- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Наистина много грозна рокля...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
На тези, които се дразнят на роклята ми и факта, че я споделям, моля, подминете темата!![]()
ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..
^Много ми прилича на АриелИма прекрасна коса
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Рони, приятелката ти е ..... Извинявай, ама ако отдолу са и екстеншъни, защо са по-светли от естествената коса? Ако е естествена, защо е по-светла? бляк
а Ани, на мен по ми хареса на изпращането..кукла беше просто
много момичета забелязах че на изпращането са били страхотни, а на бала пълна излагация..
MariaПървоначално написано от Goddess
Ами да има екстейшъни, по принцип косата която я взе беше руса и дълго време не можа да докара нейното червено, не мисля, че е "бляк", защото на живо дори не се забелязваше..Първоначално написано от bloodyF
![]()
ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Тъй като има още доста време до моя бал, ще пусна снимки на приятелка. Беше адски красива..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5470792_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5142847_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3515426_n.jpg
^ Дано никога не я притежавам тая красота ..![]()
Съжелявам, но не се сдържах !![]()
To infinity and beyond.
Ще коментирам само роклята
Колко хамстера бяха залепени върху роклята ?
Лицето й е много по-кафяво от тялото...пък и толкова тъмна кожа+изрусена коса![]()
Много е лесно да критикуваш другите, нали.. ?! Момичето е много хубаво, а вие се хващате за най - малкото нещо.. Лицето и било по - тъмно от тялото и всякакви такива неща.. Разбира се, че имате право да изразите мнението си, но това ли е начина..
Първоначално написано от DisturbiaV
![]()
Пластмасови букли също. Че и до дупето, кой знае като е права как изглежда косата. Но да, и мен най ме ужаси роклята. Нищо лично.![]()
Много си красива.Първоначално написано от plezlichkaaa
Била си изключително нежна, а и роклята ми харесва! (:
Я се успокой.Изразихме си мнението по най-нормален начин.Разбираме,че ти е приятелка и за теб е най-красивата,но щом си пуснала снимки ще четеш всякакви коментари.Първоначално написано от sweetybebi
Напротив мила вие започнахте да обиждате роклята, лицето, косата.. сякаш вие сте съвършени. Осъзнайте се, направо съм потресена от коментарите ви..Първоначално написано от Biskfitka
sweetybebi след като си пуснала снимката на приятелката си , просто си длъжна да приемеш коментарите и мненията на останалите, независимо дали си съгласна с тях.
Не може всички да я харесат, всеки казва това, което мисли, а начина, по който ще се изрази избира сам.![]()
Не се засягай, това е мнението ми и си е мое !
To infinity and beyond.
На мен най-много ми харесва Лорейн, Боровинка също е била много красива, Емилия92 е много сладка, но POLLINA ми е фаворит. Невероятна е!