.
Отговор в тема
Страница 44 от 132 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 3283
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Аз съм другата година
    Защо имам спомен за теб, че даже беше пускала снимка с роклята ? И след това беше писала, че всъщност се отказваш от бала и заминаваш..

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=330

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз съм другата година
    Оу извинявай нещо не съм разбрала правилно.
    ами аз бях пуснала снимка с една рокля,която мерих година предварително и може би зарадии това

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз съм другата година
    Защо имам спомен за теб, че даже беше пускала снимка с роклята ? И след това беше писала, че всъщност се отказваш от бала и заминаваш..

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=330
    да,аз обичам да мисля за нещата по-рано и си бях пуснала снимка с една рокля,която мерих и мислех ако не си намеря друга да съм с нея,но вече се отказах.Мислех и да ходя на Ибиса,с няколко човека от класа го обсуждахме,но в последствия след тазгодишната еуфория и хубави емоции покрай баловете,решихме че искаме да изживеем завършването си тук

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    шизофрения отива на сл. бряг да работи, бaти яката майна, пък ние да си висим по фороните щото не сме достатъчно красиви да работим на сл.бряг

не, няма какво да правя просто Smile и имам пълната свобода и дарба да дразня хората със всичко което правя, затова... я използвам Smile
    съвсем скоро заминавам да бачкам на сл. бряг ии... през х*я ми е общо взето какво се случва тук Smile аз не се стремя да поддържам някакво ампоа в този форум..както всички правят. За кой го правите? Кефите се като някой от форума ви хареса и се нервите и отговаряте когато някой ви се репчи (който от своя страна поддържа имиджа на тежкия, който всъщност се репчи на абсолютно всеки) и общо взето вкарвате такива емоции които не са грам нужни в един форум, в който отговорите би трябвало да бъдат стриктно по ТЕМАТА му. А не като това което пиша аз в момента. Ако си обогатявате самочувствието от думите на хората във форума... просто ...нямам думи..
    Аз играя роля, а най-лошото е .. че вие не го правите, а това всъщност наистина са ограничените ви плоски интереси ...
    а с тва мнение колко си противоречиш нема ти се верва.
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5257082_n.jpg
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    your mind,your body and your soul
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    пускам снимки на най-добрата приятелка на сестра ми:

Ооо на мен тази рокля много ми харесва.И цвета и модела,само можеше мааалко повече да прилепва по тялото. А мацката мисля,че миналата година и беше бала,или се бъркам? А отзад много ми хареса модела на роклята и че е с гол гръб.Аз първоначално си търсех подобен модел.
    Имаш ли някаква снимка отзад?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Всички сте красиви на този ден.Всеки се отличава със собствена красота..
    Ето няколко много красиви момичета според мен

Целта оправдава средствата !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Момичето с бялото има мн сладурска рокличка...
    -------------------------------------------------
    Относно "дъртата мацка" , много ми харесва, че е била по- различна, съчетанието на такъв тип рокля с кожени ръкавици (слабост са ми) понякога може да бъде много яко
    -------------------------------------------------------
    Намесвам се; не мога да се сдържа, след тооооооолкова много коментари-
    VictoriaSweet може да е малка, но засега се държи на ниво и по- зряло от някои абитуриентки. SHizo, не разбрах само защо я нападна някак си и даже прозря колко лоши й били изреченията... кофти, не може да са като твоите с липса на винителен падеж.

Относно спора на tuzaro и Shizo- на всички ни е ясно, че момчето си има по-различен вкус- харесва нагримирани, направени (което не ги прави моментално грозни)- да си ги харесва, но във всичките тези страници той нито един път не обиди (в истинския смисъл на думата) Shizo, докато тя май не може да приеме, че той е момче и не я е харесва и затова толкова много мрънкаше за неговите коментари. От своя страна Шизо каза на тоооолкова много хора, че не е харесала нещо в тях, а в същото време отвръща на всеки един пост, който дори не е толкова негативен спрямо нея...

Иииии накрая, след всичко изписано, моето вездесъщо мнение относно красотата на Shizo : ако трябва да съм честна, не е мой тип красота, но не мисля, че някой може да каже, че е грозна, за мен момичето има хубава физиономия, с нежно излъчване, а тези неща естествено дават някакво самочувствие, с което трябва да се внимава (казвам го по принцип)

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Момичето с бялото има мн сладурска рокличка...
    -------------------------------------------------
    Относно "дъртата мацка" , много ми харесва, че е била по- различна, съчетанието на такъв тип рокля с кожени ръкавици (слабост са ми) понякога може да бъде много яко
    -------------------------------------------------------
    Намесвам се; не мога да се сдържа, след тооооооолкова много коментари-
    VictoriaSweet може да е малка, но засега се държи на ниво и по- зряло от някои абитуриентки. SHizo, не разбрах само защо я нападна някак си и даже прозря колко лоши й били изреченията... кофти, не може да са като твоите с липса на винителен падеж.

