.
Отговор в тема
Страница 42 от 132 ПървиПърви ... 323839404142434445465292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 3283
    Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Големи филми стават тук.
    шизо не ти харесва има нещо объркано в теб....
    Най-вероятно ще трябва да се прегледам.
    И не,не харесвам момичета с визия на "чалга звезди",както ще ме нападнат може би някой хора,просто представата ми за красиво момиче е по-различна.

Да не говорим някой как развалиха темата,пускайки снимки на момичета с цел да ги осмиват.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Цитирай Първоначално написано от Briseis
    Да знаете, че аз съм с късата шарена рокля

И да, балът беше в Чифлика ;/

Шизо, снимки на Ана-Мария имаш ли, защото много ми е интересно роклето й? Аз вечерта я засякох, но не съм я гледала.
    "Баш-балната" и рокля не ми хареса толкова, колкото една друга шаренка.
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4803433_n.jpg
    http://i48.tinypic.com/nex05z.jpg
    Момичето с бялата рокля съм го виждала и на живо (ако е тази, за която си мисля) и според мен е много грозна.
    И към горния потребител - не мисля,че това е чалга стил. В никакъв случай.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Големи филми стават тук.
    И не,не харесвам момичета с визия на "чалга звезди",както ще ме нападнат може би някой хора,просто представата ми за красиво момиче е по-различна.

Да не говорим някой как развалиха темата,пускайки снимки на момичета с цел да ги осмиват.
    шизофрения е невероятно майна, вънка е 30 градуса тя с ботуши ходи... да е живо и здраво момичето, явно е много харесвано. и да аз харесва чалга певачки майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    айде, стига сте спорили дали Шизо е хубава, или не, всеки с вкуса си...

Град
    В.Търново
    Големи филми стават тук.

шизофрения е невероятно майна, вънка е 30 градуса тя с ботуши ходи... да е живо и здраво момичето, явно е много харесвано. и да аз харесва чалга певачки майна
    Наричат се летни ботуши, гъзаро, оти се носят кога? през ляаатотооо..
    М/удругото.. някакъв парадокс се е получил тука.. хем съм кифла, хем тузаро все още не ме харесва... мисля че ще се разплача...
    PS: ankh, това че за сесията съм с тон грим и рокля, не означава че в ежедневието ми съм по същия начин. Няма нищо по отвратително за мен от това да ме сравняват с подобни уличници..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    блааааа....
    усрахте цялата тема пък вие..
    Шизо няма нужда да даваш обяснение на всеки ,който не те харесва.Не може да се харесаш на всекиго..постовете ти са ебахти летящите.. :х
    тузар4о... единствения разбирач тук(от жени) .. ..пове4ето трябва се радвате,4е въобще ви отразява за нещо,приподобия на женища... ; )

аеее стига спам!

Големи филми стават тук.

Наричат се летни ботуши, гъзаро, оти се носят кога? през ляаатотооо..
    М/удругото.. някакъв парадокс се е получил тука.. хем съм кифла, хем тузаро все още не ме харесва... мисля че ще се разплача...
    PS: ankh, това че за сесията съм с тон грим и рокля, не означава че в ежедневието ми съм по същия начин. Няма нищо по отвратително за мен от това да ме сравняват с подобни уличници..
    Разбрала си ме грешно или може би аз не съм се изразила правилно.
    Не съм казала,че те сравнявам с подобна измет,дори не виждам грима ти да е силен,просто очаквах заради коментара ми,повечето да ме нападнат,че харесвам такава визия.

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    блааааа....
    Шизо няма нужда да даваш обяснение на всеки ,който не те харесва.Не може да се харесаш на всекиго..постовете ти са ебахти летящите.. :х
    тузар4о... единствения разбирач тук(от жени) .. ..пове4ето трябва се радвате,4е въобще ви отразява за нещо,приподобия на женища... ; )

аеее стига спам!
    Надявам се постът ти да е ебавка!
    А, и не беше ли ти тази, която се обиждаше и отговаряше на всеки пост на Бианка, в които ти казваше, че не си хубава.. айде, моля те
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Хе-хе-хе Приподобия на женища?!Ти да не се имаш за нещо повече от другите и с какво,че изобщо не ми става ясно?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    блааааа....

аеее стига спам!
    А, и не беше ли ти тази, която се обиждаше и отговаряше на всеки пост на Бианка, в които ти казваше, че не си хубава.. айде, моля те
    не ми е никва ебавка поста!!
    ТО Е БИЛО ДОСТА ОТДАВНА С ДЕТИНСКИ АКЪЛ И Т.Н.
    и пак серете темата... квото и да се каже не се приема 4овешки,ами веднага дай да се праим на велики.. пф
    Ankh да имам се за нещо.. що?!
    айде гледайте си работата..то се е видяло ,4е темата отиде на майната си заради разни такива...

