- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Голяма простотия с тея тениски
поръчах си тениска от sedem.bg , докараха ми я по рано от обещаното... всичко точно
поръчах си от teniski.eu , дори не ми се обадиха да потвърдя поръчката... като се обадих аз, най-нелюбезно ми казаха, че искат да говорят с МАЙКА МИ... за да са сигурни че ще я платя... става дума за 15 лв ( с доставката ). След 30 минутен разговор с "умната" жена, най-накрая ми каза, че тениската ще е тук най-късно на 27ми. Цял ден чаках у нас... и кво... нищо!
Тотално се отказах от тоя сайт, притеснението ми сега е, че като дойдат ( ако дойдат ), задължен ли съм да им плащам нещо... ?
Голееееми тъпанари...
понеже ми я пращат по Speedy те хората ще са си испълнили доставката, естествено ще искат парите... чудно ми е какво да ги правя сега.
то густо, то пусто
мисля че закона е на твоя страна и ще може да откажеш поръчката![]()
много некоректно постъпват...![]()
![]()
то густо, то пусто
търсиш си правата и толкова, какво могат да ти направят!?
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
ама Speedy ще излезе, че са си свършили работата... само на тях ли да им дам пари (6 лв) за доставката ?
то густо, то пусто
да пратят съдия изпълнител за тениската му за 15 лв?!Първоначално написано от PIF
![]()
![]()
![]()
![]()
Отказваш доставката и в ръщаш обратно към фирмата за тяхна сметка.Първоначално написано от Joc
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ДаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Въпросът е принципен! Тъпите лелки не само в тоя сайт, но във всички останали магазини се държат така сякаш като им влезеш в дюкяна ги събуждаш.Първоначално написано от babity
искам да ти кажа, че проблема е във speedy-то. те са доставчик и на хеликон и аз специално съм говорила с жена от хеликон, която ми казва, че книгата се предава на фирмата на следващия ден след поръчката, освен ако не е събота да кажем, т.е. най-рано в понеделник и оттам нататък всичко зависи от куриерската фирма. например на мен ми казват, че книгата ще пристигне на 24, но тя идва със закъснение на 30. това си е отговорност на фирмата, която превозва книгите или тениската в случая.![]()
пълен тт*шак не се занимавай с тез тъпите сайтове![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Вие ако можете ще серете по интернет.
Колкото до плащането - никой не може да те накара да платиш,да не си подписал договор ..
Оф и аз така си бях поръчала една книга от сайт и тогава имаше един празник (не помня какъв) и окей. При обаждането те ми казват книгата ще пристигне след еди-колко-си дни. След тея дни звъня аз и ми казват ами то имаше празници.. Добре. А кога ще ми дойде книгата? Ами до 2-3 дни. След тея 2-3 дни пак ги нямаше.. Накрая книгата дойде 1 месец след поръчката.. тея сайтове са пълен ташак. Никога няма да си поръчам нещо от интернет пак.
ПТ: Ако съм на тебе, както каза някой друг, като ми я донесат казвам на куриера любезно, да си им върне тенисчицата и да им предаде, да си я заврът те си знаят къде. А на другия ден или там след няколко дни ще звънна да им кажа "Как беше книгата? Удобно ли влиза?" ...![]()
Е, толкова спешно ли ти трябва тениската, че за едно закъснение правиш проблем, чак да я връщаш? Закъсняла, закъсняла, кво толкова, да не си я поръчвал. След като поръчаш, значи се съгласяваш с ... хм.. така да го наречем "условията" , че може да се случи да закъснее. Аз чакам една книга да ми пристигне, която поръчах в една книжарница още началото на април, още я няма. Но не вдигам врява-не съм я платила все пак. Ако си дал някакви пари разбирам ама..