- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Висял ли ви е живота някога на косъм?
да, катастрофа с кола, превъртя се колата 2 пъти и бях с кръвоизлив в главата, за щастие подкожен и след 2 седмици лекарства за разсейване на кръвта бях като нов. само дето не ми даваха да гледам телевизия и компютър 5 дена![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
даа.
блъскала ме е кола.
блъскала ме е рикша.
40 градуса температура
имаше някъв там случай дет съм посиняла и съм повръщала кръв..ама съм била малка и не помня вече..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
екстремна бронхит-пневмония - 2 месеца с адската температура
щях да се удавя в морето, понеже не можех да плувам
няма да забравя преди години,как се гонегме с една приятелка за една топка и тя по инерция ме бутна и се забих(буквално) в блока,ужасно ме болеше главата.и непросредствено след това продължихме с гонитбата + още 2 момчета,помня че се спънах в кръка на едното момче и паднах на улицата,другото което помня е вече как ме водеха да седна на скамейката-лежала сам няколко сек. в безсъзнание на улицата и в същото време от завоя се е задала кола..и са ме вдигнали.
също се сещам че като бях сравнително малка минах пред един трактор,който беше в движение и след това брат ми ме пукна от бой![]()
![]()
Когато бях на 5 ми се спука пояса и щях да се удавя-дори се обърнах с краката нагоре-добре че беше мама![]()
тая година на 15 септември наще ме карат в новото даскало на 1-ву ур. ден и на около 200 метра пред нас се оказа че е спрял един бус та с 80 километра замалко да не мога да пиша сега във форума
него пожелавма на никой дори и на най-големият си враг.
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Да.Като малък (8-9 годишен) ме бутна едно тико, което караше с около 40 км в час, но ми нямаше нищо, като по чъдо, само ми беше изкарало въздуха. а вторият път беше на морето миналата година когато замалко да си счупя врата, когато скочих главешката на плиткото( аз разбирасе незнаех че е плитко
)
На няколко пъти.. когато ми се случи за пръв път бях съвсем малка.., на 4 годинки някъде ... и щях да е одавя на морето на плажа..бяхме с майка ми във водата и една огромна вълна ме заля в гръб .., помня много смътно , само как маика ми ме тласкаше над водата постоянно,тъй като потъвах ... после целите ми бедра бяха издраскани и наистина бях много изплашена ...
---
Като поотраснах още няколко пъти ми се е случвало ...но.. както и да е... това беше най-фрапиращото
Ohne dich kann ich nicht sein...