.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 208
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дубка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...
    тва съм го преживяла за щастие

Да! Блъскала ме е кола, Катастрофирали сме с наще, от дървета съм падал, куче ме е хапало .... изобщо от всичко по малко
    What you give is what you get !!

Не,но...знаеш ли,че първото поемане на въздух,когато се роди бебето е най-опасното и болезнено действие?Преди да се роди бебето в белия дроб съществува дубка,която при поемането на първата глъдка въздух,се запълва.Ако бебето не си поеме дъх и съответно не изплаче,се започва така наречената манипулация-спасяване на живот...
    кво е дубка

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    не, дори никога не съм влизал в болница за повече от минути (освен като се родих )

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    кво е дубка
    дуПка...съжалявам!

Супер фен
    Изхвърчала съм от колата,докато баща ми е карал с бясна скорост.Бях понатрошена,ама се оправих бързо.Имала съм голям късмет,че не е идвала кола насреща,защото щях да бъда размазана под гумите й
    А когато бях 2 клас събориха един чин отгоре ми и бях в безсъзнание.Удари ме в малкия мозък,а удара там попринцип е смъртоносен.Явно съм родена с много късмет.Бях само в безсъзнание известно време и сега 8 години по късно има някво влияние,ама нашите доктори така и не дадоха точна диагноза какво ми е ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да.
    до 3ти час в интензивното не са давали надежда,че ще уживея
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не и не си го пожелавам.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Имало е такива случай ! Но съм непокътната , само Бог ме е пазил в тези ситуации , за който няма да спомена!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Няколко пъти щях да се удавя.
    Блъскала ме е кола.
    Бях самичка с братовчед ми(бяхме на 5 някъде)в колата и чакахме дядо ми, когато колата си потегли самичка по надолнището към една главна улица.. нз как спря, но се отървахме.
    Имало някакво усложнение като са ми вадили 3тата сливица.
    Като малка съм получавала няколко пристъпа на задушаване.

Това е май.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Venera
    не дано не ми случва
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Блъскала ме е кола и веднъж се натрових с лекарства

Да. Заболя ме корема от дясно. Отидох на лекар. Беше апендикс. В болницата лекарите ме чакаха два дни и накрая решиха да ме оперират. Оказа се перитонит, ако бяха изчакали 10минути, нямаше да съм жива.

Ами аз всеки път като имам хрема и се задушавам...

Майка ми ме буташе с една шейна надолу на един баир, и ме изпусна, и аз точно на шосето и седя, а колите си хвърчат...

Иначе като малка съм изпила едно шише парфюм, плакала съм и съм се задушила докато са ме водели в болницата.Всъщност съм плакала защото вкуса не ми е харесвал и от плач съм се задушила...

Цитирай Първоначално написано от idioticallystupid_
    Ами аз всеки път като имам хрема и се задушавам...

Майка ми ме буташе с една шейна надолу на един баир, и ме изпусна, и аз точно на шосето и седя, а колите си хвърчат...

Иначе като малка съм изпила едно шише парфюм, плакала съм и съм се задушила докато са ме водели в болницата.Всъщност съм плакала защото вкуса не ми е харесвал и от плач съм се задушила...
    вкусно ли е да взема да опитам, вече се отегчих от колата и соковете, студените чайове

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Преди 3-4 години бях на басейн с едни приятели и мама..и единия беше по-голям от мен сиг на 17-18..и аз както си плувам в басейна и изведнъж се загледах на някъде и само разбрах, че потъвам надолу и добре, че това момче ме хвана и ме извади..направо така се стреснах..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Днес замалко не умрях

Смърт за идиотите-шофьори които не спират на пешеходни пътеки и слава на бабичките !!!
    ROCK HARD RIDE FREE

И слава на Танграта !!!
    ROCK HARD RIDE FREE

Супер фен Аватара на someonerandom
    Когато бях малък(може би на 5-6 години) бяхме аз и едно друго моче с майките си съответно.Ние двамата си играехме и имаше една стена,която от горната страна беше висока към 30 см а от другата към 1.60(за 5 годишен това си е доста )и аз както си гледам от горната страна наведен онова момче се засили и ме блъсна,аз полетях надолу добре че стената е от несъразмерни камъни и са се създали доста ръбове.Хванах се за един отурнах се във въздуха и паднах на крака

Веднъж бях на басейн с майка ми и една нейна приятелка.Докато те си говореха аз си изтървах една играчка в басейна,наведох се да я взема и паднах във водата.Помня че стигнах до дъното и не разбирах какво става тогава някой ме хвана за крака и ме издърпа

