- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как си бръснете пениса?
Искам да попитам,момчетата с какво си бръснат пениса,аз със една машинка,обаче ми е трудно да обръсна космите покрай часта с топките..Дайте някакъв съвет..
И преди да кажете,че има такава тема,поне дайте линк гъзари![]()
Ми с машинка за подстригване (бръснене).Топките - там съм много внимателен,просто опъвам пишката си нагоре и много леко,без да ми трепери ръката махам тези на топките,добре че са малко,и така стават около 1см и не си личат.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Е и аз така,ама ме е страх да не стане инцидент..Заради това питах да видя дали има по-безопасен начин![]()
С депилиращ крем,но освен,че е скъп,не много ефикасен,риска е голям да не си изогриш ташаците от него![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Има интимен депилиращ крем , който струва 2.50 и стига поне за 15 пъти .Първоначално написано от MrUndaztood
С бикче![]()
![]()
Лесно него бръсна![]()
![]()
Първоначално написано от PrOxY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С най - обикновена самобръсначка...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Може би със самобръсначка
KAto po-golqm i opital kakvo li ne,moga da vi preporu4am za topkite s depilartoar(krem4e)namazvate,iz4akvate 10min.posle zadalgitelno obirate s 6patulkata i izmivate hubavo.Vnimavaite da ne popadne v penisa 4e 6te otka4ite![]()
a za okolo pi6lioka,nai dobre s ma6inka kakvato tam imate i ne do koja,ostavete primerno 2-3 milimetra.Vse pak znaq 4e na momi4etata vse pak inm haresvat majestveni do nqkude maje
P.P kazah 2-3 milimetra e pove4e.![]()