.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 208

Едно лято се разхождам с един приятел и пресичаме на пешеходна пътека. Уж всички коли бяха спрели и изведнъж се чува 'скърцане' (ако мога така да се изразя) на гуми. Поглеждаме надясно и виждаме една много-бързо движеща се кола да приближава към нас. Не успях да реагирам, но моя приятел ме дръпна навреме, та колата мина на сантиметри от нас... Беше си направо ужасно, но сега като се сетя за случката даже ме развеселява...

Преди около месец, с един фр карахме колела от бл. Черни връх към НДК. Незнам по каква причина се обърнах назад и видях едно такси, завъртайки си главата на преде виждам как таксито се удря в друга кола и се дига на 2 гуми и тръгва да се обръща върхо нас. За една бройка беше, после спряхме на светофара и целите треперехме.

Преживяването беше доста не приятно. Няколко часа след случката като се сетехме и почвахме да трепериме.

НЕ пожелавам на никого такива лоши неща!!!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    С нашите пътувахме за Велико търново по заледен проход. Тати за да избегне катастрофа с един простак, дето караше в насрещното, мина в другото платно, като се върна, колата ни се завъртя, удари се в мантинелата, счупи я и тръгнахме да падаме в една пропаст.. и беше явно, че няма какво да се прави повече.. Изведнъж колата се спря, едни хора ни помогнаха да излезем от колата, която висеше, държаща се на едно колче, останало от счупената мантинела.. Това беше ужасен, незабравим ден..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Повече от фен Аватара на YourPoison
    ами миналата година .. тук имаме крепост Баба Вида и за да стигнеш на втория етаж има нанагорнище повече от няколко метра .. и аз се засилих със всичката сила,която имах .. като светкавица направо (обичам попринцип да тичам) и нещо стана долу имаше камъни и пред мен имаше каменна стена и не можах да спра и право с главата напред в стената .. първо си помислих,че лицето ми е направо размазано..нищо не виждах пред мен .. устата ми беше цялата разбита като вътрешността на долната джука беше разкъсана много .. няколко зъба за малко да ги счупя .. бях се опитала да спра с ръка и крак и се оказа,че ръката ми е много изкълчена и за малко да съм я счупила..с крака не можеш да ходя изобщо.. не можех да ям,да ходя да се обличам ил ида правя нещо с ръката а по-другите емста имаше кръв ама по-малко.. лекарите ми казаха ,че съм можела да умре от това сериозно удряне .. или по-малкото да си увредя мозъка ам ..и сега целия град ме знае с това

иначе съм катастрофирала .. беше зима..заледено и се блъснахме мноого брутално .. имало е и други неща ; )

сещам се като бях по-малка бях на един басейн .. и там малкия от големия не бяха отделни ами от по плитко изведнъж отиваш на по-дълбоко .. и кво напраих озовах се на дълбокото и съм изгубила съзнание .. след няколко минути се събудих и имаше хора около .. бяха ми направили изкуствено дишане

също съм си цепила веждата много брутално .. не исках да ям и паднах назад от стола и някак си се ударих на ръба на мивката и нещо друго падна върху мене ,но не помня какво .. и казвах не няма ми нищо, но наще искаха да видят и както си дърпам ръката от веждата..ръката ми беше цялата в кръв ..

абе кво ли не съм преживяла май

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Блъснах се с мотора в Голф 2 с 18 годишна водачка с 100 км/ч, аз имах само счупвания и малко шевове по краката, н приятела дето го возих не помни нищо 3 дена...

"If you look like an idiot it's probably punk. "

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Блъснах се с мотора в Голф 2 с 18 годишна водачка с 100 км/ч, аз имах само счупвания и малко шевове по краката, н приятела дето го возих не помни нищо 3 дена...
    ти си луд ... ами ако беше загинал някой ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Не бях аз виновен.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Град
    VRATSA
    един път с братми отидохме на реката на село с мотора,а аз бях седнал на срани и и държах кученцето ама песа ме захапа и паднах и се въргалях около 4 метра по асвалта а то пепел каманяци и тръни
    още имам белези , а като знам как ме чистеха с кислородна вода и ми вадеха камъчетата от гърба и задника с пинцети

йес ъфкорс

Повече от фен Аватара на YourPoison
    забравих да добавя .. карах моттор и по грешка газ до дупка и почнах да се блъскам в едни гаражи и .. в едно дърво ...а мотора после..ааууу

Блъскала ме е кола, блъскал ме е тир, тровил съм се с лекарства, падал съм от 3-тия етаж и един път замалко да падна от кораб...ама съм жив....ууууй яяя

Голям фен Аватара на Stellsy
    Като малка на около 4 или 5 се бях задавила с бучка захар. Майка ми ме обърна с главата надолу и ме тресеше.. всички се бяха уплашили .. помня го все едно беше вчера. Попринцип много рядко падам или се удрям, нищо не съм си чупила.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

оуу даа като малко съм била оручасана [тва е истински случай] вдиганала съм над 40 градуса темп.майка ми викнала бърза помощ ама те казали че ще се оправя,а пък аз съм била цялата синя и не съм мърдала.Баба ми отишла на работа и разказала и един колега дошъл в къщи и влязал при мене в стаята и излязал целия червен и разплакан.Казал,че съм била много уручасана

Не
    И дано не ми се случи ! Сигурно е ужасно!

Град
    [На Метри От Земята]
    Не
    Просто аз

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Да.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ъхъм. За малко да падна през 8-мият етаж..

На 4 се бях разболяла сериозно от бронхопневмония. В продължение на месец и нещо ме лекуваха и за да не лежа в болницата, тати си взел отпуск и сутрин и вечер ме водеше да ми боцкат инжекции в краката. Общо взето преди лесно настивах през зимата и веднъж съм вдигнала 40 градуса температура, като трудно са ми я свалили. Последните 2-3 години поукрепнах и особено тази зима имах само една лека хрема.

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    ем лятото бяхме на басейн и аз нали си седа на парапета и някой ме бутна отзад и аз се стреснах нагълтах се яко с вода причерня ми пред очите и незнам как съм успяла да се хвана пак за парапета и почнах да кашлям и неможах да си поема въздух.. тогава много се уплаших и си казах че повече на басейн аз няма да отида но на следващия ден отново бях там

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Не.
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    не

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    даааа мн пъти като бях на 9 ма блъсна кола отървах се само с натъртвания и 1 навехнато ребро
    а ся преди 4 дена припоаднах в банята .. 4упих си носа и 1 зъб слава богу че не си чупих главата .. ся щеше да съм с мозъчна фактура и най вероятно в моргата
    а мин год оак препаднах ама само неможех да дишам добре .. ама се опрАвих

също като бях на 11 щях да са удавя в морето..попаднах в една дънна яма ии както неможех да плувам..абе ужас хуу че имаше 1 батко спасител
    If I played you like a toy?

Аз пък по далеч по-банални причини буквално се молех за живота си един път.
    40 градуса температура, бях стигнала и до халюциниране.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Може да се каже... :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си