.

Виж резултатите на анкетата: Кой е най-големият враг на България от историческа гледна точка?

Гласували
238. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Турция

158 66,39%
  • Гърция

18 7,56%
  • Сърбия

14 5,88%
  • Румъния

1 0,42%
  • Англия

14 5,88%
  • Русия

18 7,56%
  • Франция

2 0,84%
  • Друга

13 5,46%
Отговор в тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 341
    Мега фен Аватара на ZipFail
    А 5вековното робство, което от най-развитата държа в Европа ни е върнало(и задържало 5 века) във феодалния строй ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Ами не говорим за Доган , той си е крадец да .. Веднъж гледах по телевизията как ЦСКА отива да играе в Албания и албанците отварят плакати " Добре дошли балкански цигани " , " българите са цигани " и всичко по тоя род пък като там са много по зле и има много повече цигани , ако сравним !? или как гърците гласуваха против Б-я в Европейски съюз !? или както ги наричат наши братя славяни - сърби са ни противни ? Даже Македония наша земя наши хора , които са ни чужди вече и почнаха да ни мразят ? Значи може тея да не са ни врагове !? а Турция да .. Амии кога ще си отворите тея очички ?
    Тук не говорим кои са ни врагове, защото те са много, а кой ни е най-големият враг. Май не си схванал темата нещо...

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами не говорим за Доган , той си е крадец да .. Веднъж гледах по телевизията как ЦСКА отива да играе в Албания и албанците отварят плакати " Добре дошли балкански цигани " , " българите са цигани " и всичко по тоя род пък като там са много по зле и има много повече цигани , ако сравним !? или как гърците гласуваха против Б-я в Европейски съюз !? или както ги наричат наши братя славяни - сърби са ни противни ? Даже Македония наша земя наши хора , които са ни чужди вече и почнаха да ни мразят ? Значи може тея да не са ни врагове !? а Турция да .. Амии кога ще си отворите тея очички ?
    Тук не говорим кои са ни врагове, защото те са много, а кой ни е най-големият враг. Май не си схванал темата нещо...

ами приятел аз не съм отричал в миналото , че са ни завладяли и че са били враг ( те са искали цяла Европа не специално Б-я , но това няма значение ) , а говоря ти за момента . Исках та Ви кажа , че сега тея държави които изброих предишния коментар , ни вредят много повече ... Явно ти не си схванал , какво искам да кажа .. Както и да е , аз каквото и да кажа , вие си знаете вашето . Продължавайте така
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Моля ти се, прочети внимателно заглавието на темата ^^

Sevgincho, ама си упорито магаре, брей!

На онзи whiteboy, дето в АТАКА всеки ден му промиват мозъчето, че Турция едва ли не ще ни изяде утре още, му обяснявам едно, на теб ти обяснявам уж друго, ама май и на двамата нещо ви куца. Никой не ти отрича, че съседите ни на Балканския полуостров не са ни врагове, напротив. Може би Сърбия може да се сравнява с турците, дори е възможно и да ги минава в някое отношение, но всичко започна от това, че ти едва ли не искаше да кажеш, че по-добра съседка от Турция нямаме.

Радвам се, че знаеш някои факти за албанците, сърбите, гърците и турците. Имаш право, аз също не мисля, че Турция ни е най-големия враг, но всъщност нека си го кажем - на Балканите врагове нямаме, имаме сблъсък на интереси. Влаговете ни са съвсем други и те не са нито раса, не са нито държава, те са всякакви по народност и в миналото, и в сегашно време и в бъдеще са ни изкупували, изкупуват ни и ще ни изкупуват. Експлоатирали са ни, експлоатират ни и ще ни експлоатират.

Оставам с впечатление, че си запознат с политиката на съседите, а не мислиш ли, че става дума за техен национализъм?
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София

ами приятел аз не съм отричал в миналото , че са ни завладяли и че са били враг ( те са искали цяла Европа не специално Б-я , но това няма значение ) , а говоря ти за момента . Исках та Ви кажа , че сега тея държави които изброих предишния коментар , ни вредят много повече ... Явно ти не си схванал , какво искам да кажа .. Както и да е , аз каквото и да кажа , вие си знаете вашето . Продължавайте така
    Можеш ли да ми обясниш кои други две държави водят в момента по анти-българска политика от Русия и Турция? Едната ни разяжда от вътре инсталирайки турската си терористична организация ДПС, подхранвайки я с чужди гласове, а другата - Русия, буквално се въползва от нас за енергийните си проекти и се опитва да наложи енергиен монопол на ядрената ни енергия. Гърция и Сърбия може, както ти сам каза, да са ни вредили в миналото, но в момента от тези двете по анти-български няма!

