- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
Според мен пък ги мързи да пишат просто.Темата е да се сподели,да се каже колкото се може повече за да знаят и другите ак просто казваш Дано не ти се случи какъв е смисъла да пишеш изобщо.Все едно защото съм разказал аз тези неща които са ми са се случили не са истина и не съм бил на косъм при тяхПървоначално написано от balon4eee
Случвали са се, ама не много
3 пъти ме е блъскала кола, като 2 пъти с колело
Като караме борд зимата, два пъти ни е затрупвало лавина, и много пъти ни е гонила
Лятото със сърфа много пъти са ме обръщали вълни и съм се удрял лошо
Падал съм от къде ли и какво ли не
Но най-сериозното беше като ме хвана токОще няколко секунди и..Още имам белези по тялото
![]()
ne 4ak na kosam no dosta gadni ne6ta sa stavali
1.Cepih si glavata na legloto
2.Kakto si se luleeh i izvednaj padnah neznam to4no kak se ozovah pod lulkta,togava tq idva6e sre6to men i ...lusbe6e gadno
3.Bqh si nabutala edno top4e v nosa
4.padnah po DUPE ot 3 metrova kateru6ka
5.Pdna edna mesa na racete mi i mi bqah padnali vsi4ki nokti..o6te imam beleznapo racete![]()
6.V deckata gradina se karehme za edna topka,spanahme se ...na nego mu nqma6e ni6to no az padnah i bqh na kosam da si izvadq okota na raba na edno leglo![]()
7.To4no kato bqh prohodila se katereh po divana nqkak se podhlaznah i se odarih pod nosa na raba na masata.
8.kato bah na 6 god. bqhme na more i maika mi be6e blizo do mene az ne6to sam se vartqla i sam se oburnala nedolu s glavata i nemojeh da izlqza na povurhnosta 6toto poqsa me darje6e taka ,dobre 4e maika mi be6e tam 4e me spasi ine4e...![]()
Не.
Преди 5 години, имах сериозно обръщане с колело на спускане и имах 3 сериозни почупвания, за които ще съжалявам цял живот, както и ЦЯЛОТО лято не можах да излезна навън.Бях целия в кръв и подут.Когато паднах (бях с чичо ми) ми каза, че едвам съм отворил очи...![]()
![]()
![]()
![]()
Pagani Zonda
Като малко 3-4 годинки много съм обичала лук , а баба ми е изхвърлила някакво листо от трилистник в боклука и аз съм решила , че е лук и съм си похапнала , при което съм си отровила коремчето , почнала съм да изкарвам пяна и устата ми се е сбръчкала . В болницата ми правиха промивка на стомаха и седях няколко дни .
Тъкмо се бях научила да карам колело , но малкото ми го откраднаха и наще ми купиха ново , което беше доста големичко и трудно го карах . И с един приятел нещо направихме на една кола и тя започна да ни преследва , но колелото на приятелчето беше малко и той лесно се набираше , а мойто беше тромаво и трудно го удържах и така в стремежа си да го настигна на един завой се ударих във някакъв кол и си сцепих брадата .
Веднъж карахме ски с баща ми и се качихме на върха , но докъто се спускахме се развали времето . Аз не можех да карам особено добре и за да не измрзънеме тате ме пришпорваше да ппобърззам и аз отпуснах на шус и започнах буквално да летя , при което се озовах на десетина метра по-надолу от едната ска и на 20 по-нагоре от другата . Благодарна съм , че се разминах само със уплаха а не си счупих нещо![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Миналото лято карах колело с мн приятелки и бях си взела анурак обаче ми стана топло и си го сложих на кръста. Добре обаче както си карам аз хем бавно изведнъж горнището ми се заплете в задната спирачка и дори бях до бордюра, но паднах напред и си счупих предния зъб, а за 1 минута не можех да дишам и беше ужасно..после ми оправиха зъба![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Дам, няколко пъти:
1. Един път пресичах, по-точно претичвах през платното, и се оказах върху капака на една учебна кола.
2. Ухапа ме по задника един пес.
