака е... да се почувстваш готов и да го искаш, след тоя момент ДЕЙСТВАЙ НАРОДЕ! и нали си знаете "кондомчета"![]()
много мило говориш като се обръщаш към тея момичета дето го правят по на няма 14 години, а те вероятно псуват майка си вече.
а защо го правят, и те не знаят.
е, да, има може би има 1 на 100000 изключение където момичето е просто зряло на акъл и не само, но останалите са като 2годишните деца които плачат и се тръшкат без да знаят точно защо.
За жалост доста рядко се получава това..Първоначално написано от bitterbloom
повечето го правят защото всички останали го правят,което е безкрайно тъпо... или заради гаджетата си...
![]()
имам една комшийка- малък го хваща- голям го прави
Едит- няква малка трябва да е.....
Добре..Вас кво ви бърка те какво правят?
Имате си живот ..живейте си го!
Ще си развалят както искат живота!
Не разбирам вас какво ви бърка?КАкво ви засяга ,мамка му?
Това не сте вие![]()
Това са пълни глупости в момента!!!!
Не мисля,че това е нужно![]()
Като ги сърби ще го правят.Какво можете да направите вие?
Живейте си живота и ги оставете ..като правите теми какво ще стане?
Гррррр!!
Всеки си има живот ..и всеки избира как да го пилее!
П.П Аз съм на 14 г. Девствена съм![]()
Айде нападайте ме ..а уш всеки имал право на мнение![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И все пак ..
Имам приятелка ..която има сериозна връзка и тя е колкото мен ..
С нейния приятел направиха година и половина ..
Тя не го направи заради `гаджето` си ..
А защото го иска ..защото това е нещо ,което ги сближава още повече..
И защото би трябвало чувството когато го правиш с някой който обичаш да е неописуемо .. не ме бива в обесняването особено като тя ми обесняваше whatever ..
Та искам да кажа ,че има момичета с мозък на тази възраст ..Готови за това ..дори говорили с родителите сиЗнаят всички опасни неща ,които е възможно да ги сполетят ..взе ли предпазни мерки и така ..
Не е нужно да слагате всички под общ знаменател!
![]()
Значи,когато се прави тема,поне такава тема СЕ КОМЕНТИРА ЗА МАСАТА,Т.Е. ЗА ОБЩИЯ ЗНАМЕНАТЕЛ!Ние не можем да коментираме поотделно за Пенка,Мара,Цеца и Клеца.Да,знаем,че има изключения,но ние говорим общо.Ставате смешни с това 'ама не всички са/сме такива'.Знаем,ама не сме тръгнали да гледаме всяко момиче индивидуално.Първоначално написано от mOBSCENE
И да,бъркаме се,защото тия са бъдещето на България (ужас!!!!!!).И някога и ние ще станем родители,а също и те.Не искам децата ми да са в компания/училище с деца,чиито родители мислят,че е добре да правиш секс на 13-14.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Така е![]()
Но все пак става обидно..
![]()
п.п и какво може да се направи?Темите определено не биха помогнали![]()
Ми като ви става обидно,не четете.
А и може да помогне.Няколко деца (на 11-13 примерно) си четат форума и прочетат тази тема и се сетят,че на 14 не му е времето за секс.Малко е,ама пак е нещо.
Едва ли!
До сега всички твърдяха ,че нямат мозък едва ли ще се прояви точно сега![]()
![]()
![]()
Не казвам,че ще се появи,а че може
Аз съм на 16 години и 3 месеца и съм момче.Девствен съм.И ще го направя за първи път когато срещна точното момиче,която аз ще обичам и тя мен,а не от секс за една нощ.Има време за абсолютно всичкоЩе ми достави много по голямо удоволствие да гледам как моята приятелка е задоволена от колкото някоя,която за първи път виждам или за 2,3ти.
![]()
Get what you can and never get back
ако мога да те поправя а ти ще кажеш дали е с основаниеПървоначално написано от what3ver
с гаджето ли ? сигурно си искал/а да кажеш "защото ако не правя секс с баткото с който ходя, той ще ме остави" Просто тая деградация с тия деца .... ама има и друго. Просто не мога да си обясня къв кеф доставя на момче момиче което е примерно с 5-6 години и повече по малко от него ?!
