шизофрения отива на сл. бряг да работи, бaти яката майна, пък ние да си висим по фороните щото не сме достатъчно красиви да работим на сл.бряг

не, няма какво да правя просто Smile и имам пълната свобода и дарба да дразня хората със всичко което правя, затова... я използвам Smile
съвсем скоро заминавам да бачкам на сл. бряг ии... през х*я ми е общо взето какво се случва тук Smile аз не се стремя да поддържам някакво ампоа в този форум..както всички правят. За кой го правите? Кефите се като някой от форума ви хареса и се нервите и отговаряте когато някой ви се репчи (който от своя страна поддържа имиджа на тежкия, който всъщност се репчи на абсолютно всеки) и общо взето вкарвате такива емоции които не са грам нужни в един форум, в който отговорите би трябвало да бъдат стриктно по ТЕМАТА му. А не като това което пиша аз в момента. Ако си обогатявате самочувствието от думите на хората във форума... просто ...нямам думи..
Аз играя роля, а най-лошото е .. че вие не го правите, а това всъщност наистина са ограничените ви плоски интереси ...
а с тва мнение колко си противоречиш нема ти се верва.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5257082_n.jpg