И най-бруталното:бях някъде на 12-13 години на терасата(30 кв.м) имахме един голям чадър като онези по капанчетата на плажа.Веднъж излезе супер силен вятър,чадъра се откачи от поставката със плочките която му пречи да излети,и тръгна да хвърчи извън терасата.Аз си викам'ще вземе да убие някого' и го хванах за дръжката да го спра.Сигурно 10 минути сме се борили с него изведнъж вятара се усили а чадъра беше опрян в парапета на терасата.Горната половина на чадъра се вдигна нагоре,повличайки дръжката и съответно и мен.Чадъра се озова балансирайки преобърнат на парапета,широк около 40 см,аз аз като в хамак във него.Бяхме на 4 етаж.Аз успях да се изтърколя навътре към терасата и да наклоня чадъра със себе си,супер мн се уплаших,а след 10 минути ми беше смешно(мене всичко ми е смешно)
    Освен това като пресичах една улица и гледах назад се блъснах в движеща се кола,мина ми през крака но бях добре.Два пъти съм се блъскал с колело в движещи се коли,единия път предната ми гума остана отдолу.
    Веднъж като прескачах ограда с шипове отгоре,се набрах и тъкмо бях точно над оградата с гърди,ръката ми се хлъзна,паднах в-ху оградата,проби ми блузата и ми одра кожата точно където е сърцето,но оспях да си стегна ръцете и да се задържа преди наистина да ми се забие в тялото.блузата вече не ставаше за нищо

ми няколко пъти ми се е случвало д избирам да живея или да умра. единия път бяхме на плаж - червен флаг вълните 2/3 метра обаче аз съм голям гъзар и що да не вляза влизам аз и след 10 секунди чувах само шумът от разбиването на вълните !! изпаднах в безсъзнание и после се събудих във линейката гледайки лицето на един човек с маска който ми каза че съм много зле и трябва да се боря за да им помогна !! е спасиха ме и посла чак разбрах кфо е станало - една вълна ме е бласнла във камък и след това съм изпаднал в безсъзнание и вълните ме заблъскали в едни скали бях яко натррошен ии още куп такива преживявания от сорта на бласкане с мотор в дърво
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

ми няколко пъти ми се е случвало да избирам да живея или да умра. единия път бяхме на плаж - червен флаг вълните 2/3 метра обаче аз съм голям гъзар и що да не вляза влизам аз и след 10 секунди чувах само шумът от разбиването на вълните !! изпаднах в безсъзнание и после се събудих във линейката гледайки лицето на един човек с маска който ми каза че съм много зле и трябва да се боря за да им помогна !! е спасиха ме и посла чак разбрах кфо е станало - една вълна ме е блъснала във камък и след това съм изпаднал в безсъзнание и вълните ме заблъскали в едни скали бях яко натррошен ии още куп такива преживявания от сорта на бласкане с мотор в дърво
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Град
    някъде там...
    Като малка 2 пъти съм си гълтала езика, не знам как се успели да го извадят

До сега в живота си съм имал няколко случая, в който за секунди е можело да си отида от тоя свят - но за щастие съм се отървавал на "косъм". Не пожелавам и на най-лошия си враг това което на мен ми се е случвало!

Град
    холандияя
    Еми чак на косъм не знам..обаче бях на някво село като по-малка.И там имаше някъв басейн,уж луксозен ала бала и имаше няква пързалка.Такаа..височка си беше,с някакви завъртулки хаха и аз естествено исках да се пусна по нея..Хубаво..пускам се аз и на някъв завой фиуууу и си полетях от пързалката..дори не беше точно над басейна тва,имаше асфалт където си ударих крака,нооо паднах в басейна и така..разминах се само с eдно счупване..
    а иначе съм се задушавала бая пъти хаха :]
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    ДА! Бях в 4-ти клас,беше лятото и с един приятел отидхоме да крадем грозде,не че в нас си нямам,но нали когато нещто те подтиква да го направиш нещата просто се случват.Преди това същия ден ме викаха 2-ма приятели с тях на детска дискотека,обаче аз не отидох.Та отидохме да берем грозде и имаше някъде 1м циментова стена и се качихме отгоре и почнахме да си берем обаче човека ни викна отвътре да престанем,аз се стреснах стъпих накриво и оттам паднах.Отдолу имаше малко бордюрче и си нацелих там точно левия бъбрек.Веднага отидох в Спешното,операция по спешност 6 часа.Бях си сцепила бъбрека,обаче доктора беше много стабилен успя да го зашие и сега си функционира както другия.Обаче каза че съм го била сцепила близо до артерията,която снабдява бъбрека с кръв и ако е било само няколко милиметра в страни съм щяла да умра на място!Все пак съм благодарна че сега съм си жива и здрава!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си