3. Не се преместих достатъчно бързо и следващия на водната пързалка ми се натресе много яко в гърба и щях да се удавя.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Ами не ми са се случвали такива неща за което съм много благодарна. Иначе аз съм много внимателна, защот съм ставала свидетел на много такива неща. Веднъж бяхме на море и аз съм била някъде 6г. и на някаква люлка мама ме е люляла и някакво по-голяма момче на съседната люлка реши да се люля право. Единият му крак се изхлузи наза, впоследствие и другият и лицито му се заби право в цимента. Хората се насъбраха около нега и започнаха да се опитват да го спасяват и накрая той отвори очи и започна да пита какво е станало. Спомнянам си, че повече не се качих на тази люлка. Иначе веднъж на някакво кръстовище един дядо с колело беше направо пометен от един камион. Слава богу човекът оживя.
ами на първата страница още в темата съм разказала как щях да се удавя, но сега ще разкажа как щах да убия собствената си сестра когато беше бебе...Та тя беше на около 5,6 месеца, лежеше по коремче и аз исках да и покажа една големичка глинена патица която пиукаше като мине някой пред нея(с фотоклетка). Аз съм била на 8г. и нещо не съм преценила как да я хвана и тя тежеше бая и за малко да я изпусна на главичката на сестра ми, в прочем щях да я изпусна точно отзадна главичката и, където е най-опасно. Със сигурност ако я бях изпуснала нямаше да и се размине, патката наистина беше тежка. Когато усетих че патката ми се плъзга от ръцете и пада, затворих очи и не помня какво направих, как си омотах ръцете, кво съм направила незнам но с два пръста съм хванала клюна на патицата, после съм се осъзнала и съм хванала цялата патка. Направо не ми се мисли какво щеше да стане.
А онзи ден спасих една приятелка от трамвайВървиме ние по тротоара ама имаше хора и тя слезе на линията и нещо се загледа и от ъгъла изкочи един трамвай който караше доста бързо и ако не бях да я дръпна много силно, не ми се мисли просто. Аз само изпищях и я дръпнах, даже ударих една жена до мен, но и се размина на приятелката ми. 3 секунди да бях закъсняла и край
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Много са ми били премеждията и то все тежки.
Първите няколко месеца от живота си съм живяла на село.Било зима и съм била съвсем малко бебе.Нашите ме оставили самичка на втория етаж и отишли на първия да вечерят с баба и дядо.Върху печката мама сложила дрешките ми да се сушат.Как е станало,че в стаята се задимило.Прозорците не били отворени,за да не изстина.Никой няма как да разбере какво се случва.Всички си мислят,че си спя спокойно.Добре,че е бил инстинктът на мама да ме надникне по някое време.Качили се с тати горе и ме намерили съвсем навреме посиняла и умираща сред пушека.
Другият неприятен случай беше в първи клас,когато се наложи да ме оперират от апандисит.Всичко стана много бързо.Не ми направиха никакви изследвания,макар че съм алергична към някакъв вид антибиотик,който не го знам кой е и до днес.Оперираха ме.Оказа се трудно обаче да ме събудят от упойката.Прекарах двойна бронхопневмония на операционната маса.Все пак обаче се събудих с големи мъки.Тогава сметнах,че звездата на починалия ми дядо е бдяла над мен и ме е предпазила от най-лошото в този момент.Оттогава всяка година в деня на операцията си правя курбан за здраве.
Преди 3-4 години пък щях да се удавя в морето...
Да...беше тая година.
Седим с един приятел на спирката и понеже е на Плиска от страната на киното, ако се сещате каква е спирката...та е гъчканица и аз и не само аз съм застанала на улицата до тротоара и съм се обърнала с гръб откъдето идват рейсовете. И само по едно време приятеля ми ме дръпна и просто на милиметри от мене мина тролея. Да е жив и здрав приятеля ми че иначе...
На един басейн три-метров съм решила да скачам, че брат ми, братовчедките скочиха, а те могат да плуват, а аз не, ама много се сещам. Та скачам със засилка и почвам да се давя, не очаквам да е толкова дълбоко. Добре че леля ми ме издърпа навреме.![]()
Да ,като малка брат ми е щял да ме хвърли през прозорецанее е ебавфка
![]()
Кола ме е блъскала 6 пъти..
Замалко да се удавя миналата година като ходих в Бургас..