Относно спора на tuzaro и Shizo- на всички ни е ясно, че момчето си има по-различен вкус- харесва нагримирани, направени (което не ги прави моментално грозни)- да си ги харесва, но във всичките тези страници той нито един път не обиди (в истинския смисъл на думата) Shizo, докато тя май не може да приеме, че той е момче и не я е харесва и затова толкова много мрънкаше за неговите коментари. От своя страна Шизо каза на тоооолкова много хора, че не е харесала нещо в тях, а в същото време отвръща на всеки един пост, който дори не е толкова негативен спрямо нея...

Иииии накрая, след всичко изписано, моето вездесъщо мнение относно красотата на Shizo : ако трябва да съм честна, не е мой тип красота, но не мисля, че някой може да каже, че е грозна, за мен момичето има хубава физиономия, с нежно излъчване, а тези неща естествено дават някакво самочувствие, с което трябва да се внимава (казвам го по принцип)
    колко съм съгласна с теб

Град
    В.Търново
    оле сериозни ли сте.. колко ГОДИНИ ще ме дъвчете?
    аз пък съм сигурна че ще се омъжа за tuzaro. И canis ще ни е кум. Като цяло, аз с мъже нямам функцията да не се разбирам, докато жени приятелки почти нямам (2). Така че.. да продължавате да си градите някакво мнение за мен спрямо 10 думи на кръст ...мисля че е малко дебилно.
    ПП: намери ми мила богата ку*ко, къде по точно в пост ДИРЕКТНО съм обидила някой Въобще..
    ПП2: това и е ник-а, тя сама се обижда, да не кажете нещо..
    ПП3: тази много ми хареса http://prikachi.com/images/656/2213656C.jpg

Град
    your mind,your body and your soul
    Пускам снимки на най-добрата ми приятелка.Аз лично мисля,че беше прекрасна.

Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    пускам снимки на най-добрата приятелка на сестра ми:

Във връзка с това девойче,роклята ВЪОБЩЕ не ми харесва,наистина прилича на торба,идеята с качулката също(нещо не върви дълга,уж официална рокля,с качулка),това странно нещо отпред на корема не мога да разбера разшило ли се е ,не е било зашивано или се е цепнало,но определо не мисля,че е по замисъл.Според мен не е и удобна,като се има на предвид нуждата от сутиен,това озн,че момичето цял ден се е притеснявало нещо да не изскочи.После,роклята не направена така,че да прикрива сутиена,а ,съгласете се,не е най-впечатляващата гледка да видиш абитуриентка с виснал сутиен на гърба.И все пак,по-добре,че е избрала черен,отколкото онези "прозрачните" силиконови боклуци Много ми харесаха обеците,мисля,че са пеперуди или нещо такова.Ако имаш някоя снимка,където те се виждат по-добре,дай насам.Струват ми се интересен модел.
    Иначе и на мен ми изглежда малко по-голяма от 19,но това е заради грима според мен.Ако си беше сложила нещо светло и да изпъква,щеше да е по-добре и щеше да я освежи,защото е с тъмна кожа,черна коса и тъмно синя рокля.Ако грима беше контрастен,щеше да сияе момичето.

btw някой видял ли е снимките от абитуриентската на Carmen_Kass.Нали и тя завършваше тази година,къде изчезна
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    оле сериозни ли сте.. колко ГОДИНИ ще ме дъвчете?
    аз пък съм сигурна че ще се омъжа за tuzaro. И canis ще ни е кум. Като цяло, аз с мъже нямам функцията да не се разбирам, докато жени приятелки почти нямам (2). Така че.. да продължавате да си градите някакво мнение за мен спрямо 10 думи на кръст ...мисля че е малко дебилно.
    ПП: намери ми мила богата ку*ко, къде по точно в пост ДИРЕКТНО съм обидила някой Въобще..
    ПП2: това и е ник-а, тя сама се обижда, да не кажете нещо..
    ПП3: тази много ми хареса http://prikachi.com/images/656/2213656C.jpg
    И на мен тая мацка ми хареса най-мнохо от последните качени !!!
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

BlueMushroom,ето:

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    яка е тая дебa, и отзад и отпред.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    btw някой видял ли е снимките от абитуриентската на Carmen_Kass.Нали и тя завършваше тази година,къде изчезна
    Сигурно не е изтрезняла още.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    Sofia
    "мисля че е малко дебилно"

ПП: намери ми мила богата ку*ко, къде по точно в пост ДИРЕКТНО съм обидила някого Въобще..
    Дори в последния си пост даваш квалификации за начина на мислене и поведение на хората (визрам дебилно)- ето ти обида, та даже с епитет.

