.

Виж резултатите на анкетата: Кой е най-големият враг на България от историческа гледна точка?

Гласували
238. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Турция

158 66,39%
  • Гърция

18 7,56%
  • Сърбия

14 5,88%
  • Румъния

1 0,42%
  • Англия

14 5,88%
  • Русия

18 7,56%
  • Франция

2 0,84%
  • Друга

13 5,46%
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 341
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Може в другата тема с amk да се джафкаме като лапета, но тук е напълно прав за Русия и даже спор не може да става. Няма лошо в русофилстването, но умерено! Някои хора прекаляват!
    От коя друга държава сме видяли полза? - Никоя.
    От Германия, от САЩ дори ?
    От Русия колкото хубаво толкова и лошо сме видели..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Може в другата тема с amk да се джафкаме като лапета, но тук е напълно прав за Русия и даже спор не може да става. Няма лошо в русофилстването, но умерено! Някои хора прекаляват!
    От коя друга държава сме видяли полза? - Никоя.
    От Германия, от САЩ дори ?
    От Русия колкото хубаво толкова и лошо сме видели..
    От САЩ какво получихме, обясни ми? - Сега ще ти кажа - една мижамва НЕбоеспособна армия от пикльовци и тъпанари с малки изсключения. Нарязахме две чисто нови подводници преди още да сме започнали да ги експлоатираме, а оставихме двете стари които са НЕбоеспособни, защото на едната акомулаторите и са с изсчерпан ресурс и е прогнила, а другата е на ръба да последва съдбата на сестра и. И двете могат да бъдат доведени не до бойно, но поне до патрулно състояние, ако се ремонтират, но това може да стане в Русия единствено, а НАТО не позволява това. Заради САЩ си нарязахме МиГ-23, едни чудесни изстребители и ракетите СС-23 и намалихме войската до мизерните 35 хиляди от които 90% както вече казах не знаят за какво са там и на учение пълня гащите като бебета. ТОВА ЛИ НИ Е ПОЛЗАТА ОТ ТЯХ??

Заради съюзите ни с Германия колко репарации на другите страни изплатихме? Достатъчно за да сме на това ниво сега, ТОВА ЛИ НИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТЯХ БЕ, А??

Не казвам, че не са ни набутвали...от всяка държава в един момент сме получавали хубаво, в другия момент са ни цакали, съвсем нормално..

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Не казвам, че не са ни набутвали...от всяка държава в един момент сме получавали хубаво, в другия момент са ни цакали, съвсем нормално..
    +1

При нас обаче повече ни цакат
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Град
    София
    От Русия сме видяли най-много добро, не говоря за СССР, за него е отделно, и от него сме видяли хубаво, но и лошо, а от Русия само хубаво и трябва да се учиме от тях, защото тук повечето са чуждопоклонници, нещо което там го няма, нещо за което да са ни за пример. А и по начина по който си опазват културата и историят, а не да срутват всеки паметник който не ги кефи, защото бил на стар режим, защото ще заприличаме на македонците скоро време.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от T72
    От Русия сме видяли най-много добро, не говоря за СССР, за него е отделно, и от него сме видяли хубаво, но и лошо, а от Русия само хубаво и трябва да се учиме от тях, защото тук повечето са чуждопоклонници, нещо което там го няма, нещо за което да са ни за пример. А и по начина по който си опазват културата и историят, а не да срутват всеки паметник който не ги кефи, защото бил на стар режим, защото ще заприличаме на македонците скоро време.
    И какво по-точно хубаво сме видяли от Русия? Само хубаво?

Това, че ни експлоатира за собствените се енергийни проекти ли? И че си прави милиярдите на наш гръб?

Цитирай Първоначално написано от Stani46
    +1

При нас обаче повече ни цакат
    Всички рано или късно ги цакат, ама ние обичаме да мрънкаме като стане..

Взаимоотношенията между България и Русия са следните:

Аз отивам до магазина да си купя кисело мляко и хляб, но съседът ми, който е възрастен и едва ходи, ме моли да му купя и на него един хляб. Аз се съгласявам, защото нищо не ми струва да нося още 400 грама в ръката си. Купувам го, нося му го, но пък като се прибера си се наяждам хубаво.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София

Аз отивам до магазина да си купя кисело мляко и хляб, но съседът ми, който е възрастен и едва ходи, ме моли да му купя и на него един хляб. Аз се съгласявам, защото нищо не ми струва да нося още 400 грама в ръката си. Купувам го, нося му го, но пък като се прибера си се наяждам хубаво.
    Я пак, че нищо не разбрах.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Турция

Цитирай Първоначално написано от kalashnik

Я пак, че нищо не разбрах.

