- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
Висял съм от тераста надолу... ама успях да се върнаПървоначално написано от MrUndaztood
ми ся се присещам за няколко
-паднах сериозно с колело и бях в безсъзнание за няколко минути
-бях на 7 ,на плаж и като ми се обърна пояса и аз на дъното ,...та после ми бяха правили изкуствено дишане..
-падала съм няколко пъти,като очите ми са били на милиметър разстояние от раните (тва не е точно че съм щяла да умирам,ама айде да го спомена ;д)
-яла съм някво цвете като бебе и съм била с кръвоизливи от устата
-удряла съм се с кафеварка по главата като прохождащо бебе![]()
-падала съм от маса и от проходилка по глава пак като прохождащо бебче![]()
![]()
има сигурно още много ма не се сещам в момента![]()
![]()
Първоначално написано от BlueKnife
![]()
eй много брутални случки сте имали .. малее какви гъзари сте някоии .....![]()
по-внимателно
некфи глупости са ми се случвали...амааа нищо кой знае колко страшнонай-гадното което ми се е случвало / по спомени / е когато ме блъсна кола и ме обвиниха че блъскам колите или ... брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка... иначе нищооо другоо
![]()
Ами аз съм си голям шемет по принцип и нямам навика да се оглеждам на улицата,затова редовно се оказвам спасена от приятелиНаистина съм късметлийка,че всеки път има някой,който да ме издърпа(: Мисля,че когато бях малка щях да се удавя в един басейн...Ммм..друго...ами не се сещам(:
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
хващал ме е ток.. (още си спомням как ме разтресе)
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Ми...чак да съм на косъм от смъртта сякаш не, поне все се измъквам между капките![]()
Най-фрапиращ случай ми е като влязох в морето и гледам навътре е плитко и си карам аз направо, а то в началото е някакво издълбано и оп - потънааах...и с целия си акъл в паниката тръгнах навътре, без да се усетя, че като се връщам пак трябва да мина през дълбокотоАма не успях да се удавя, само добре се нагълтах с вода (гадна вода).
Иначе редовно вдигам много висока температура, веднъж се прибрах пеш от училище и усещам че ми е малко лошо - меря я - 40 градуса. Другата зима пък си подобрих рекорда - 41 градусаНз да продължавам ли с подобряването...май ще се въздържа :P
И веднъж припаднах, ама то е далеч от умиране , само си поразбих носа и счупих дръжката на шкафа![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Ами сещам се само за един, който мама и тате са ми го разказвали, а аз не го помня понеже съм била мъничка на към 2 годинки. Отишли сме на гости и хората имали стъклена маса и аз понеже много обичах да се завирам под масите( това го правех до към 3-4 клас), като съм тръгнала да излизам някак си съм се усукала и съм си забила главата право в ръба на масата. После сме ходили в Пирогов насам натам и съм била много зле, добре че не го помня.
Между другото в почти всяко мнение пише как или майка ви или баща ви или пък някой друг роднина ви е спасил в последния момент. Тия хора имат егати 6-тото чувство, особено майките винаги усещат какво се случва. От личен опит с мойта знам![]()
на 13тия си рожден ден за малко да се удавя на Волга-честно,ако не беше леля ми щяха да ме търсят в реката.Беше кошмарно преживяване,един от най-гадните ми рождени дни.Понякога,когато съм под душа ми се е случвало да изпадам в паника като си спомня това.Ужасно е.И сега има моменти в които ме е страх да ида по-навътре във водата ако съм на река или на море
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това лято работеш в ресторант и скарата се запали и готвача го нямаше щот беше отишъл да пуши и от начало усещам няква топла вълна но не обърнах внимание щото ми се спеше.После видах пожара които вече веше над 2 метра пламаци доиде сервитьора и почна да го гаси но почна до гори един маркуч към газовата бутилка и тогава готвача дойде и загаси пожара с пожарогасителя но от мазнината от скарата целите му ръце изгоряха откараха го в спешнотоАко беше гръмнала тая газова бутилка нз
![]()
по по миналото лято карах колелото на село прав без ръце, обаче онзи ден валеше дъжд.. а номера да го правиш това е с краката да стискаш седалката .. та както се сещате аз се движа бързо ставам карам 20 метра минавам през дупка колелото на една страна аз назад към гумата и добре че колелото се наклони и гумата мина през бедрото ми а не през други по чувствителни части от тялото ми...![]()
имам още леко видим белег от рана 3x3 санта... в смисъл кожата ми беше паднала и останала на гумата ...![]()
Да.В 6 или 7 клас бяхме с класа на Рилския манастир и отидохме горе в пещерата.Когато излязох от нея и отгоре се подхлъзнах на калта и излетях долу на площадката преди входа на пещерата и паднах по глава.Приятелите са ми били са ми шамари и са ме мокрили със ледена вода да се свестя. После 1-2 дена едвам ходех и 1 месец не можех да тичам.
На никого не го пожелавам това.
