.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 153
    Цитирай Първоначално написано от sexfantasy
    Защото ми харесва, защото имам доверие на момчето, защото ме разбира и имаме добро сексуално възпитание! Знаем какви могат да са последствията, той ме прекъсва, ако се сети, че няма презерватив (настоява да се пазим и той и аз)! И на 15 почти, съм имала само 2-ма сексуални партньора, с които съм се пазила максимално и пак удоволствието е неописуемо! Нямам нищо против това! Първият ми път беше преди 6-7 месеца!
    ХАХХАХАА
    АЛОООО
    на 15 съм имала само 2ма
    ХАХАХА
    има хора на по 19 които са имали само 1 защото имат сериозна връзка.хаха ти ме разби.на тяхната възраст ти колко ще имаш?
    10?20? или само 8?
    хахаха.

ПС: чак сега видях че първият ти път е бил преди 6 месеца
    ЗНАЧИИИ
    си била още в началото на 14 ако не се бъркам и за 6 месеца си имала 2ма.ТАКА
    КАК СЕ НАРИЧАТ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ЗА 6 МЕСЕЦА СА УСПЕЛИ ДА СИ НАМЕРЯТ "ГАДЖЕ", което "мнооого обичат" и после да го заменят С ДРУГ?
    So if you're pissed like me
    Bitches, here's what you gotta do
    Put your middle fingers up in the air
    Go on and say "Fuck you!"

www.myspace.com/panda_massacre

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от pandaMASSACRE
    Цитирай Първоначално написано от sexfantasy
    Защото ми харесва, защото имам доверие на момчето, защото ме разбира и имаме добро сексуално възпитание! Знаем какви могат да са последствията, той ме прекъсва, ако се сети, че няма презерватив (настоява да се пазим и той и аз)! И на 15 почти, съм имала само 2-ма сексуални партньора, с които съм се пазила максимално и пак удоволствието е неописуемо! Нямам нищо против това! Първият ми път беше преди 6-7 месеца!
    ХАХХАХАА
    АЛОООО
    на 15 съм имала само 2ма
    ХАХАХА
    има хора на по 19 които са имали само 1 защото имат сериозна връзка.хаха ти ме разби.на тяхната възраст ти колко ще имаш?
    10?20? или само 8?
    хахаха.

ПС: чак сега видях че първият ти път е бил преди 6 месеца
    ЗНАЧИИИ
    си била още в началото на 14 ако не се бъркам и за 6 месеца си имала 2ма.ТАКА
    КАК СЕ НАРИЧАТ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ЗА 6 МЕСЕЦА СА УСПЕЛИ ДА СИ НАМЕРЯТ "ГАДЖЕ", което "мнооого обичат" и после да го заменят С ДРУГ?
    Тъпи И друга дума има,ама това е по-миличко,все пак детето е едва на 15
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

нямам думи :X на 15 години без малко да си имала двама сексуални партьора не е нормално за мен да не говорим и за другите. Аз съм на 16 и съм имала 2 влюбвания и едното момче бях 6 месеца и половина и нямаше секс колкото и страно да ви изглежда . нямам думи просто

Амиии аз съм на 16,но за първи път правих на 15,защото знаех че човека с който го направих си заслужваше,и не съм се излъгала защото е до мен вече 2 години и ми дава всичко от което се нуждая и ме обича толкова колкото някои не са били обичани до 30-тата си годишнина и няма как да съжаляван за това си мое решение никога

извинявай Rapture ама едно е да го направиш на 15 години и да си вече с момчето 2 години и да знаеш, че той е човека друго е да си на 14 и да ги си сменила 2-3

Град
    някъде там...
    Тоя въпрос трябва да бъде отправен и към момчетата, не само момичетата го правят на тази възраст, а защо го правят, много хора дадоха отговор по-горе

Аз не съм правила

От сега се чудят кой да им оскверни хралупите

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ситуацията е страшна... и плачевна ..
    наскоро бях в едно провинциално населено място... доста отдалечено от София, но бях с колата на баща ми и действието се развива за около 1 седмица ... ми че аз ако исках можех да Haeбa половината че и повече фиЕшЪн пиклички.... Просто си минавам по улицата и понеже населеното място не е от най големите, гледат софийския номер, гледат лъскавата непозната кола, с натокания батко вътре и се спъват и разтичат едва ли не ... отивам в някво кафе и идват и ми сядат на масата без дори да ги познавам, правя ги луди сами да си говорят , а речника им е толкова беден че освен безсмилен хилеж друго не могат да измислят САМОУНИЖАВАТ СЕ .... МИЗЕРИЯТА БЕШЕ УЖАСНА! За еда водка със сокче можех да ги чукам пуплично .... много съм ВЪЗМУТЕН!!!!
    А колко са ограничени и ТЪПИ въпросните набори 94-95-96 ....
    Но просто не мога да си позволя да ходя да преспя с някоя 13-14 годишна тва ми е под достойнството ... Минимум 15 клонящо към 16.... и тва в краен случай ако момичето е умствено напреднало....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

покажи им ПАТКАТА НА ТИЯ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИ!!

Цитирай Първоначално написано от stratega
    покажи им ПАТКАТА НА ТИЯ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИ!!
    Показваш завиден речник.........