....Ииии стига си връщала на абсолютно всеки пост, защото е досадно. Този факт сам по себе си доказва, че тази, която се връзва, си ти, а не другите

П.П. Когато се научиш на български език, тогава ще ти давам подробни обяснения, айде със здраве...

Град
    Sofia
    ............

I'm speechless, дори нищо негативно не съм казала

от: ShiZo
    до: therichbitch
    дата: 11.06.2010 15:02
    заглавие: idiotizum
    тъпа нещастна пача.. хахаах ето ТОВА вече е обида и то конкретизирана, ясно ли ти е? don't cross me.. нямаш представа с кого се занимаваш и само се надявай че това ще е последното което ти пиша.. долнопробна заплаха? . дано..
    therichbitch пази се,сигурно е някоя мутреса,ако съдим по неземната и красота...хахахаха жалка история,жалки хора...
    П.П Сега сигурно и аз ще получа лично със заплахи.

http://prikachi.com/users/nikitooo_98/30j.jpg -момичето отляво,единственото в моя град,което ми направи впечатление.Стилно,семпло и красиво
    http://prikachi.com/users/nikitooo_98/29F.jpg -с чантичка
    http://prikachi.com/users/nikitooo_98/28N.jpg -страхотна рокля и подбрани аксесоари
    http://prikachi.com/users/nikitooo_98/27L.jpg -отзад,забележете че бижуто на врата е към роклята
    И всичко става още по-уникално при факта,че момичето е сътворила всичко сама(без бижутата).И най-важното-не са две кофти зашити парцалчета,а произведене на изкуството

Град
    В.Търново
    I'm speechless, дори нищо негативно не съм казала

от: ShiZo
    до: therichbitch
    дата: 11.06.2010 15:02
    заглавие: idiotizum
    тъпа нещастна пача.. хахаах ето ТОВА вече е обида и то конкретизирана, ясно ли ти е? don't cross me.. нямаш представа с кого се занимаваш и само се надявай че това ще е последното което ти пиша.. долнопробна заплаха? . дано..
    реших да не спамя в темата, но ти реши да бъдеш интелигентна...

Град
    Sofia
    Реши да не си показваш зъбките в темата, ти вече достатъчно я наспами

А иначе- да съм интелигентна, не е мое решение, то е вродено, какво да се прави

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ауе всички тука сте мно'о заблудени...наистина къде видяхте конкретна убида срещу някой..Shizо приема толкова на ташак критиките ви и остроумията ,че чак и се кефя...Да ,кефя й се ?Е и? ахах... А вие сте толкова съсретодочени върху т'ва да търсите под вола теле във всяко нейно изказване,че дори не забелязвате иронията в думите й..Алйоооу ? Елате си ,бе ? И що да не ви отговаря на коментарите ,що да не се забавлява с ограничеността ви? М? Хахах айде чакам да ме нападнете и мен сега,моля ви! =D>

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Ауе всички тука сте мно'о заблудени...наистина къде видяхте конкретна убида срещу някой..Shizо приема толкова на ташак критиките ви и остроумията ,че чак и се кефя...Да ,кефя й се ?Е и? ахах... А вие сте толкова съсретодочени върху т'ва да търсите под вола теле във всяко нейно изказване,че дори не забелязвате иронията в думите й..Алйоооу ? Елате си ,бе ? И що да не ви отговаря на коментарите ,що да не се забавлява с ограничеността ви? М? Хахах айде чакам да ме нападнете и мен сега,моля ви! =D>
    тихо бе! тъкмо стана интересно!

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Млъквам..иначе рискувам да не ми платиш за коментара

Град
    В.Търново
    Млъквам..иначе рискувам да не ми платиш за коментара
    само така дуде мачкай

Град
    Sofia
    ето снимка на съседния клас, мисля, че имаше добри попадения :P

http://prikachi.com/images/705/2214705w.jpg

А за Шизо само едно мога да кажа- ignore mode, накрая ще започне да говори с алтер егото си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си