- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, ЗАЩО правите секс?(за по-малките)
ХАХХАХААПървоначално написано от sexfantasy
АЛОООО
на 15 съм имала само 2ма
ХАХАХА
има хора на по 19 които са имали само 1 защото имат сериозна връзка.хаха ти ме разби.на тяхната възраст ти колко ще имаш?
10?20? или само 8?
хахаха.
ПС: чак сега видях че първият ти път е бил преди 6 месеца
ЗНАЧИИИ
си била още в началото на 14 ако не се бъркам и за 6 месеца си имала 2ма.ТАКА
КАК СЕ НАРИЧАТ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ЗА 6 МЕСЕЦА СА УСПЕЛИ ДА СИ НАМЕРЯТ "ГАДЖЕ", което "мнооого обичат" и после да го заменят С ДРУГ?
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
ТъпиПървоначално написано от pandaMASSACRE
И друга дума има,ама това е по-миличко,все пак детето е едва на 15
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
нямам думи :X на 15 години без малко да си имала двама сексуални партьора не е нормално за мен да не говорим и за другите. Аз съм на 16 и съм имала 2 влюбвания и едното момче бях 6 месеца и половина и нямаше секс колкото и страно да ви изглежда . нямам думи просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Амиии аз съм на 16,но за първи път правих на 15,защото знаех че човека с който го направих си заслужваше,и не съм се излъгала защото е до мен вече 2 години и ми дава всичко от което се нуждая и ме обича толкова колкото някои не са били обичани до 30-тата си годишнина и няма как да съжаляван за това си мое решение никога![]()
извинявай Rapture ама едно е да го направиш на 15 години и да си вече с момчето 2 години и да знаеш, че той е човека друго е да си на 14 и да ги си сменила 2-3![]()
Тоя въпрос трябва да бъде отправен и към момчетата, не само момичетата го правят на тази възраст, а защо го правят, много хора дадоха отговор по-горе![]()
Ситуацията е страшна... и плачевна ..
наскоро бях в едно провинциално населено място... доста отдалечено от София, но бях с колата на баща ми и действието се развива за около 1 седмица ... ми че аз ако исках можех да Haeбa половината че и повече фиЕшЪн пиклички.... Просто си минавам по улицата и понеже населеното място не е от най големите, гледат софийския номер, гледат лъскавата непозната кола, с натокания батко вътре и се спъват и разтичат едва ли не ... отивам в някво кафе и идват и ми сядат на масата без дори да ги познавам, правя ги луди сами да си говорят , а речника им е толкова беден че освен безсмилен хилеж друго не могат да измислят САМОУНИЖАВАТ СЕ .... МИЗЕРИЯТА БЕШЕ УЖАСНА! За еда водка със сокче можех да ги чукам пуплично .... много съм ВЪЗМУТЕН!!!!
А колко са ограничени и ТЪПИ въпросните набори 94-95-96 ....
Но просто не мога да си позволя да ходя да преспя с някоя 13-14 годишна тва ми е под достойнството ... Минимум 15 клонящо към 16.... и тва в краен случай ако момичето е умствено напреднало....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Показваш завиден речник.........Първоначално написано от stratega
Ти май не разбра намека ми....Та,към темата.....Аз не мога да разбера защо всички мислите само за секс....Това не е най-важното....Вземете да си оправите речника,защото думи от рода на курва и путка са модерни само в БГ!!!!!!!!!!Първоначално написано от stratega
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
разбрах те, ама ко ти пука как говоря?
поимва хора, които ме познават от форума, ако напишат ще ти кажат къв съм.
Така, че не ме коментирай! Ми си гледай живота, 17 годишно тинейджарче.
кои какво правил ляля бе кфо ви пука бе вие нормални ли сте вие се притесняваите за тфа кои какво прави пак аз ще се кафя на тфа какво правя аз....... и ще гледам само себе си .. трагнали другите да коментират офф боже грозна работа момичета на 14 13 правили сех и кфо ви пука бе тфа дане сте вия.. прави им се правят .. никои неможе да ги спре и сащо мн ми е смешно някои като каже тая прави сех курва е.. пфф закфо да е курва бе ние момчетата дане сме курвари то по тая логика сички на тая планета сме курви и курвари..
Да, повечето (да не казвам ВСИЧКИ) момичета /а и момчета/ го правят, защото 'е модерно'. Правят го без да са ни най малко запознати. Мислят се за НЕЩО повече, когато кажат, че са правили секс. Според мен това са деца, на които вниманието им липсва и за да провокират внимание разказват с кой са се чукали, а дали това вдействителност е така можем само да гадаем. Факт е, че все по - рано и по - рано поколението започва да води полов живот. Ако го правят поне да са задоволено запознати с това. Извинете за израза, ама момчето на 12 не знае още в коя дупка да си вкара кура, ама тръгнал да се ебе...
Не може да се каже, че го искат, защото те са малки и си въобразяват, а всъщност не знаят какво е да искаш да го направиш и да обичаш човека с който си.
Те решват. Живота е техен. Имат мозъци да ги използват по предназначение![]()
Мисли мааалко по-глобално и ще се сетиш защо се коментира и защо е проблем на ВСИЧКИ.Първоначално написано от isthislove
Абе като се обичат да го правят. Аз лично за като го направих за 1-ви път бях малка... на 14, но не съжелявам. Много се обичахме с момчето.. но с течение на обстоятелствата се разделихме и така. Но бях напълно наясно с начините за предпазване и болестите които се предават.![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Според мене 13-14 годишните го правят,защото в днешно време е модерно, , ,вживяват се в ролята на по-големи и се мислят за много зрели![]()
Аз лично съм на 15 и още не съм правила секс не бързам за никъде
има много момчета които са ме зарязвали защтото съм им отказвала секс , но поне можеш да разбереш че в тая връзка най-много го е интересувал секса
![]()
![]()
![]()
![]()
Вии лиди ли сте да чето толкоз коментари!!!![]()
![]()
![]()
+ "защото мога да провя каквото си поискам"Първоначално написано от Bombshell
+1Първоначално написано от bubblebabe
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Не,не,не,не...правилното е 'ШоТу МоА дА ПрАа КфОт/или Кот Си ИсКаМ уЕеЕеЕПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Луда работа ,пиклите на по 11-12 правят секс на поразия ,че какво да говориме за 13-14 годишните(границата намалява все повее и повече)
Да обичаш значи да страдаш!
ми момичето като иска да си хване някакъв по сериозен приятел примерно ако е на 14 и да харесва някои които е на 17(18 ) тои какво ще иска от нея като нали е толкова голям, апък тя наистина го харесва и нали той може и да почака ама колко ще чака