.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 208
    Ам .. даа .. кату бях 2ри класс ии бях на море с лагера иии .. всичкии бяха навътре в морето и аз исках да отида прii тяхх .. ии по едно време имаше нещо като дупкаа ии аз не можехх да плувам и като стъпихх тамм ии ме беше срамм да извикам за помощщ ии едвамм се птърваах и после два дена не влизахх във водата ...

1во

Като бях някъде... и аз не знам..може би около 3-4 годишна съм паднала от люлка.Удара със земята е бил..брутален,ударила съм си главата в някакъв бордюр иии съответно сътресение на мозъка и някъде около 2-3 дена в безсъзнание.Не знам дали се брои за живот висящ на косъм,но аз определено като си го помисля и се разтрепервам
    xD

2ро

Като бях [мисля че] някъде 6 или 7ми клас щях да се удавя.Имаше вълни наистина,но като че ли нещата бяха наред докато не дойде някфа вълна..заля ме,дъното изчезна и ако не беше една съученичка да съм я втасала (sun)
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Бургас
    нали съм от бургас и имаме море...
    можех да плувам, но като малка братовчед ми(той е с 3год. по-малък от мен) ми се качваше на раменете и скачаше... при едно такова скачане една вълна ни заля иии замалко и двамата да се удавим...
    миналата година... бяхме в една кола, в последния момент ни казаха да завием, а карахме с 60км... за малко да паднем през моста в една река...
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Да ! Промених се за 1 секунда Не го пожелавам на никого
    Напротив... На много хора трябва да им се случи нещо такова, че да осъзнаят какво е живота и да се ценят повече. Иии да... Аз също съм бил на косъм. Всъщност даже не е и на косъм. Изобщо ей така съм бил. Тотално си промених светогледа.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Да ! Промених се за 1 секунда Не го пожелавам на никого
    Напротив... На много хора трябва да им се случи нещо такова, че да осъзнаят какво е живота и да се ценят повече. Иии да... Аз също съм бил на косъм. Всъщност даже не е и на косъм. Изобщо ей така съм бил. Тотално си промених светогледа.

да ти кажа дори и на косъм от смъртта на някой хора не им пука и не се променят...
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Доста пъти...на косъм от удавяния,задушавания......ка о малък май че и херния съм имал(ама ен я зн до колко е опасна...)

не, само в сънищата..

DO NOT USE!

Не (да чукна на дърво)
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Като бях малка,лекарите мислеха,че имам порок на сърцето.Помня,че мама беше много притеснена,но на края се оказа друго.

Бях с братовчед ми на море и на него не знам какво му стана и започна да ме дави.Той беше мн по-силен от мен и не можех да го спра.Само усетих как затворих очи и се отпуснах.После бях на плажа и ми правеха изкуствено дишане.Тези случки са като малка.

Бях 2 клас и играех с момчетата на полицаи и бандити.Аз бях бандитката и едно момче ме хвана,обаче не знам какво се оплетохме и аз паднах на цимента,а той беше върху мене.Бях загубила съзнание за секунди,но помня че всички ме гледаха учудено,като станах.Не знаех,че съм била цялата в кръв.

Последната от тази година.Бях с един приятел и чакаме да пресечеме и аз погледнах от горната страна на улицата и видях,че няма кола,но не бях погледнала от другата и тръгнах да пресичам.Изведнъж точно пред мен,на няколко сантиметра мина кола и то с голяма скорост.Момчето с мене стоеше и гледаше,като вцепенен и от този случей,когато излизаме с него той ме държи за ръка вече.

Помня,че някъде 1-2-3ти клас за малко да не ме блъсне кола.Такси,де.
    Преди няколко години ми спря въздуха за малко,защото много здраво се ударих отпред.
    Да чукам на дърво,не е имало чак кой знае колко много такива неща.Не пожелавам на никого.

Град
    Near To Hell
    Не,но когато пресичах трамвайните линии с една фр тя нещо там не се огледа и щеше да я блъсне трамвайя ако не бях я дръпнала .
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

веднъж бяхме на море и в хотела имаше басейн и аз от там бях някаде 3ти клас ли нЗ и от там на 170 скочих при положение че не можех да плувам...... щях да се одава добре че беше учителката ..

