- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кутиийка за превръзки + нещо за избелване
значи кутииките ги видях в Mall-a и струват 3.88 лв мисля че бяха + едно пакетче превръзки или 2 не си спомням точно; може да ги има и по АПТЕКИТЕ; До колкото разбрах събирали по 2 превръзки.
Кутийките ги подаряват като купиш няколко пакета превръзки,а Нивея не пройзвеждат нищо за зъби.Объркала си се нещо.
пфффф,,,,, преди 1 час си взех превръзки с такава кутийка
- Ужаснааа еее въобще не ме кефш
Какво се хванахте за Нивеата? То момичето си каза, че просто е на същия принцип, а не, че е тяхно. По телевизията рекламират на Yotuel, но има и на още една фирма, чието име не помня, но ако се сетя ще пиша...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз много искам да си взема такава кутийкаГледах в брошурата на Кауфланд, че тая седмица ще ги изкарват, та трябва да мина от там
![]()
![]()
nicolepcd
наоколо е около 3 лева. Аз още не съм си взела, но ще си взема. До колкото разбрах превръзките са някви памучни, следователно няма да ми влязат в употреба, но кутийката е практична, особено като ходя на училище с чанта, която не се затваря много от учебници....Първоначално написано от PIF
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
наоколо е около 3 лева. Аз още не съм си взела, но ще си взема. До колкото разбрах превръзките са някви памучни, следователно няма да ми влязат в употреба, но кутийката е практична, особено като ходя на училище с чанта, която не се затваря много от учебници....Първоначално написано от PIF
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
искам кутийка, в която да си нося тоалетна хартия
нищо не се знае
трябва да сме подготени за всякакви ситуации
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Първоначално написано от sssladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам такава кутийка, ето я:
http://kachi-snimka.info/viewer.php?...244889082d.jpg , купих я заедно 3 20 превръзки за 4.20.А за избелване нз..
А как се казва песента от рекламата?![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
то има. към ОБ вървяха преди, но отдавна не съм ги виждала. аз имам една синя и ми върши идеална работа.Първоначално написано от galkata
Уххх... да се похвалявече намерих къде ги продават...
ноо незнам коя да си вземасветло синята с зеленкото или розовката с сините работи
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Melodia este Balkan Beat Box - Cha ChaПървоначално написано от aguilera
това ми намери![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Мерси!Първоначално написано от ANEw
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Аз не намирам особен смисъл от тия кутиики![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от LiveFlower
Ми да ти кажа никой не вижда особен смисъл, но хората я купуват, не разади превръзките, а защото самата кутийка е яка и зарибява.... Иначе верно, че не върши толкова особена работа, но все пак да кажем ако си носиш превръзка да кажем в даскало и ако трябва в час да си изкараш превръзка от чантата, за да идеш до тоалетната, по лесно е да изкараш кутийката и да не те гледат, че си изкарала превръзка и така
Но просто е яка и светна кутийката и за тва се купува..
За нищо. Ако намеря линк към теглене на самата песен ще ти го дам :>Първоначално написано от aguilera
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Моята е от Метро Пловдив и служи, за да не ми се смачква превръзката в чантата и да не се мърси с всякакви учебници и други глупости. Плюс това мога да си взема кутийката и спокойно да мина през коридора в у-ще вместо да се чудя къде да си я завра преди да си я завра където трябва! Жалко само, че се побират само по-малки превръзки и ежедневни, но и тези на либрес стават за нормален м-с().
мхм. а колко струва?Първоначално написано от brokeninside13
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аз мойта кутийка си я взех от Пикадили и струва 3.20 със двоен пакет превръзки Либрес.Ноо самата кутийка побира 1 превръзка,а със 2 се затваря трудно.. ина4е е спр сладурска =]
и аз не знаех и затова си ги купих и 2теПървоначално написано от rosencetooo
![]()