![]()
Pagani Zonda
Да:
- блъскала ме е кола
- преди се мъчих да играя breakdance (получаваха се някои неща, други - не чак толкова) и при едно предно салто залитнах и не паднах дори по гръб, вместо на крака, а на врат.Имах травма на гръбначния стълб, а можех и врата да си счупя.Сега съм с намален слух на дясното ухо
- веднъж така се бях напил като кретен (държа на пиене, не ме разбирайте погрешно), че припаднах.Имало е вероятност да се стигне до инфаркт, ама се оправих от самосебеси
Мхм ... Даже беше миналия месец.Пътуваме с наще ама пътя мокър,защото валеше дъжд.По едно време колата като поднесе и застанахме по средата на пъта за малко да се блъснем в мантинелата...иии добре,че нямаше никакви коли наоколо че ....![]()
Не помня коя година беше даже.. Ама съм си сложила слушалките в ушите и вървя по средата на улица в един забутан квартал, където много рядко минават коли... Усетих се все пак да се кача на "тротоара", обаче ще тръгвам да пресичам, не се огледах и някакъв не го знам от къде появил се мина сигурно със 100 km/h на има-няма 10-20 сантиметра от мен...
А тази година бяхме на басейн с класа и още няколко човека... И аз и едно момче решихме да бутнем две момичета вътре, които се боричкаха на ръба на басейна да се бутнат вътре... И ги бутнахме леко и те почнаха да се хилят вътре, че сме ги прецакали.. И той се дръпна, защото видя как един идва да ни бутне и ми извика да внимавам и точно да се обърна усетих как някой ме хваща за кръста и ме хвърля вътре... Усетих силна болка в главата, замрежи ми се погледа и от там нататък не помня... След това се събудих, когато това момче, което ми викна да внимавам, ми правеше изкуствено дишане...
Веднъж аз и един авер пътувахме.. И сме на кръстовището чакаме да светне зелено.. Светва и той тръгва и един сигурно със 80 km/h ни блъска откъм страната на шофьора.. Не знам какво и как е ставало, но като се свестих краката ми не знам как бяха заклещени, течеше ми кръв от дясната ръка и главата, погледнах това момче, което караше и той гледаше някъде напред... Питах го добре ли е, при което той почна да се тресе и се изплаших дотолкова, че ми прилоша ии пак не помня какво стана тогава.. Свестих се в линейката.
Nike...
Случвали са се такива неща,не точно на косъм,но..
Единн път,когато бях на село..на 10-11години да съм била..пускам си топлата вода ии такаа ме изпра кота,че лошо ми стана.Така и не се изкъпах май..
Пак накъде този период..Играем ние зад блока,доста деца бяхме,и мен нали много ме е страх от паяци,скакълци,бръмбари и прочие..Та едно момче взе един скакалец и започна да ме гонии.Аз почнах да бягам,а задблоковото пространство е доста неравно и хълмисто.Подхлъзнах се на една счупена бутилка,срязах си крака..Беше ужасно.Толкова кръв не бях виждала.Доста шева имах и до ден днешен имам голям белег..
Катоо съм била на 3 годинки сме пътували с Вуйчо,Мама и Тате към едно селце,но е бил доста заледен пътя ии татко е загубил контрол над колата.После мисля,че и аз имам някакви спомени,че вуйчо ни извади от колата,но не знам..
Веднъж бях 5ти клас..се пребирам от хор,вън тъмно..и сме две момичета.Зад нас някакви момчета се хилятт..и нас като ни достраша,почнахме да бягаме и при пресичането имаше мн коли,ама нас ни беше страх-детска му работа.И аз хукнах да пресичам и едно такси само наби спирачки и на 1-2 мм от менн..Не знам-късмет му викам на тва..
Със сигурност има още много неща,които не помня..
Не е кой знае какво.Но и това не го пожелавам на никого..
Много пъти...
Веднъж щеше да ме блъсне влак,друг път - щях да падна от покрива на моя блок,а да не говоря колко пъти е щяла да ме блъсне кола...и то на пешаходна пътекаа![]()
![]()
Да,доста пъти.Блъскала ме екола,хапала ме е змия и т.н.
да, като бебе не съм могла да си поема въздух и са ме спасили за секунди
блъскало ме е колело като рамката на колелото ( където се държи ) се забива в гърлото ми
преживяла съм 2 катастрофи
едната с рейс другата с кола
с колата беше по-зле ... верижна катастрофа при което ние сме в 2рата кола и зад нас се забиват още 2 ... помня само 1вия удър и как леля викаше на лелинчо за помощ ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Май не
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
амиии .. да .. един път когато се връщахме в България в леля и мъжа й, както си караша той по магистралата,която беше от 3 платна в едната посока ( аз спях,на мен са ми го разказвали ) и колата поднесла (на магитралата видяхме 1 спряла кола..) .. и в този момент аз се събуждам и гледам как колата ту на ляво ту на дяясно ... 1удих се кво става,бяхме с 160 км/ч ,че ако не и повече.. незнам.. Стреснах се.. Мислихме че спукахме гума и за това... но като слязахме се оказа че на онази спряла кола маслото е изтекло и ние сме се подхлазнали на него... но за радост си останахме смао с уплахата,живи и здрави сме
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!