.. веднъж като бях на 5-6 бях на село и там имаме парзалка ии над нея лозница с грозде и на мене ми хрумна да закача важе на лозницата и да се плъзгам с него ..такаа плъзгах си се аз и по 1 време нещ0 се хлъзгам мн яко и важето на връта ми ..след около 10 секунди дойде братовчед ми и отвърза въжето ако не бееше той чисто си бях отишла

Май не.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    да
    не искам да си спомням чак
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Безброй пъти съм бил на косъм да ме премаже кола не знам що никак не внимавам като пресичам - последния път щеше да ме смачка трамвай тръгвам да стъпвам на линията без да се огледам и в тоя момент трамвая профучава на сантиметри от мен 1 сек по-рано и сега нямаше да пиша тук... Въобще ако се замислите живота ни е на косъм почти във всеки един момент напр. днеска мъкнех едно огледало и качвайки се по стълбите се спънах и едвам го удържах.. а последиците от пребиване по стълбите с толкова голямо стъкло което го държиш долепено до гърдите могат да са да не споменавам. Друг път се биехме със сестра ми и аз нещо залитнах и прелетях през стъклото на холната вратата в резултат някакво огромно парче ми се заби дълбоко в крака (добре че беше в крака) никога не бях виждал толкова много кръв от себе си.. освен това ми прекъсна и някъв нерв и до ден днешен областа ококло глезена я чувствам като изтръпнала
    Но най на косъм съм бил на 5 години когато съм катерил някаква секция която се е строполила заедно с мене . Това което ме е спасило да не се размажа между секцията и пода е някаква табуретка която се е оказала на пътя и се образвуала междина в която съм попаднал аз..Майка ми казва че при гледката как ми се подават ръцете отдолу е била сигурна че съм си отишъл.. Отървал съм се само с няколко порезни рани от счупени сервизи и цицина на главата
    Имам и още със удавяне, задавяне, натравяне ама не ми се пише вече

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да... 2 пъти...

Град
    in ur dreams
    Боледувала съм много сериозно като малка.
    Веднъж се задавих с кръв. Мнооого кофти тръпка. Случи се когато спях и то ми текна кръв от носа и отишла течност и в нослоглътката, пак казвам отвратително е!
    За малко не са мe блъскали коли, автобуси ...

да,не искам да си спомням даже за всичките пъти..последно миналата седмица.......

2 пъти са ме блъскали коли, като малък за малко не паднах от терасата, цигани искаха да ме убиват, за малко не катастрофиахме с наще по пътя за морето, миналата година щях да си прережа вените със бръснач без да искам
    Голям съм карък

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    да..преди 2 или 3 години отивахме с нашите на балкан при нашите кумци и те взеха сичкия багаж и за нас не остана място в колата и се наложи да се качваме с автобус/тогава нямахме кола/ а пътя беше ужасен беше само дупки /нямаше асфалт/ пътя е голям точно колкото за един автобус..а като се каваш нагоре си от страната на пропастта долу с река..и този път като се качвахме с автобуса насреща ни 2-3 камиона с дърва /те лятото постоянно свалят от там където отивахме/ и автобуса беше в наи-края на пътя ако камиона ни беше закачил или нещо такова щяхме да сме долу в реката само като си спомня и настръхвам ..но сега като ходихме вече с нашата кола и съм по-спокойна/но не много/и пътя са го оправили .пътя стига за две коли да се разминат

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    не
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    40 Miles from the Sun
    Да..

Претърпях една гадна катасрофа. Никак не е интересно да се чудиш жив ли си или не си... да се учиш да ходиш..

Много пъти но поне 5 на косъм асал
    1.3-4 пъти да ме премаже кола и камион
    2.Като малък съм дърпал касетофон за кабела и за малко да ми падне на главата
    3.Паднах от 3 метра дувар върху бетонен ръб на кръста
    4.5 и повече пъти щях да се удавя,най много беше като доста време стоях под водата и почвах да губя съзнание и въдуха ми свърши и един циганин бе спаси,само него уважавам от черните братя
    5.Като малки си играхме с един приятел да ме хване с ръце и да ме стисне през гръдния кош да видим дали ще припадна и аз припаднах
    ако не беше се усетил и продължаваше можеше да се задуша.От тогава не сме правили такова нещо
    6.Пребих се с колело при 60 км-ч скорост по надолнище на каманите от една могилка,но тогава уживях,но когато стана си викам айде свърши се,като цяло значи 1-2-4-5 са тези случки при които наистина имаше опасност да се спомина
    '

Може да греша , но сякаш повечето хора на които живота наистина им е висял на косъм , просто казаха че не го пожелават на никой и не споделиха кво им се е случило . Така и трабва ;]
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си