не мога да разбера едно нещо - защо всички мънкате да не слагаме всички по общ знаменател дрън дрън, както се казва Гузен не гонен бяга. Тва е сайт за даване на мнения по дадена тема всеки има право да си каже мнението друг е въпроса дали някой ще го послуша.Казах го в предния си коментар, ще го кажа пак не е нормално едно 13-14 годишно момиче а и момче да прави секс. Всички заради тръпката, а представете си ква ще ви е тръпката след някой аборт или като прихванете някоя болест кат не внимавате. А пък за момчетата го правят от газария и както казва една моя приятелка " не знае дали му се пикай дали му се ебе". Евала им правя на тези който говорят с родителите си и са наясно за всичко, което може да стане, но тези хора се броят сигурно на пръстите на ръцете ми![]()
![]()
Аз на 13-14 още си играех с кукли, както се казва, те тръгнали да ми правят секс. Въобще не го одобрявам това. На 13-14 няма как да си физически съзрял, та какво остава психически. Ей за т'ва домовете са пълни с изоставени деца. А и бабите и дядовците ни като са го правили на по 18-20, ако не и повече да не са загубили случайно нещо от това? Не мисля, по скоро са били готови да си понесат последствията при евентуална бременност и т.н. Не разбирам к'во толкова бързате да пораствате всичките. Има си време за всичко. Изживейте си детсвото, ще дойде време и за това. Цял живот имате пред себе си.
попринцип е грешно да го правиме толкоз малки ама като някои го искат...тяхна си воля,после ни вола,ни кокошката им виновна![]()
и аз съм го правила,добре беше но не сме на 25 да го правиме през ден!
![]()
аз като имам някой ден дете ще му кажа да прави секс след като стане на 16 и ще се постарая поне да знае, че трябва да се използват кондоми (защото някои и това не знаят)
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Тъпо си е,каквото и да говорим.Пример:аз имам раничка на маточната шийка.Забавно е някоя на 14 да отиде на гонеколог и да разбере,че и тя има.А още по-забавно е да каже на майка си...Лошото е,че мислят с половите си органи,а не с главите си.
така е, 50% ако не и повече от момичетата на тази възраст го правят точно заради това. Което е досто плашещо, на 13-14г. още си играех с куклите и с приятелките ми не смеехме да погледнеме момчетата, които си харесвахме.Но времената бяха други, беше много по-различно.Първоначално написано от shell
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
. . Емм аз съм на г/д посочената възраст /малко по-голяма съм/ и все пак не съм правила секс. . не че не ми е било мерак, ама не съм сметнала, че момчето с което щеше да стане е най-подходящото....по въпроса, познавам момичета по- малки с 2-3 години от мен, които едва ли не вече ми дават съвети и се чудят ака така аз не съм го направила. . Отговора ми винаги е : "Не съм от типа момичета, които лягат с всеки срещнат!" , но пък не съм и от типа хора, които ще кажат как може това е толкова нередно. . .Лошо според мен няма, стига да го правИМ защото искаме. .а и да ви кажа всеки с мнението си. . баба ми е 60 години и онзи ден намери презерватив в джоба ми. . Седи и ми вика: "Я си виж в джоба!" и аз веднага се сетих какво е там и тя: Вие сте малки още, но все пак каквото си решиш, а и е хубаво че знаеш как трябва да се предпазваш...тъй че. .![]()
След време сигурно ще почнат да го правят още преди да влезнат в пубертета.
Не не тва е нереално, на 13 вярно съм си играл още с колички и карти "Yo-gi-oh"![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
ми аз съм на 13 и не съм го правила все пак аз мисля че секса не е просто влез излез и толковатрябва първо да намеря правилният човек и да съм сигурна че всичко ми е ясно
не ги разбирам тея момичета който на 14 с 3 аборда и куп болести![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Защото ми харесва, защото имам доверие на момчето, защото ме разбира и имаме добро сексуално възпитание! Знаем какви могат да са последствията, той ме прекъсва, ако се сети, че няма презерватив (настоява да се пазим и той и аз)! И на 15 почти, съм имала само 2-ма сексуални партньора, с които съм се пазила максимално и пак удоволствието е неописуемо! Нямам нищо против това! Първият ми път беше преди 6-7 месеца!