Можеш ли да ми обясниш кои други две държави водят в момента по анти-българска политика от Русия и Турция? Едната ни разяжда от вътре инсталирайки турската си терористична организация ДПС, подхранвайки я с чужди гласове, а другата - Русия, буквално се въползва от нас за енергийните си проекти и се опитва да наложи енергиен монопол на ядрената ни енергия. Гърция и Сърбия може, както ти сам каза, да са ни вредили в миналото, но в момента от тези двете по анти-български няма!
    Точно любимият ти Сащ никак не ни обича и винаги е искал слаба и подчинена България. Отделно, че винаги е толерирал турската имперска политика на Балканите в ново и най-ново даже време. Лобират за Турция в ЕС, което си е достатъчно антибългарско само по себе си.

Да не говорим за плана РАН-ЪТ, "благодарение" на който 20 години България е тотално изчерпана финансово и икономически и "благодарение" на който няколко милиона българи бяха прогонени от страната ни. Точно този план беше наложен от американските шпиони в българската политика след 10.10.1989 г. евреина Фил Димитров, Зелю Зелев(някакъв президент ни се водеше тоя шушон), Ванчо Костов и той и най-вече другаря Блян Рибенов, известен още като Жан Виденов. Разбира се и най-вече, с особено голяма "заслуга" са Станишев, Доган и Кобурга и новия натрапен ни от Америка министър-председател- любимия ти Бат Бойко Борисов, известен още като гавазина на Бай Тошо Селския.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo

Точно любимият ти Сащ никак не ни обича и винаги е искал слаба и подчинена България. Отделно, че винаги е толерирал турската имперска политика на Балканите в ново и най-ново даже време. Лобират за Турция в ЕС, което си е достатъчно антибългарско само по себе си.

Да не говорим за плана РАН-ЪТ, "благодарение" на който 20 години България е тотално изчерпана финансово и икономически и "благодарение" на който няколко милиона българи бяха прогонени от страната ни. Точно този план беше наложен от американските шпиони в българската политика след 10.10.1989 г. евреина Фил Димитров, Зелю Зелев(някакъв президент ни се водеше тоя шушон), Ванчо Костов и той и най-вече другаря Блян Рибенов, известен още като Жан Виденов. Разбира се и най-вече, с особено голяма "заслуга" са Станишев, Доган и Кобурга и новия натрапен ни от Америка министър-председател- любимия ти Бат Бойко Борисов, известен още като гавазина на Бай Тошо Селския.
    Яко чувство за хумор. Добре, че Доган, Станишев и "Царя" не четат, че струва ми се дори не подозираха колко про-американска политика са водели. А за Америка и лобирането и за Турция си мноооооооого далече от истината. В момента в Америка по-влиятелни от ционистите и евреите са арменците, които наляха 400 милиона в кампанията на Обама и, от които до голяма степен зависи вота в Калифорния и законодателните промени. Нали се сещаш кога Америка ще лобира за Турция, докато има арменско влияние? Точно никога. И това го знам от кухнята, защото семейството ми е част от организацията, която е страшно влиятелна в момента и не само в САЩ, ами и във Франция (името няма да кажа). Ако не ми вярваш си отговори на въпроса защо след назначаването на Обама 46 щата осъдиха геноцида? Една дума - влияние. И САЩ никога не е искал слаба България. За какво му е при положение, че си има достатъчно окопирани територии в Изтока. Точно България е притрябвала... И Американската политика точно в момента е про-българска, особено с назначаването на Нанси Макълдауни в кабинета на Обама като отговорник по източно европейските и източните въпроси....

Арменците били по-силни и влиятелни от ционистите и масоните, леле, наистина щях да се хвана на тоя виц

Моето момче, ционистите имат пари да купят и да продадат всички арменци, той ми говори за 400 милиона. Това за Ротшилдови за жълти стотинки бе пич. Точно тия, под чиято финансова диктовка започнаха и двете световни войни, спонсорираха и двата лагера с милиарди и то десетки милиарди, ти ми говориш за 400 милиона.

А Макълдауни и други американски кози изобщо не ме интересуват. Примряли са те за българския национален интерес. Направо ме "обнадежди", чудех се кой ще ме защитава, а тя била Нанси Макълдауни, хахахахаха

И точно си спомням как наскоро именно САЩ "посъветва" ЕС да помисли сериозно върху въпроса за приемането на Турция към него, защото това щяло да бъде положителна стъпка...

Град
    София
    Арменците били по-силни и влиятелни от ционистите и масоните, леле, наистина щях да се хвана на тоя виц

Моето момче, ционистите имат пари да купят и да продадат всички арменци, той ми говори за 400 милиона. Това за Ротшилдови за жълти стотинки бе пич. Точно тия, под чиято финансова диктовка започнаха и двете световни войни, спонсорираха и двата лагера с милиарди и то десетки милиарди, ти ми говориш за 400 милиона.

