.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3283

Hybrid View

Фен
    еми като не ви харесва слънцето марш на север там е доста пустош и вие ще сте приветствани като добре дошли да развивате тамошните АГРО КУЛТУРИ

то и като караш кола или като се возиш в автобус може да умреш , я кажете дали ходите пеш ? уааа уат а факин булшит

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    еми като не ви харесва слънцето марш на север там е доста пустош и вие ще сте приветствани като добре дошли да развивате тамошните АГРО КУЛТУРИ

то и като караш кола или като се возиш в автобус може да умреш , я кажете дали ходите пеш ? уааа уат а факин булшит
    На теб какъв ти е проблема, бе ?!
    От ЕСТЕТИЧНА гледна точка ти казвам, че на такава рокля НЕ ходи тъмен чалгарски тен. Ти ако искаш ходи се пържи в солариумите. На някои хора не им ходи тен.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    От ЕСТЕТИЧНА гледна точка ти казвам, че на такава рокля НЕ ходи тъмен чалгарски тен. Ти ако искаш ходи се пържи в солариумите. На някои хора не им ходи тен.
    добре ако обичаш дане ми се сопкаш така за да не стана лош проблем аз нямам просто давам съвет като страничен наблюдател , на скандинавките им отива бяло щото имат русоляви коси , толкова мноо контраст не е естетично

Град
    София
    добре ако обичаш дане ми се сопкаш така за да не стана лош проблем аз нямам просто давам съвет като страничен наблюдател , на скандинавките им отива бяло щото имат русоляви коси , толкова мноо контраст не е естетично
    Тогава да те просветля, че нямаш грам вкус. Ти какъв си, дизайнер, стилист или какво ?
    Рокля в черно и тъмно червено да ходи на момиче с тъмен тен ?! Хайде пак си помисли.

Фен
    Тогава да те просветля, че нямаш грам вкус. Ти какъв си, дизайнер, стилист или какво ?
    Рокля в черно и тъмно червено да ходи на момиче с тъмен тен ?! Хайде пак си помисли.
    що трябва да съм стилист или дизаинер да разбирам от вкус ли , те тия са най големите педали ама както и да е

що да не ходи червено и черно на тъмен тен , тъй ще се слива и ще има малък контраст , не примерно да изпъква като оранжево петно на черна дреха

Град
    София
    що трябва да съм стилист или дизаинер да разбирам от вкус ли , те тия са най големите педали ама както и да е

що да не ходи червено и черно на тъмен тен , тъй ще се слива и ще има малък контраст , не примерно да изпъква като оранжево петно на черна дреха
    Тъмен тен с тъмно червено не се слива, а изглежда изкуствено, особено ако кожата има жълтеникав оттенък.
    Контраста между бяла кожа и червен цвят е класика. Ако не го виждаш, не е мой проблем.

anonymous708973
    Guest
    Кой гений по-нагоре каза, че червено и черно не отивали на мургави хора и ТРЯБВАЛО да има контраст? Хах. Сладури.

Снимки пускам след малко, чакам негово величество фотографа :д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кой гений по-нагоре каза, че червено и черно не отивали на мургави хора и ТРЯБВАЛО да има контраст? Хах. Сладури.
    Става въпрос за конкретния модел и тон.

По темата: DisturbiaV е класа, много ми хареса, както роклята така й цялостната и визия.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ТИ от къде знаеш , че е ходила на солариум, може просто да е мургава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си