Цитирай Първоначално написано от stratega
    моля!
    Ти май не разбра намека ми....Та,към темата.....Аз не мога да разбера защо всички мислите само за секс....Това не е най-важното....Вземете да си оправите речника,защото думи от рода на курва и путка са модерни само в БГ!!!!!!!!!!

разбрах те, ама ко ти пука как говоря?

поимва хора, които ме познават от форума, ако напишат ще ти кажат къв съм.

Така, че не ме коментирай! Ми си гледай живота, 17 годишно тинейджарче.

Град
    varna
    кои какво правил ляля бе кфо ви пука бе вие нормални ли сте вие се притесняваите за тфа кои какво прави пак аз ще се кафя на тфа какво правя аз....... и ще гледам само себе си .. трагнали другите да коментират офф боже грозна работа момичета на 14 13 правили сех и кфо ви пука бе тфа дане сте вия.. прави им се правят .. никои неможе да ги спре и сащо мн ми е смешно някои като каже тая прави сех курва е.. пфф закфо да е курва бе ние момчетата дане сме курвари то по тая логика сички на тая планета сме курви и курвари..

Да, повечето (да не казвам ВСИЧКИ) момичета /а и момчета/ го правят, защото 'е модерно'. Правят го без да са ни най малко запознати. Мислят се за НЕЩО повече, когато кажат, че са правили секс. Според мен това са деца, на които вниманието им липсва и за да провокират внимание разказват с кой са се чукали, а дали това вдействителност е така можем само да гадаем. Факт е, че все по - рано и по - рано поколението започва да води полов живот. Ако го правят поне да са задоволено запознати с това. Извинете за израза, ама момчето на 12 не знае още в коя дупка да си вкара кура, ама тръгнал да се ебе...
    Не може да се каже, че го искат, защото те са малки и си въобразяват, а всъщност не знаят какво е да искаш да го направиш и да обичаш човека с който си.
    Те решват. Живота е техен. Имат мозъци да ги използват по предназначение

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от isthislove
    кои какво правил ляля бе кфо ви пука бе вие нормални ли сте вие се притесняваите за тфа кои какво прави пак аз ще се кафя на тфа какво правя аз....... и ще гледам само себе си .. трагнали другите да коментират офф боже грозна работа момичета на 14 13 правили сех и кфо ви пука бе тфа дане сте вия.. прави им се правят .. никои неможе да ги спре и сащо мн ми е смешно някои като каже тая прави сех к***а е.. пфф закфо да е к***а бе ние момчетата дане сме курвари то по тая логика сички на тая планета сме к**ви и курвари..
    Мисли мааалко по-глобално и ще се сетиш защо се коментира и защо е проблем на ВСИЧКИ.

Абе като се обичат да го правят. Аз лично за като го направих за 1-ви път бях малка... на 14, но не съжелявам. Много се обичахме с момчето.. но с течение на обстоятелствата се разделихме и така. Но бях напълно наясно с начините за предпазване и болестите които се предават.
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

...

Според мене 13-14 годишните го правят,защото в днешно време е модерно, , ,вживяват се в ролята на по-големи и се мислят за много зрели Аз лично съм на 15 и още не съм правила секс не бързам за никъде има много момчета които са ме зарязвали защтото съм им отказвала секс , но поне можеш да разбереш че в тая връзка най-много го е интересувал секса

Вии лиди ли сте да чето толкоз коментари!!!

Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    "защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"защото сексът е престиж"

"защото много се обичаме"

"защото той има хубава кола"

...
    Е не е само това
    Изпусна най-популярното.. "не знам"
    + "защото мога да провя каквото си поискам"

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Да, повечето (да не казвам ВСИЧКИ) момичета /а и момчета/ го правят, защото 'е модерно'. Правят го без да са ни най малко запознати. Мислят се за НЕЩО повече, когато кажат, че са правили секс. Според мен това са деца, на които вниманието им липсва и за да провокират внимание разказват с кой са се чукали, а дали това вдействителност е така можем само да гадаем. Факт е, че все по - рано и по - рано поколението започва да води полов живот. Ако го правят поне да са задоволено запознати с това. Извинете за израза, ама момчето на 12 не знае още в коя дупка да си вкара "мъжкия полов орган", ама тръгнал да се е**...
    Не може да се каже, че го искат, защото те са малки и си въобразяват, а всъщност не знаят какво е да искаш да го направиш и да обичаш човека с който си.
    Те решват. Живота е техен. Имат мозъци да ги използват по предназначение
    +1
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    "защото ако не правя секс с гаджето, той ще ме остави"

"защото ако съм девствена, няма да съм готина като другите отракани момичета"

"защото сексът е престиж"

"защото много се обичаме"

"защото той има хубава кола"

...
    Е не е само това
    Изпусна най-популярното.. "не знам"
    + "защото мога да провя каквото си поискам"
    Не,не,не,не...правилното е 'ШоТу МоА дА ПрАа КфОт/или Кот Си ИсКаМ уЕеЕеЕ
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Луда работа ,пиклите на по 11-12 правят секс на поразия ,че какво да говориме за 13-14 годишните (границата намалява все повее и повече)
    Да обичаш значи да страдаш!

ми момичето като иска да си хване някакъв по сериозен приятел примерно ако е на 14 и да харесва някои които е на 17(18 ) тои какво ще иска от нея като нали е толкова голям, апък тя наистина го харесва и нали той може и да почака ама колко ще чака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си