А Макълдауни и други американски кози изобщо не ме интересуват. Примряли са те за българския национален интерес. Направо ме "обнадежди", чудех се кой ще ме защитава, а тя била Нанси Макълдауни, хахахахаха

И точно си спомням как наскоро именно САЩ "посъветва" ЕС да помисли сериозно върху въпроса за приемането на Турция към него, защото това щяло да бъде положителна стъпка...
    Въобще не ме интересува дали ще вярваш или не - аз знам за какви пари става въпрос - ти не. Ако щеш вярвай, ако щеш недей. Винаги борбата за власт е била между ционистката, масонската и хайерската организации. В момента хайерската е много по-мощна от останалите две откъм влияние. Ти се смей и си мисли, че всичко знаеш. Аз съм вътре и знам какво става. И за това ми отвориха очите първо американските ми учители, второ попитах майка ми и тя ми каза, че са прави, въпреки че аз не вярвах. Все ми е тая. Стой си заблуден и си вярвай. Аз поне знам за какво става въпрос и за колко милиарди долари иде реч в момента. Най-богатите калифорнийци са арменци и на Холивуд булевард от едната страна е Малката Армения, където и американец не припарва, защото си е затворено общество, в което не всеки от простолюдието може да пристъпи... А ти се смей, със смеха ще си останеш... Факт е кой дърпа конците на американските законодателни промени и в американската политика в момента. Един грешен ход като стимулацията на Турция, ще коства много на Обама откъм гласове и пари и той го знае много добре... Някой ден ще ти се отворят очите, но кога ли...

Принципно се надявам да си прав и наистина да си толкова навътре в нещата, колкото говориш. Само че и аз не съм толкова "навън" от нещата, колкото си мислиш. Имам доста познати, някои от тях също доста влиятелни, включително и няколко евреи-антиционисти, които достатъчно добре са ме информирали за много неща, а със сигурност са хора, които са доста навътре в нещата, защото си знаят нещата вътре в тяхното племе. Във всеки случай е ясно, че САЩ е еврейско-масонско отроче като държава, затова не виждам как масоните и ционистите ще си загубят толкова лесно позициите, колкото говориш. Дори и да отстъпват в момента, както твърдиш, ако си мислиш, че са се предали и са загубили битката...

Не искам да заемам страна, тъй като не съм особено наясно по въпроса, но искам да вмъкна едно нещо: всеки губи контрол в дадена ситуация и се надявам това, което амк пише да е вярно, дано ционистите загубят властта си и ако арменците я вземат - поне да гледат интереса си в локален план, а не както другите в глобален.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Принципно се надявам да си прав и наистина да си толкова навътре в нещата, колкото говориш. Само че и аз не съм толкова "навън" от нещата, колкото си мислиш. Имам доста познати, някои от тях също доста влиятелни, включително и няколко евреи-антиционисти, които достатъчно добре са ме информирали за много неща, а със сигурност са хора, които са доста навътре в нещата, защото си знаят нещата вътре в тяхното племе. Във всеки случай е ясно, че САЩ е еврейско-масонско отроче като държава, затова не виждам как масоните и ционистите ще си загубят толкова лесно позициите, колкото говориш. Дори и да отстъпват в момента, както твърдиш, ако си мислиш, че са се предали и са загубили битката...
    Не са естествено, но в момента ти гарантирам, че нашата организация е много по-силна и има страшно влиятелни личности и в кабинета на Обама, които са арменци. Единственото, на което аз се дразня, че в това общество се счита, че всички са супериорни и има расизъм, а аз не сък такъв. Но политическия контрол в момента се диктува главно от хайерството и няколко човека на върха. В България също има малко пари от там, които са главно за стройтелството на църкви, в което не виждам лошо.

Не виждам откъде арменците в Америка могат да намерят повече пари(респективно власт) от федералния резерв, а камо ли от безбройните други институции и личности управлявани от ционистите..

Но пък никак не невъзможно ционистите да са решили да се оттеглят от САЩ, виждайки каква криза се задава(за която са си сами виновни, но все пак издоиха кравата докрай)..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Не виждам откъде арменците в Америка могат да намерят повече пари(респективно власт) от федералния резерв, а камо ли от безбройните други институции и личности управлявани от ционистите..

Но пък никак не невъзможно ционистите да са решили да се оттеглят от САЩ, виждайки каква криза се задава(за която са си сами виновни, но все пак издоиха кравата докрай)..
    Федералният резерв са виртуални пари. Представителя на борда е евреин, но той няма никави права без разрешението на президента. Международния Валутен Фонд пък не знам защо дори се говори, че го държат евреи, след като човека е французин, а просто религията му е Юдаизъм, иначе не е израелец, доколкото знам или поне не знам да има папорт. Ох мешавица пълна... Но в тази криза, евреите не дадоха много пари за политически кампании, докато арменците дадоха най-много от всички останали - 400 милиона за Обама...После няма да приемат геноцида ли, хаха! От изборите до сега вече са 46 щата и Америка официално се брои за страна приела го. Ред е на България и то не само арменския, ами и гръцкия и българския! Бойко какво чака!

