- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да й се сърдя ли?
Няма смисъл да и се сърдиш все още. Ако нещо стане и се обърне срещу тебе чак тогава. И на мен една страшно добра приятелка беше скарана с друга моя приятелка, но това не се е месило в отношенията ми с тях двете поотделно.
Stay up all night with the stars *
Това не трябва да ти влияе.Пази си отношенията с нея и ако случайно се обърне срещу теб...тогава му мисли.![]()
Най-добре говори с твоето момиче да не се събира повече с компанията на врага ти, защото по този начин 1 ден може да се случи така, че да се обърне срещу теб. Не чакай така! Направи нещо и я откъсни от лошата компания!![]()
Live now, this is your time!
Нали знаеш че трябва да си приятел с врага![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Моето мнение е че от сръдни полза няма. Опитайте се да седнете и да си поговорите, обясни и че това че движи с другото момиче те обижда и т.н. ако ти е приятелка ще те послуша и ще измислите решението. Напомни и че тва друото момиче /твоя браг/ може да и съсдаде много проблеми и т.н. когато започнете да говори думите ще си дойдат самиайде успех
П.П. на колко си години?
Поговори сериозно с нея и й дай ясно обяснение защо точно ти е враг, за да разбере, че не е хубаво да си има работа с нея... От друга страна й дай да разбере, че не може да е приятелка и с двете ви.Този, който е приятел на всички, не е приятел на никой.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Детска работа.По-добре вземи и ти да се сдобриш с въпросния "враг".
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ама едната ако се окаже завистлива кучка и иска да покаже на другата че може да има повече приятели накрая и ти го изяждаш. А направих всичко възможно да ги помиря ама не и не.Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
ама ти кво искаш ся..да и определяш приятелите ли?..ми тя може да си прави каквото иска..това,че сте приятелки не значи,че е вързана за теб![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и какво от това че не е вързана за нея? това не значи че може да се сприятелява с най-големите и врагово. Била съм на мястото LeDa и знам как се чувстваПървоначално написано от TheGirlNextDoor
"Един от най-големите ми врагове" вика.Купила си е
като твоята блуза, сбили сте се за момче, едната казала, че другата е тъпа и така сте станали "врагове", нали?
'Що не пораснеш? На бас, че за пълни глупости сте се скарали и сега само драматизираш.
Викаш, големи приятелки станаха, когато уж приятелката ти е отишла да те защитава(ще се направя на ударена за оная част с доведената групичка приятелки) ? Ако някой гледа така буквално на нещата, би си помислил, че приятелката ти изобщо не държи на теб, а всъщност нещата не са толкова прозрачни. Просто тя е намерила общ език и общи интереси с другото момиче и в това няма нищо лошо, защото най-вероятно предположението ми е вярно. Съветвам те да приключите с детските истории и да вземете да се сдобрите, а не да се делите. Относно коментарите в сайтовете: отново ще го кажа: порасни! В тея сайтове целувчици, сърчица и т.н. под път и над път. Нямат стойност и вече по навик сякаш се пишат. Опитай се да бъдеш приятелка с другото момиче и с "бфф-ту" ти, но дори и да не успееш, не се сърди за глупости и не зарязвай приятелката си. Ако видиш обаче, че те зарязва и унижава, заради другото момиче и не ти обръща и грам внимание- биеш й шута...Обаче въпросът е че с въпросния "враг" сме в ужасни отношения и всъщност те се запознаха когато бфф-ту ми дойде с групичка момичета да се разправя с нея,за да ме остави намира..
и аз съм била ; ))Първоначално написано от sm_95
но да не забравяме,че всеки има мълното право да се сприятелява с когото си поиска.Кво е виновно момичето,че авторката и въпростият "враг" не се харесват..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от LiRRRa
To infinity and beyond.
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
да естествено че не е винивна и че всеки има правото да се сприятелява с когото си иска, просто ако наистина проблема между леда и врага е сериозен а не някое момче или блуза е това което е направила въпросната приятелка може да се изтълкува като предателство.
към авторката пак ти казвам да поговориш с нея (че може и с враа да се сприятелиш)
Не мисля че има причина да и се сърдиш всеки има право да избира приятелите си. Въпросът е тяхното приятелство да засегне вашетоако пък се чувстваш пренебрегната от твоята БФ мисля че трябва да си поговорите сериозно
![]()
+1Първоначално написано от blackvelvet
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
+1Първоначално написано от LittlePrincess
Ъ...Да пия ли сок или не?Вие как мислите?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..