- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
дам,напълно съм съгласна с теб!!Първоначално написано от psychopath
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Когато бяхме на море лятото на 2002 замалко не се удавих в дънна яма. Ама аз съм и виновна, защото мама ми казваше да излизаме ама аз "не, не още малко" .. И един фр беше с мен та и двамата замалко да не се удавим![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Просто съм шокирана как всеки втори е бил блъскан от кола като в някои от случаите е било многократно.![]()
![]()
Май удавяне и блъскане от кола са най-често случващите се неща. След това колело и накрая натравяне.
УЖАС! Хора, пазете се бе!
![]()
![]()
Аз инъче, като много варненци и бургазлии, съм била на косъм от удавяне. Когато бях много малка, баба ми ме изстрелваше от руцете си във въздуха, като аз не мога да плувам и следователно съм с пояс. За жалост при поредното хвърляне във въздуха, пояса ми се е изхлузил и аз паднах във водата на дълбочина около 2 метра. В този момент баба ми се паникьосва и ме хваща за краката !! Много ясно помня, как гледах под водата и усетих, че се преобръщам наопаки.И баба ми ме държи така за краката, но не може да ме издърпа и не може да ми намери ръцете. В този момент баща ми се хвърлил да ме спасява и е успял да ме хване за ръцете и ме изкара, а аз бях в невероятен шок. Бях изпаднала в транс, а след това като изплюх водата за почнах да плача.
![]()
Една моя приятелка пък като малка е яла отрова за хлебарки, от онази под формата на кубчета. След време пък майка й и дала лекарство в ампула при което без да иска е изпуснала счупената ампула в гърлото на приятелката ми и гърлото и се нарязало.Майка и се панирала и почти припаднала, та слава богу по случайност лелята пристигнала и я откарала в спешното.
![]()
1 път от удавяне
1 път побой(много ме биха )![]()
1 път висях надоло с главата от прозореца на 3тия етаж в даскало
Това са стигат ми ....![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Първоначално написано от WesTSider
![]()
Кой те провисна от 3 етаж бе ??
![]()
ее аз бях малък ии много се драчех ... ии един път ме хванаха иии хоп през джама с главата надоло и хванат за 2та крака от 2ма осмокласници(бях 2ри клас ).....след 30 секунди ме издърпаха де ама помня че бях някакъв мн спекан даже и плаках![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Първоначално написано от WesTSider
![]()
Смятай на някой от тях да му се беше схванала ръката
![]()
![]()
уу щях да се размажа сигурно .... явно съм имал късмет ...![]()
днес ..
вървим по някаква малка уличка край дасклало с група приятелии изведнъж една бърза кола чминава и приятелите ме дръпнаха към тротоара
![]()
ама че водачи ................... тоя караше с поне 110
.. ..
ауу,да сега и аз се сетих.В 1 клас бяхме на зелено училище.И бяхме на на басейн и там имаше и водна пързалка.И досега небях се спускала по такава пързалка и ми беше много зор да се спусна.Даже дрехите не си ги оставих на пейката,а ги захвърлих някъде..
Но като се спуснах неможах да излпувам...стоях под водата сигурно около една минута..неможах да изплувам само веднъж се издигнах над водата и си поех малко въздух...след това само започна да ми се замъглява и си спомням как спасителя ме хвана...направо беше УЖАСНО!!!!Добре че можах да го преодолея и сега нямам никакъв проблем-гмуркам се в басейни спокойно
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
В първи клас се разболях бая метжко и много зле беше ситуацията. Едва ме отърваха нашите бяха луднали.
Само благодарение на господ съм на този свят.
1 случай--На 3-4 годинки съм бил някъде и съм дигнал 41 градуса температура. Всички са си мислели, че свършам. Бил съм в безсъзнание.
2 случай--- До 12 години имах хранителна алергия към почти всички храни, но на 4-5 наще не са знаели това и са ме тъпчели със всякакви храни, които са били мор за мене. Вследствие на това съм получил много силно разтройство, което е продължило месеци. От там мембраните на червата са започнали да ми се смъквати съм акал цели топки от тях заедно със кръв. И все пак наще са ме завели в последния момент на правилния човек и той е казал, че още малко съм щял да получа спукване на тънките черва и да умра.
3 случай---Пак на 5 години внезапно една вечер дигам 41 градуса. Водят ме по спешност с бърза помощ в болницата и започват куп изследвания, за да се установи причината, а през това време аз умирам. Търсили са бъбреци, сливици, уши-няма нищо. И всички са казали, че нищо не може да се направи. Наще обаче не се отказват и в 1 часа през ноща ми водят в херургиите. И понеже господ е решил да живея попадаме на страшен специалист, който открива гной в ушите.Казал е, че ако не се изчисти до сутринта ще направя някакъв си менингит и без мен.
