- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
Едно лято се разхождам с един приятел и пресичаме на пешеходна пътека. Уж всички коли бяха спрели и изведнъж се чува 'скърцане' (ако мога така да се изразя) на гуми. Поглеждаме надясно и виждаме една много-бързо движеща се кола да приближава към нас. Не успях да реагирам, но моя приятел ме дръпна навреме, та колата мина на сантиметри от нас... Беше си направо ужасно, но сега като се сетя за случката даже ме развеселява...
Преди около месец, с един фр карахме колела от бл. Черни връх към НДК. Незнам по каква причина се обърнах назад и видях едно такси, завъртайки си главата на преде виждам как таксито се удря в друга кола и се дига на 2 гуми и тръгва да се обръща върхо нас. За една бройка беше, после спряхме на светофара и целите треперехме.
Преживяването беше доста не приятно. Няколко часа след случката като се сетехме и почвахме да трепериме.
НЕ пожелавам на никого такива лоши неща!!!
С нашите пътувахме за Велико търново по заледен проход. Тати за да избегне катастрофа с един простак, дето караше в насрещното, мина в другото платно, като се върна, колата ни се завъртя, удари се в мантинелата, счупи я и тръгнахме да падаме в една пропаст.. и беше явно, че няма какво да се прави повече.. Изведнъж колата се спря, едни хора ни помогнаха да излезем от колата, която висеше, държаща се на едно колче, останало от счупената мантинела..Това беше ужасен, незабравим ден..
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
ами миналата година .. тук имаме крепост Баба Вида и за да стигнеш на втория етаж има нанагорнище повече от няколко метра .. и аз се засилих със всичката сила,която имах .. като светкавица направо (обичам попринцип да тичам) и нещо стана долу имаше камъни и пред мен имаше каменна стена и не можах да спра и право с главата напред в стената .. първо си помислих,че лицето ми е направо размазано..нищо не виждах пред мен .. устата ми беше цялата разбита като вътрешността на долната джука беше разкъсана много .. няколко зъба за малко да ги счупя .. бях се опитала да спра с ръка и крак и се оказа,че ръката ми е много изкълчена и за малко да съм я счупила..с крака не можеш да ходя изобщо.. не можех да ям,да ходя да се обличам ил ида правя нещо с ръката а по-другите емста имаше кръв ама по-малко.. лекарите ми казаха ,че съм можела да умре от това сериозно удряне .. или по-малкото да си увредя мозъка ам ..и сега целия град ме знае с това![]()
иначе съм катастрофирала .. беше зима..заледено и се блъснахме мноого брутално .. имало е и други неща ; )
сещам се като бях по-малка бях на един басейн .. и там малкия от големия не бяха отделни ами от по плитко изведнъж отиваш на по-дълбоко .. и кво напраих озовах се на дълбокото и съм изгубила съзнание .. след няколко минути се събудих и имаше хора около .. бяха ми направили изкуствено дишане
също съм си цепила веждата много брутално .. не исках да ям и паднах назад от стола и някак си се ударих на ръба на мивката и нещо друго падна върху мене ,но не помня какво .. и казвах не няма ми нищо, но наще искаха да видят и както си дърпам ръката от веждата..ръката ми беше цялата в кръв ..
абе кво ли не съм преживяла май![]()
Блъснах се с мотора в Голф 2 с 18 годишна водачка с 100 км/ч, аз имах само счупвания и малко шевове по краката, н приятела дето го возих не помни нищо 3 дена...
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
ти си луд ... ами ако беше загинал някой ..Първоначално написано от Sirius
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не бях аз виновен.
"If you look like an idiot it's probably punk."
един път с братми отидохме на реката на село с мотора,а аз бях седнал на срани и и държах кученцето ама песа ме захапа и паднах и се въргалях около 4 метра по асвалта а то пепел каманяци и тръни
още имам белези , а като знам как ме чистеха с кислородна вода и ми вадеха камъчетата от гърба и задника с пинцети
йес ъфкорс
забравих да добавя .. карах моттор и по грешка газ до дупка и почнах да се блъскам в едни гаражи и .. в едно дърво ...а мотора после..ааууу
Блъскала ме е кола, блъскал ме е тир, тровил съм се с лекарства, падал съм от 3-тия етаж и един път замалко да падна от кораб...ама съм жив....ууууй яяя![]()
Като малка на около 4 или 5 се бях задавила с бучка захар. Майка ми ме обърна с главата надолу и ме тресеше.. всички се бяха уплашили .. помня го все едно беше вчера. Попринцип много рядко падам или се удрям, нищо не съм си чупила.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
оуу даа като малко съм била оручасана [тва е истински случай] вдиганала съм над 40 градуса темп.майка ми викнала бърза помощ ама те казали че ще се оправя,а пък аз съм била цялата синя и не съм мърдала.Баба ми отишла на работа и разказала и един колега дошъл в къщи и влязал при мене в стаята и излязал целия червен и разплакан.Казал,че съм била много уручасана![]()
![]()
![]()
Не
И дано не ми се случи ! Сигурно е ужасно!![]()
Не
Просто аз
Да.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На 4 се бях разболяла сериозно от бронхопневмония. В продължение на месец и нещо ме лекуваха и за да не лежа в болницата, тати си взел отпуск и сутрин и вечер ме водеше да ми боцкат инжекции в краката. Общо взето преди лесно настивах през зимата и веднъж съм вдигнала 40 градуса температура, като трудно са ми я свалили. Последните 2-3 години поукрепнах и особено тази зима имах само една лека хрема.
ем лятото бяхме на басейн и аз нали си седа на парапета и някой ме бутна отзад и аз се стреснах нагълтах се яко с вода причерня ми пред очите и незнам как съм успяла да се хвана пак за парапета и почнах да кашлям и неможах да си поема въздух.. тогава много се уплаших и си казах че повече на басейн аз няма да отида но на следващия ден отново бях там![]()
даааа мн пътикато бях на 9 ма блъсна кола отървах се само с натъртвания и 1 навехнато ребро
а ся преди 4 дена припоаднах в банята .. 4упих си носа и 1 зъбслава богу че не си чупих главата .. ся щеше да съм с мозъчна фактура и най вероятно в моргата
![]()
![]()
а мин год оак препаднах ама само неможех да дишам добре .. ама се опрАвих
![]()
също като бях на 11 щях да са удавя в морето..попаднах в една дънна яма ии както неможех да плувам..абе ужас хуу че имаше 1 батко спасител![]()
If I played you like a toy?
Аз пък по далеч по-банални причини буквално се молех за живота си един път.
40 градуса температура, бях стигнала и до халюциниране.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Може да се каже... :\