амк, именно защото на много места не са евреи, нито пък юдеи /юдеите както сам написа не винаги са евреи, както и не всички евреи са юдеи (друг е въпросът, че ако не са ги отричат, но да не повдигаме тази тема)/ се води ционистката организация, където не всички са евреи, а просто хора играещи игрички в техен плюс. Затова при много личности, които НЕ са евреи и нямат дори такава жилка, се казва, че са, тъй като работят в интерес на клюмналите.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Разбира се, не е нужно да си от еврейски произход, за да служиш за ционистката кауза.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Не САЩ контролира Федералния резерв, а Федералния резерв контролира САЩ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Разбира се, не е нужно да си от еврейски произход, за да служиш за ционистката кауза.
    Айде дефинирай ми ционизъм, ако обичаш, защото еиждам, че не си наясно...

Ционизмът е висша форма на еврейски национализъм и е политическа идеология, а не думичка, която да казваш на всеки срещнат. Има такова политическо движение и истинските ционисти са много малко евреи. Това, което наричаш ти ционист, си е чисто и просто лизане на задник. Има разлика.

А за Федералния Резерев, Световната Банка и МВФ не ми се спори, просто, защото не ми зависи нищо от тях, а и не съм достатъчно запознат (факти имам предвид), за да коментирам. Знам само кои са директорите. Дали са еврейски или не - пак слабо ме интересува. Знам само, че ФР се контролира от президента.

Ционизъм, юдаизъм, хазари, евреи, юдеи, всичко е пълна каша при тях. Има една доста интересна и може би до голяма степен вярна теза, че мнозинството от сегашните евреи са приелите юдаизма хазари. И понеже всеки, който приеме юдаизма започва да бъде смятан за евреин, защото юдаизма се приема за еврейската религия, то по-скоро може да се заключи, че евреите са нещо като религиозна общност, айде да не кажа секта, че ще ме обвинят в антисемитизъм.

Що се отнася до ционизма- може би се е появил поради някакво неразбирателство между религиозните евреи-юдаисти и евреите, който са атеисти или не приемат юдаизма, защото са недоволни, че Бог във Стария завет непрекъснато ги осъжда и наказва заради делата им. Затова, неприемайки тези Божий присъди си създават политическо течение, което да се разграничава от религиозното и да е достатъчно радикално, за да съответства на еврейските желания за световно господство, които съществуват още от древността.

Град
    София
    Ционизъм, юдаизъм, хазари, евреи, юдеи, всичко е пълна каша при тях. Има една доста интересна и може би до голяма степен вярна теза, че мнозинството от сегашните евреи са приелите юдаизма хазари. И понеже всеки, който приеме юдаизма започва да бъде смятан за евреин, защото юдаизма се приема за еврейската религия, то по-скоро може да се заключи, че евреите са нещо като религиозна общност, айде да не кажа секта, че ще ме обвинят в антисемитизъм.

Що се отнася до ционизма- може би се е появил поради някакво неразбирателство между религиозните евреи-юдаисти и евреите, който са атеисти или не приемат юдаизма, защото са недоволни, че Бог във Стария завет непрекъснато ги осъжда и наказва заради делата им. Затова, неприемайки тези Божий присъди си създават политическо течение, което да се разграничава от религиозното и да е достатъчно радикално, за да съответства на еврейските желания за световно господство, които съществуват още от древността.
    Не може да са секта, защото първо, не всички евреи са юдеи, както отбелязахме и има хора, които не са евреи, а са юдеи. Та в този смисъл евреите, като евреи не са секта. А юдеизма си е религия. Те признават стария завет, ние стария плюс новия, мюсюлманите стария плюс новия плюс корана, а будистите и разните хиндута и сингхи (не знам дали го пиша правилно) си нямам и идея дали имат нещо общо със стария завет.

Така е- юдаизма се и религия, а ционизма- политическа доктрина. Не всички евреи са ционисти освен това, както не всички са и юдеи

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Кристо, защо не се защитиш в темата, която Софиякънт е отворил за теб?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Не съм видял, че се опитва да ми прави такава реклама. От какво да се защитавам, от някакъв посерко? Нека си пише, много му здраве. Изобщо нямам намерение да водя спорове с него както преди месеци. Безразличен ми е, смешен ми е, нека си живее в лайната

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    от изброените само Русия не ни е била враг
    Демек сички са ни били врагове... Русия ни е била голям враг...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си