- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СеКсУаЛнИ ФаНтАзИи
Можеш да пробваш във влака.Първоначално написано от sKa73r4o93
Само не знам къде ще намериш чиста тоалетна
![]()
мерсиПървоначално написано от soul1199
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
[quote="MetalL"]ииии....в същия този момент,сестра й се появява тичайки към нас,с бухнала и къдрава коса,носейки китка рози...докато аз лекичко и небрежно се усмихвам,мойто миличко се оглежда очудено..сестра й й подава китката,и почва да цитира стихотворение..което аз съм написал за нея...и съм помолил сестричката й да го научи...на няколко пъти се запъва,аз й помагам с текста...след като го изрецитира цялото,тя се усмихва,подавам й бонбонче,и подскачайки от радост изчезва от полезрението ни...моята любов..вече цялата червена,й потича бистра сълза по дясната бузка...от радост...а аз се радвам ,че съм направил най-важното същество в живота ми щастливо...за мен няма по-голям подарък от това да видиш лицето на любимата грейнало от радост...слънцето вече е залязло напълно,но все пак е светло в известна степен...тя ме прегръща и ме целува мило...след това й подавам листче,с продължението на стихчето....тя го прочита на ум под светлината на луната...казва ми "оо миличко,и аз те обичам" и пак ме целува...![]()
![]()
Честно да ти кажа много си добър, признах те![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
някоя лятна вечер на вилата на гаджето ми там е уникално
мечтая си да опъна лелката от даскалото дет' чисти прозорците ... ща съ качъ на едни тухли и почвам паркирането на кадилака![]()
Чукайте се за удоволствие