- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как бяхте на бала си? Снимки!
Най-вероятно ще трябва да се прегледам.Първоначално написано от tuzaro
И не,не харесвам момичета с визия на "чалга звезди",както ще ме нападнат може би някой хора,просто представата ми за красиво момиче е по-различна.
Да не говорим някой как развалиха темата,пускайки снимки на момичета с цел да ги осмиват.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Момичето с бялата рокля съм го виждала и на живо (ако е тази, за която си мисля) и според мен е много грозна.Първоначално написано от ShiZo
И към горния потребител - не мисля,че това е чалга стил. В никакъв случай.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
шизофрения е невероятно майна, вънка е 30 градуса тя с ботуши ходи... да е живо и здраво момичето, явно е много харесвано. и да аз харесва чалга певачки майнаПървоначално написано от Ankh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
айде, стига сте спорили дали Шизо е хубава, или не, всеки с вкуса си...
Наричат се летни ботуши, гъзаро, оти се носят кога? през ляаатотооо..Първоначално написано от tuzaro
М/удругото.. някакъв парадокс се е получил тука.. хем съм кифла, хем тузаро все още не ме харесва... мисля че ще се разплача...
PS: ankh, това че за сесията съм с тон грим и рокля, не означава че в ежедневието ми съм по същия начин. Няма нищо по отвратително за мен от това да ме сравняват с подобни уличници..
блааааа....
усрахте цялата тема пък вие..
Шизо няма нужда да даваш обяснение на всеки ,който не те харесва.Не може да се харесаш на всекиго..постовете ти са ебахти летящите.. :х![]()
![]()
![]()
тузар4о... единствения разбирач тук(от жени) ....пове4ето трябва се радвате,4е въобще ви отразява за нещо,приподобия на женища... ; )
аеее стига спам!
Разбрала си ме грешно или може би аз не съм се изразила правилно.Първоначално написано от ShiZo
Не съм казала,че те сравнявам с подобна измет,дори не виждам грима ти да е силен,просто очаквах заради коментара ми,повечето да ме нападнат,че харесвам такава визия.
Надявам се постът ти да е ебавка!Първоначално написано от ELiTyYy
А, и не беше ли ти тази, която се обиждаше и отговаряше на всеки пост на Бианка, в които ти казваше, че не си хубава.. айде, моля те
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Хе-хе-хе Приподобия на женища?!Ти да не се имаш за нещо повече от другите и с какво,че изобщо не ми става ясно?![]()
не ми е никва ебавка поста!!Първоначално написано от Romance
ТО Е БИЛО ДОСТА ОТДАВНА С ДЕТИНСКИ АКЪЛ И Т.Н.
и пак серете темата...квото и да се каже не се приема 4овешки,ами веднага дай да се праим на велики.. пф
Ankh да имам се за нещо.. що?!
айде гледайте си работата..то се е видяло ,4е темата отиде на майната си заради разни такива...![]()
![]()
Шизо не може да приеме,че не е най-красивата и има много хора,които не харесват нея и стила и.Време е да се приземи и да спре,заедно с последователите си,да разваля хубавата темаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
не се карайте за мене майна, ще има за всички![]()
шизо, квото и да ми обесняваш летни ботуши... бaxти циганията майна... през зимата зимни джапанки ли носиш?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Оф,по-добре да си замълча иначе ще станат много зле нещата.
Ииии да Шизо не е единствената,която реагира така.
Нормално е всеки си има различен вкус,а когато си качваш снимките някъде,трябва да си готов да понесеш и негативни мнение...иначе на Шизо втората рокля е много хубава,не мога да го отрека.
Не съм казала че Шизо е единствената,де да беше.Щом някои хора не могат да приемат критика,изводът е-не качвайте снимките си в интерне.В противе случай не се нахвърляйте като побеснели патки на всеки,който не ви харесва.Грозно и най-вече смешно е
Е не е ли нормално да се "защити" ? Не че е заплашена от нещо...Пък и Шизо подхожда все с ирония и надсмешка, както и трябва. Нито обиди някой, нито се впрегна да обяснява колко е красива и т.н. Всеки си има различен вкус, какво значение има за вас колко комплимента ще й направят ? Явно е, че те ви дразнят, не самата тя. Тъпо е.
Ти сама го каза,Шизо и всички,за които е изразено мнение,че не допадат на някого не са заплашени от нищо и следователно няма от какво да се защитават,няма нужда и да отговарят на всеки пост с негативно мнение,а ако толкова държат да убедят "нападателя" в правостта и красотата си-има лични за тази работа,тук в тази тема се качват снимки и се говори за бала,не се спори коя е хубава и коя не.Точно за това аз спирам да пиша вече по темата и ще помоля Шизо и тузаро(в момента те са тези,които спорят)да се изяснят на личниПървоначално написано от Goddess
Колкото до Шизо,на мен лично не ми допада като излъчване,на бала също,особено роклята и не е защото и правят комплименти
Всичко е въпрос на вкус и за мен се изказаха,доста отрицателни коментари,но ми е все тая и не съм нападнала никой,просто няма смисъл.
Всеки може да си пише каквото иска,няма да тръгна да убеждавам всички в противното.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не, просто, масово нямате грам чувство за хумор.. впрегнала съм се била.
Бях написала преди време че няма как да ми се срине самочувствието имайки предвид, че съм най-красивата жена на земята и следващия пост гласеше, че явно имам доста високо самочувствие и мнение за себе си.. Ей! Не сте в ред, чесно. Но предполагам, понеже не може да се "чуе тона", с който "пиша" тези неща, е проблем. Но при всички положения, не е мой..а ваш..
А на всички мацки които ме защитиха не им обръщайте внимание. На половината съм им платила а другите са пак мои фейк профили..
Като глутница освирепели кучета - "Ама аз, ама тя!".
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
оф спрете да спамите бе хора ! пишете си на лично и не ни занимавайте тука.не искаме да ви четем простоиите! Развалихте темата![]()
![]()
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
една приятелка, не от тази година, но за мен лично доста стилна и красива абитуриенткаhttp://i50.tinypic.com/34ikzdk.jpg
Тази със синьото повече ми харесва.Първоначално написано от ShiZo
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.