.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Във тоалетната на самолет (ама да не мирише) Тясно , неможе да ми избяга и някой да ни прекъсва от време на време и да вика айде де какво правите вие двамата там
    Можеш да пробваш във влака. Само не знам къде ще намериш чиста тоалетна

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Хладна есенна вечер. Момиче и момче са легнали на тревата покрита с много пожълтели листа, на едно високо хълмче малко извън града. Ноща е ясна и се виждат ярките звезди, има пълнолуние. В далечината луната се къпе във водите на морето и прави лунна пътека във водата, а светлините на фара показват къде са опасните скали и осветяват красивото лице на момичето. До момичето и момчето гори огън в който пукат сухи дръвчета. Тя се качва върху момчето и го обяздва, започва да го хапе по устните жадно и започва да се съблича, а отдолу е със черен корсет и жартиери. Еми малко се поувляках щото много ме бива в тея работи и съм голям романтик И БЕЗ ПОДИГРАВКИ !
    ох за миг си го представих наистина мн те бива
    мерси
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    [quote="MetalL"]ииии....в същия този момент,сестра й се появява тичайки към нас,с бухнала и къдрава коса,носейки китка рози...докато аз лекичко и небрежно се усмихвам,мойто миличко се оглежда очудено..сестра й й подава китката,и почва да цитира стихотворение..което аз съм написал за нея...и съм помолил сестричката й да го научи...на няколко пъти се запъва,аз й помагам с текста...след като го изрецитира цялото,тя се усмихва,подавам й бонбонче,и подскачайки от радост изчезва от полезрението ни...моята любов..вече цялата червена,й потича бистра сълза по дясната бузка...от радост...а аз се радвам ,че съм направил най-важното същество в живота ми щастливо...за мен няма по-голям подарък от това да видиш лицето на любимата грейнало от радост...слънцето вече е залязло напълно,но все пак е светло в известна степен...тя ме прегръща и ме целува мило...след това й подавам листче,с продължението на стихчето....тя го прочита на ум под светлината на луната...казва ми "оо миличко,и аз те обичам" и пак ме целува...
    Честно да ти кажа много си добър, признах те
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

някоя лятна вечер на вилата на гаджето ми там е уникално

мечтая си да опъна лелката от даскалото дет' чисти прозорците ... ща съ качъ на едни тухли и почвам паркирането на кадилака
    Чукайте се за удоволствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си