4 случай---Това ще остави траен белег в мен за цъл живот. На 10 години прекарвам остра бъбречна недостатъчност. Пикая кръв, лежа в болницата в пловдив 14 дена и поради рязко влошаване на състоянието ме изпращат по спешност в софия на хемодиализа.там ми направиха 10 хемодиализи и сега съм добре, но ето и най-страшното. В организма ни има един показател-калий. Допустимите му граници са от 3.4 до 5.3. При калий 7 СЪРЦЕТО СПИРА. ВСИЧКИ ТОГАВА НИ ЗАЛЪГВАХА, ЧЕ МОЯТ Е 6.5 И, ЧЕ ВСЕ ПАК ИМА НАДЕЖДА, НО КАТО ИЗЛЕЗОХ ОТ БОЛНИЦАТА И СИ ПРОЧЕТОХ ЕПИКРИЗАТА ВИДЯХ ЧЕ Е БИЛ 8.6. АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО УМИРАХ ОТ БОЛКИ В СЪРЦЕТО. СЕГА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е ЧУДО. НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА ДА СИ МАУТРЕТИРАН 10 ГОДИНИ ТИ И МАЙКА ТИ ОТ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ СИ БАЩА И ДА СИ ЗАПЛАШВАН ТИ И МАЙКА ТИ СЪС СМЪРТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.НЯМА ПО-ЛОШО И ОТ ТОВА В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА ТИ И МАЙКАТИ И БАБА ТИ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ТОЗИ ЛУД В ДРУГ ГРАД, СЛЕД 1 МЕСЕЦ ТОЙ ДА СЕ САМОУБИЕ И СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ДА ПРЕКАРАШ БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ДА СИ НА КОСЪМ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТА. ДА ЛЕЖИШ ТАМ И ДА РЕВЕШ ПО ЦЕЛИ НОЩИ, КАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ЖИВОТА ТИ. ОНАЗИ ГОДИНА БЕШЕ НАЙ-ЛОШАТА В ЖИВОТА МИ. НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА ПРЕГИВЕЕ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ ПРЕЖИВЯЛ
Истински ценните неща са невидими за очите
-1 път ме блъсна кола,но за щастие ми се размина леко
-Когато съм бил на 2-3 съм глътнал няколко монети,което не е била много умна идея![]()
Първоначално написано от metalcheto
![]()
и аз не си го пожелавам
ужас
По темата.Да щях да се удавя веднъж даже изпаднах в безсъзнание -добре че беше спасителя да ме издърпа .
Everything it`s possible !
Преди 3-4 години щях да се удавя, само гледам под водата как минават хора и не мога да направя нищо.. В момента най-големият ми страх е да попадна в момент, в който не мога да дишам!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Дам..когато бях малка щях да се удавя в един басейн в парка..добре,че кака ми ме издърпа..беше много гадно![]()
![]()
Пак като малка веднъж се задуших,ам бях с 2 ми сестри, та едната успя да ми помогне..това беше по-ужасно
![]()
ии няколко пъти щеше да ме блъсне кола
абе ужас
![]()
Миналата година докато се качвах в автобуса, още не мога да си обясня как, се похлъзнах и паднах под вратата точно. Може би защото го бях гонила, той тръгваше. Одарих си главата в бордюра и 2-3 секунди не знаех къде се намирам. После усетих болка в крака и видях как гумата на автобуса се опира в бедрото ми, той все пак се движеше, макар и бавно, нали за това го гонихи после спря. Като по чудо се отървах само с охлузвания...
The madness that you feel will soon subside
So in a word don't shed a tear
I'll be here when it all gets weird
щях да се удавя
На седем години се разболях от моноклеоза два дни след нова година. Не знам за кого Адът беше по-голям за мене или за нашите. Няколко пъти сбъркани лекарства, не мога да се храня, налепи по цялото гърло, системи... Помня откъслечните разговори на мама по първият и телефон да казва на баща ми да дойде колкото може по-бързо, защото не съм добре. Накрая някак ме извадиха от състоянието в което бях, не знам късмет ли, чудо ли какво беше, обаче ме спасиха.
Ми като малка съм щяла да се удуша от костилка,но леля ми ми помогна и аз заради нея съм жива....+Ходих в болница заради бъбреците,имах цистит,проблеми с зениците(правиха ми операция)....Веднъж скочих от 8-10 метра,защото един човек ме гонеше и само леко си навехнах крака.![]()
Нали имаше едно"Живей на ръба,защото иначе заемаш много място" мене отдавна са ме избутали и за т'ва имам много рискови случки...
nope.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
да една вечер както се разхождахме с една моя приятелка едни кучета започната да ни гонят.Те бяха доста големи и много ме хвана страх помислих че ще умра![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!