- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Най-големият враг на България от историческа гледна точка
От Германия, от САЩ дори ?Първоначално написано от Nam3less3
От Русия колкото хубаво толкова и лошо сме видели..
От САЩ какво получихме, обясни ми? - Сега ще ти кажа - една мижамва НЕбоеспособна армия от пикльовци и тъпанари с малки изсключения. Нарязахме две чисто нови подводници преди още да сме започнали да ги експлоатираме, а оставихме двете стари които са НЕбоеспособни, защото на едната акомулаторите и са с изсчерпан ресурс и е прогнила, а другата е на ръба да последва съдбата на сестра и. И двете могат да бъдат доведени не до бойно, но поне до патрулно състояние, ако се ремонтират, но това може да стане в Русия единствено, а НАТО не позволява това. Заради САЩ си нарязахме МиГ-23, едни чудесни изстребители и ракетите СС-23 и намалихме войската до мизерните 35 хиляди от които 90% както вече казах не знаят за какво са там и на учение пълня гащите като бебета. ТОВА ЛИ НИ Е ПОЛЗАТА ОТ ТЯХ??Първоначално написано от ZipFail
Заради съюзите ни с Германия колко репарации на другите страни изплатихме? Достатъчно за да сме на това ниво сега, ТОВА ЛИ НИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТЯХ БЕ, А??
Не казвам, че не са ни набутвали...от всяка държава в един момент сме получавали хубаво, в другия момент са ни цакали, съвсем нормално..
От Русия сме видяли най-много добро, не говоря за СССР, за него е отделно, и от него сме видяли хубаво, но и лошо, а от Русия само хубаво и трябва да се учиме от тях, защото тук повечето са чуждопоклонници, нещо което там го няма, нещо за което да са ни за пример. А и по начина по който си опазват културата и историят, а не да срутват всеки паметник който не ги кефи, защото бил на стар режим, защото ще заприличаме на македонците скоро време.Първоначално написано от ZipFail
И какво по-точно хубаво сме видяли от Русия? Само хубаво?Първоначално написано от T72
![]()
![]()
Това, че ни експлоатира за собствените се енергийни проекти ли? И че си прави милиярдите на наш гръб?![]()
Всички рано или късно ги цакат, ама ние обичаме да мрънкаме като стане..Първоначално написано от Stani46
Взаимоотношенията между България и Русия са следните:
Аз отивам до магазина да си купя кисело мляко и хляб, но съседът ми, който е възрастен и едва ходи, ме моли да му купя и на него един хляб. Аз се съгласявам, защото нищо не ми струва да нося още 400 грама в ръката си. Купувам го, нося му го, но пък като се прибера си се наяждам хубаво.![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Я пак, че нищо не разбрах.Първоначално написано от bulgarian1878
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Първоначално написано от kalashnik
Имаш предвид, че сме слуги на Руснаците.. и ние имаме полза от това?
Или грешно разбрах![]()
Не, имах в предвид, че руснаците са отишли да си вземат храна и по пътя си просто са взели един хляб за нас, което означава, че трябва да им благодарим, но не и да ги боготворим, защото те така или иначе си отиваха до магазина и то не заради нас.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
То това се отнася за всички "помагащи на даден народ" исторически събития.Първоначално написано от bulgarian1878
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Турция
ОБИЧАМ ТЕ
Ти обичаш Турция. х)Първоначално написано от pe4enkata
На глОпак ли се правиш?Първоначално написано от Ballbreaker
.. или си такъв ?
![]()
Турция,много яснооо..![]()
![]()
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
+ 1 ! В момента Гърция също са анти-българска настроена! Мразят ни и това е!Първоначално написано от Raybeez
Първоначално написано от ScionOfStorm
Амии за врагове може да се посочят почти всички , но не и Русия .. С всички наши комшии сме воювали (без Македония) . Аз гласувах за Сърбия , тъй като винаги са били против България във всяка война .. Ами не мисля , че Турция специално ни е враг , защото тя е искала цяла Европа и нищо лично към нас , просто сме й по пътя, а тези наши нищожествени комшии просто не са искали по - силна държава в Балканския полуостров
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Най-големият враг на България в миналото, а и в момента е Турция.
В "АТАКА" така ли ви промиват мозъчетата? Че Турция ни е най-големия враг? ;D
Първоначално написано от whiteboy
Абе човек Турция , ако наистина ни гледаше като враг ,, нямаше да те има , а тиквата ти ще е окачен за някоя сграда за украса .. В Турция съм ходил , много пъти .. Никъде неможеш да видиш надписи по стените антибългарско както е тука .. Обаче тряба да Ви дадем теб и вашата националистическата партия на турците и те да ви оправят , че вече ми омръзна от тея като тебе.. Само ни излагате дърважата !
Inna - On and On
Ти какво? Ще отречеш, че Турция има негативна политика спрямо България ли? Моля ти се, не се излагай и ти.
Единия се крепи на промиващите пропаганди от страна на АТАКА, другия пък едва ли не ще си поиска гражданство за Турция.
Абе, в тоя форум сериозно сте яко затънали, я станете малко от РС-тата и живейте собствен живот, че като ви чета и направо ме е срам с каква младеж ще съжителствам до края на животите ни, щото горе-долу имаме общо бъдеще!
A 100 000 хиляди гласа от "пълноправни български граждани" в Анадола, които български не знаят и не са стъпвали тук, пуснати в неконтролирани секции с по 5 представителя на ДПС, про-българска политика ли е? И Ахмед Доган да не го спонсорирам аз случайно?Първоначално написано от Sevgincho
![]()
Ами не говорим за Доган , той си е крадец да .. Веднъж гледах по телевизията как ЦСКА отива да играе в Албания и албанците отварят плакати " Добре дошли балкански цигани " , " българите са цигани " и всичко по тоя род пък като там са много по зле и има много повече цигани , ако сравним!? или как гърците гласуваха против Б-я в Европейски съюз !? или както ги наричат наши братя славяни - сърби са ни противни ? Даже Македония наша земя наши хора , които са ни чужди вече и почнаха да ни мразят ? Значи може тея да не са ни врагове !? а Турция да .. Амии кога ще си отворите тея очички ?
Inna - On and On