Като малка си карах колелото обаче се заблях нанякъде и не знам как се озовах на някакъв баир,естествено нямаше начин да спра и много здраво се нацепих в един автобус.. (е,поне беше спрял,че иначе щях да си замина..) Бях се потрошила от всякъде просто. :/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
да.като малка съм си гълтала езика и леля ми е бъркала чак до гърлото,за да ми го извади.Ама съм била много малка и не помня,разказвали са ми.
блъскала ме е кола на един светофарстранно мноо
щях да са давя на морето баш на брега имаше няква дупка в пясъка и аз стъпих там и цялата се потопих пак съм била келеш
и пак кат малка бях болна от грип нещо и тогаа мама излезе за малко до магазина и аз тогава кат набарах хапчетата
едни сладки розови хапченца с мноо як вкус и ги нагълтах сичките бяха 1 блистер и малко и също половин блистер с витамин Ц
после в болницата ме питат какви хапчета съм нагълтала ама аз неща да кажа и викам НЕ съм земала никви хапчета и ги лъжа и в същото време немога да си седя на краката и съм отмаляла с вид на мъртвецама е гадно чувството
и веднъж на 5тия ми РД брат ми ме вози на едно колело аз съм седнала отзад и съм се хванала за седалката и той по един баир супер стръмен кат са изсилил супер мноо и аз виждам насреща няква кола и от страх се пускам падам от колелото почвам да се търкалям по баира баш срещу колата и се спрях в гумата и и баш половината ми лице беше една голяма рана и някакси тая рана не ми е заобиколила окото![]()
иначе мноо нямаше да не виждам !!!![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Преди 7-8 години бях в Пампорово и с братовчедка ми се търкаляхме надолу по един баир .. изведнъж нещо стана и аз паднах в една дупка .. добре че стъпих на нещо като издутина .. иначе щях да продължа надолу и не знам къде щях да отида .. 1 час ме търсиха къде съм .. аз аз им виках от долу .. накрая ме намериха и трябваше да чакам още половин час да извикат помощ .. а през това време аз се опитвах да се кача нагоре със нокти .. беше пълно с буболечки и краката ми затъваха в някаква кал .. после като дойдоха ме вадиха с колани и стълби .. когато се прирах във хотела цялата треперех и ноктите ми бяха изпочупени .. това ми остана голям страх и няколко месеца сънувах кошмари.. никога няма да го забравя
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Първоначално написано от Jumbie483
не се изказвай неподготвен,прасе
Във втори клас с една приятелка се прибирахме от училище и аз нещо й говорех, не внимавах и някаква кола за малко да ме отнесе. Даже помня как шофьора се обърна и ми показа среден пръст.В същата година паднах от дивана, докато подскачах по мебелите и си сцепих главата на ръба на масата, след малко лежане под масата и одеалото, което беше на дивана и беше паднало върху мен (ад/рай/някакво странно място, на което отиваш като умреш според детския ми акъл), отидох при съседите и ме заведоха в спешното и ме зашиха.
Като бях на към 7-8 някъде минахме покрай една река, аз клекнах на един камък и почнах да правя кръгчета с пръстче във водата, и се хлъзнах напред и паднах.Беше плитко, но не можех да плувам и сигурно щях да се удавя, ако мама не ме беше видяла и не ме беше извадила.
Ми ако тва се брои...Бях малка,някъде на 4-5-6 максимум..Та на село и дядо един стар развален хладилник държеше вънка пълен с инструменти и понеже разположението му се пада под наклон,аз отивам да си взема нз кво,май тиксо и тва се разклаща,аз ест се дръпнах и тва паднаИ баба веднага чула трясъка и излиза и реве и "добре ли си бабе,кво стана"Тц,голяма сензация беше тогава
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Ми като малка с майка ми сме стояли под няква сграда и то понеже е било зима, и е имало някви висулки там. И изведнъж майка ми поглежда нагоре и точно в тоя момента вижда как една висулка се отчупва, дръпнала ме е и висулката е паднала точно на мястото, където съм била аз...![]()
А пък преди 1-2 години ние с майка най-спокойно си ходиме по една малка уличка и изведнъж като профуча една кола. Ако майка не ме беше дръпнала така щеше да си ме прати в болница, щото аз бях със слушалки и не я чух...![]()
на косъм не, ма на кичур е висел..
the sky is the limit.