Цитирай Първоначално написано от Romance
    блааааа....

аеее стига спам!
    не ми е никва ебавка поста!!
    ТО Е БИЛО ДОСТА ОТДАВНА С ДЕТИНСКИ АКЪЛ И Т.Н.
    и пак серете темата... квото и да се каже не се приема 4овешки,ами веднага дай да се праим на велики.. пф
    Ankh да имам се за нещо.. що?!
    айде гледайте си работата..то се е видяло ,4е темата отиде на майната си заради разни такива...
    Шизо не може да приеме,че не е най-красивата и има много хора,които не харесват нея и стила и.Време е да се приземи и да спре,заедно с последователите си,да разваля хубавата тема

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    айде, айде, не е само тя...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не се карайте за мене майна, ще има за всички
    шизо, квото и да ми обесняваш летни ботуши... бaxти циганията майна... през зимата зимни джапанки ли носиш?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Оф,по-добре да си замълча иначе ще станат много зле нещата.
    Ииии да Шизо не е единствената,която реагира така.
    Нормално е всеки си има различен вкус,а когато си качваш снимките някъде,трябва да си готов да понесеш и негативни мнение...иначе на Шизо втората рокля е много хубава,не мога да го отрека.

Не съм казала че Шизо е единствената,де да беше.Щом някои хора не могат да приемат критика,изводът е-не качвайте снимките си в интерне.В противе случай не се нахвърляйте като побеснели патки на всеки,който не ви харесва.Грозно и най-вече смешно е

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е не е ли нормално да се "защити" ? Не че е заплашена от нещо...Пък и Шизо подхожда все с ирония и надсмешка, както и трябва. Нито обиди някой, нито се впрегна да обяснява колко е красива и т.н. Всеки си има различен вкус, какво значение има за вас колко комплимента ще й направят ? Явно е, че те ви дразнят, не самата тя. Тъпо е.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Е не е ли нормално да се "защити" ? Не че е заплашена от нещо...Пък и Шизо подхожда все с ирония и надсмешка, както и трябва. Нито обиди някой, нито се впрегна да обяснява колко е красива и т.н. Всеки си има различен вкус, какво значение има за вас колко комплимента ще й направят ? Явно е, че те ви дразнят, не самата тя. Тъпо е.
    Мислех, че съм единствената, която мисли като теб и затова не писах в темата.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ти сама го каза,Шизо и всички,за които е изразено мнение,че не допадат на някого не са заплашени от нищо и следователно няма от какво да се защитават,няма нужда и да отговарят на всеки пост с негативно мнение,а ако толкова държат да убедят "нападателя" в правостта и красотата си-има лични за тази работа,тук в тази тема се качват снимки и се говори за бала,не се спори коя е хубава и коя не.Точно за това аз спирам да пиша вече по темата и ще помоля Шизо и тузаро(в момента те са тези,които спорят)да се изяснят на лични
    Колкото до Шизо,на мен лично не ми допада като излъчване,на бала също,особено роклята и не е защото и правят комплименти

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Всичко е въпрос на вкус и за мен се изказаха,доста отрицателни коментари,но ми е все тая и не съм нападнала никой,просто няма смисъл.
    Всеки може да си пише каквото иска,няма да тръгна да убеждавам всички в противното.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    В.Търново
    Не, просто, масово нямате грам чувство за хумор.. впрегнала съм се била.
    Бях написала преди време че няма как да ми се срине самочувствието имайки предвид, че съм най-красивата жена на земята и следващия пост гласеше, че явно имам доста високо самочувствие и мнение за себе си.. Ей! Не сте в ред, чесно. Но предполагам, понеже не може да се "чуе тона", с който "пиша" тези неща, е проблем. Но при всички положения, не е мой..а ваш..
    А на всички мацки които ме защитиха не им обръщайте внимание. На половината съм им платила а другите са пак мои фейк профили..

Град
    Roma, Italia
    Като глутница освирепели кучета - "Ама аз, ама тя!".
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

оф спрете да спамите бе хора ! пишете си на лично и не ни занимавайте тука.не искаме да ви четем простоиите! Развалихте темата
    Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq

Град
    В.Търново
    една приятелка, не от тази година, но за мен лично доста стилна и красива абитуриентка http://i50.tinypic.com/34ikzdk.jpg

Мега фен Аватара на December
    една приятелка, не от тази година, но за мен лично доста стилна и красива абитуриентка http://i50.tinypic.com/34ikzdk.jpg
    Тази със синьото повече ми харесва.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на PIF
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си