Имаш предвид, че сме слуги на Руснаците.. и ние имаме полза от това?
    Или грешно разбрах

Не, имах в предвид, че руснаците са отишли да си вземат храна и по пътя си просто са взели един хляб за нас, което означава, че трябва да им благодарим, но не и да ги боготворим, защото те така или иначе си отиваха до магазина и то не заради нас.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не, имах в предвид, че руснаците са отишли да си вземат храна и по пътя си просто са взели един хляб за нас, което означава, че трябва да им благодарим, но не и да ги боготворим, защото те така или иначе си отиваха до магазина и то не заради нас.
    То това се отнася за всички "помагащи на даден народ" исторически събития.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Турция
    ОБИЧАМ ТЕ

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от pe4enkata
    Турция

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от pe4enkata
    Турция

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Турция,много яснооо..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    А аз бих заложил на Гърция или Сърбия... с предпочитания към първото.

Относно Великите сили - на тях това им е външната политика и не бих казал с лека ръка, че са ни врагове, а това са просто интереси. Докато драгоценните ни съседи като Гърция си водят целенасочена анти-българска политика още преди "великите сили" да станат играчи на международната сцена.
    + 1 ! В момента Гърция също са анти-българска настроена! Мразят ни и това е!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Асеновград
    Амии за врагове може да се посочят почти всички , но не и Русия .. С всички наши комшии сме воювали (без Македония) . Аз гласувах за Сърбия , тъй като винаги са били против България във всяка война .. Ами не мисля , че Турция специално ни е враг , защото тя е искала цяла Европа и нищо лично към нас , просто сме й по пътя , а тези наши нищожествени комшии просто не са искали по - силна държава в Балканския полуостров
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Най-големият враг на България в миналото, а и в момента е Турция.

В "АТАКА" така ли ви промиват мозъчетата? Че Турция ни е най-големия враг? ;D

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от whiteboy

Абе човек Турция , ако наистина ни гледаше като враг ,, нямаше да те има , а тиквата ти ще е окачен за някоя сграда за украса .. В Турция съм ходил , много пъти .. Никъде неможеш да видиш надписи по стените антибългарско както е тука .. Обаче тряба да Ви дадем теб и вашата националистическата партия на турците и те да ви оправят , че вече ми омръзна от тея като тебе .. Само ни излагате дърважата !
    Inna - On and On

Ти какво? Ще отречеш, че Турция има негативна политика спрямо България ли? Моля ти се, не се излагай и ти.

Единия се крепи на промиващите пропаганди от страна на АТАКА, другия пък едва ли не ще си поиска гражданство за Турция.

Абе, в тоя форум сериозно сте яко затънали, я станете малко от РС-тата и живейте собствен живот, че като ви чета и направо ме е срам с каква младеж ще съжителствам до края на животите ни, щото горе-долу имаме общо бъдеще!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Цитирай Първоначално написано от whiteboy

Абе човек Турция , ако наистина ни гледаше като враг ,, нямаше да те има , а тиквата ти ще е окачен за някоя сграда за украса .. В Турция съм ходил , много пъти .. Никъде неможеш да видиш надписи по стените антибългарско както е тука .. Обаче тряба да Ви дадем теб и вашата националистическата партия на турците и те да ви оправят , че вече ми омръзна от тея като тебе .. Само ни излагате дърважата !
    A 100 000 хиляди гласа от "пълноправни български граждани" в Анадола, които български не знаят и не са стъпвали тук, пуснати в неконтролирани секции с по 5 представителя на ДПС, про-българска политика ли е? И Ахмед Доган да не го спонсорирам аз случайно?

Град
    Асеновград
    Ами не говорим за Доган , той си е крадец да .. Веднъж гледах по телевизията как ЦСКА отива да играе в Албания и албанците отварят плакати " Добре дошли балкански цигани " , " българите са цигани " и всичко по тоя род пък като там са много по зле и има много повече цигани , ако сравним !? или как гърците гласуваха против Б-я в Европейски съюз !? или както ги наричат наши братя славяни - сърби са ни противни ? Даже Македония наша земя наши хора , които са ни чужди вече и почнаха да ни мразят ? Значи може тея да не са ни врагове !? а Турция да .. Амии кога ще си отворите тея очички ?
    Inna - On and On

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си