.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    http://vbox7.com/play:1ef9304b
    eto vi q reklamata

Цитирай Първоначално написано от kykykate
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Уххх... да се похваля вече намерих къде ги продават...
    ноо незнам коя да си взема светло синята с зеленкото или розовката с сините работи
    и аз не знаех и затова си ги купих и 2те
    Всъщност те са общо 4 вида- една розова с кръгчета, една с розово цвете и синжо, една синя с свете или пеперудка нз, и една дето е бяло и розово с цвете.Мен ме кефи синята и ме е яд, че я нямаше, но сега в билата излезнаха и май ще си я купя...

А превръзките на либрес харесват ли ви? Защото аз един път си бях купила от тези:
    http://www.ontime-bg.com/imgs/libresse01.jpg
    и не бях доволна, защото ми бяха едни такива твърди като картонени и неудобни.Но сега с кутийката имам някви ето такива:
    http://www.cyxo.land.ru/libresse-max-10-6.jpg - хубави ли са????

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Много сладки кутиики,наистина. Но и аз не ползвам превръзки,гледам тука питат за кутии за тампони,то и тези стават според мен.Не пречи.

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Много сладки кутиики,наистина. Но и аз не ползвам превръзки,гледам тука питат за кутии за тампони,то и тези стават според мен.Не пречи.
    Ми на мене лично не ми харсва кутийката за превръзки да се ползва за тампони.Просто, не е направена за тампони и някък си не става.... Аз си имам кутийка на о.б. чисто розова и тама са ми тампоните, но е много обикновена кутийката, тъйа кто е едноцветна... и си търся друга, но вече сиг 1 година търся и осевен на тампони Event/които са гадни/ на други кутийка не съм видяла.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Ми на мене лично не ми харсва кутийката за превръзки да се ползва за тампони.Просто, не е направена за тампони и някък си не става.... Аз си имам кутийка на о.б. чисто розова и тама са ми тампоните, но е много обикновена кутийката, тъйа кто е едноцветна... и си търся друга, но вече сиг 1 година търся и осевен на тампони Event/които са гадни/ на други кутийка не съм видяла.
    Иначе ето ми я кутийката за превръзките и за тампоните, като и двете са розовии
    http://prikachi.com/files/920778L.jpg
    http://prikachi.com/files/920785I.jpg

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз днес си купих от новите и беше останала една Но пък точно тази,която исках-черната.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

От новите черната е най-яка аз имам от старите розовата
    Lenny Kravitz - Again

Голям фен Аватара на Sunshin3
    А кутийката с един пакет ли върви или трябва да си вземеш 2-3... И на каква цена са с кутийката. Много ме кефят.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    А кутийката с един пакет ли върви или трябва да си вземеш 2-3... И на каква цена са с кутийката. Много ме кефят.

С двоен пакет са 4,20лв Но може и по-ефтино да се намерят.Аз ги взех от аптеката последния пакет,така че не знам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^Мерси.

За кутийките съм навите да си купя защото аз моите за даскало си ги навирам в джоба ,не ми пречат нито се виждат но се намачкват или се разтжаря... бе ужс.. и за тва ще си взема а относно избелващото за зъби в аптека попитай за прах за избелване на зъби евтини са аз си взех за 2.30 и ми върши работа

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз си взех пакета от Пикадили за 3.75, взех си синята (отпред с разни цветни нещица...), а от превръзките (памучните, нормал) останах приятно изненадана и май ще стана фен на марката...
    А между другото на мен черната изобщо не ми хареса на живо, тези камъчета изглеждаха адски евтино върху иначе стилната кутийка.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    аз имам такава кугийка,обаче изобщо не ми харесва- превръзката не влиза свободно,а трябва леко да я натъпчеш,а за две си трябва майстроство иначе като идея е супер сладко.а за Либрес - не съм очарована,най-добри са си Always

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    aз пък мойта я ползвам,за да си слагам обиците в нея/тея с винтчето/
    са като чета виждам,че пак са пуснали и мисля да си взема още една
    а какви цветове има?

Супер фен Аватара на sunshine955
    кутийката побива всякакви .. попринцип 2
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    кутийката Libresse - ги взех от Метро,2 пакетчета с по 20 бройки превръзки,2.30 бяха + кутийката,естествено.
    аз лично съм доволна..
    а по другия въпрос не мога да помогна
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Аз си взех пакета от Пикадили за 3.75, взех си синята (отпред с разни цветни нещица...), а от превръзките (памучните, нормал) останах приятно изненадана и май ще стана фен на марката...
    А между другото на мен черната изобщо не ми хареса на живо, тези камъчета изглеждаха адски евтино върху иначе стилната кутийка.
    върху кутийката няма камъчета

Някой да знае зали още се продават подобни кутийки (или изобщо някакви)?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Re: Кутиийка за превръзки + нещо за избелване

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU

Тежка тема, ама друг път. Прекалено важна е, за да свърши заключена. Та въпросът ми е за едни кутийки за превръзки, които ги рекламират, само дето пропуснах частта, в която казват откъде да си взема. И другото, още една реклама за нещо като онова на Нивеа-бай бай спот-но за зъби. Някой ползвал ли е и как е?

т.7
    slun4ice
    Начи аз само за кутийките мога да ти кажа че имаше промоция на Libresse и вървяха със залепена кутийка. Аз си взех. Доста е практична. По две се събират вътре ако напънеш може и три обаче аз си я взех от чужбина и сега явно ги пускат и в България. Просто търси по магазините Libresse и гледай къде имат с тая промоция
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    А дали още ги има тези кутийки?
    Sorry, че вдигам стара тема

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Супер фен Аватара на Shia
    Не,трябва да почакаш да пуснат нова партида.

ще чакам... 10х, че ми отговори

Миналите дни им гледах рекламата, но не мога да ги намеря някой може ли да ми каже къде ги продават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си