.

Виж резултатите на анкетата: Ако можех,щях да гласувам на изборите за ЕП за:

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ГЕРБ

20 33,33%
  • БСП

12 20,00%
  • ДПС

4 6,67%
  • НДСВ

5 8,33%
  • Синята коалиция

10 16,67%
  • Ред,законност и справедливост

9 15,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дрaстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям
    Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.
    Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.
    Ето това е най-голямата простотия и то изцяло антибългарска, която в Парламента приеха. Какво значи майчин език? В България официалния(тоест точно майчиния) език е Българския. Да сте чували в турция да се преподава на "майчин" кюрдски език или нещо такова? Няма, ама и да има в крайна сметка не ми пука, аз си гледам България. И според Конституцията на България, която грубо се погазва, в България малцинства НЯМА, а всички до един са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма турско, циганско и патагонско малцинство. Тогава в нарушение на Конституцията се проповядва мултиетничност и се водят часове на чужд език, защото майчиния език в България е само българския. И изобщо няма никакво право да се говори за малцинства въобще, защото България е НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ, тоест на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.
    Бъркаш термините "етническа принадлежност" и "българско гражданство". Турците в България са български граждани и като такива са задължени да използват българският език в официални документи, институции и така нататък. Но майчиния им език е турски и те си имат право да говорят на него. Опитай се да си представиш, че ставаш гражданин на САЩ и какво. Идват и ти казват няма да говориш на български език, а само на английски. Ще се съгласиш ли?
    Аз гражданин на САЩ никога не бих бил и няма да стана, така че такъв проблем пред мен няма как да стои, не бих се и замислял лично за мен си.
    И виж сега, между тях си нека си говорят на турски, цигански и прочее небългарски "майчини" езици, но в официални институции, в училища, държавни учреждения и т. н. нямат право да говорят на турски или някакъв друг език освен Българския. Дори и в магазина нямат право да те заговарят на турски, тъй като Българския език е официален както и ти спомена. Затова става дума. Не е нормално в училище да се изучава език, който е малцинствен и неофициален. Да си го изучават вкъщи или в специални часове или курсове, организирани от мюфтийствата и т. н. но в училища и други институции, особено висши държавни институции е недопустимо и противоконституционно.

Град
    София/Бургас
    Значи да забраним изучаването на чужди езици в училищата? Това ли предлагаш?

Ще задраскам бюлетината.Това е единственото решение.Всички са едни и същи.

Град
    София/Бургас
    Това е все едно не си ходил да гласуваш. А ако приемем че негласуването е глас за Доган, то ти ще гласуваш за ДПС, поздравления

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от infern00
    Ще задраскам бюлетината.Това е единственото решение.Всички са едни и същи.
    Дори това е по-добре от простотията да не се гласува.Поне изявяваш позиция.Трябва всички,които няма за кой да гласуват да задраскат бюлетината за да покажат,че не те са безразлични а не се предоставя истински избор,който да спечели доверието на хората
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от blago84
    Значи да забраним изучаването на чужди езици в училищата? Това ли предлагаш?
    Не, нямам в предвид да се забрани изучаването на международните езици, като английския например, който трябва да си се изучава. Говоря да не се изучава в българските училища един малцинствен език като турския, който език дава възможност за разграничение от българската народност на български граждани, били те с турски, цигански или някакъв друг произход. Не е едно и също да се изучава английски и турски език в българските училища, най-малкото в България английско малцинство няма и макари да няма по Конституция и турско такова се говори непрекъснато за турско, циганско и не знам си какви малцинства с идеята България да бъде превърната в мултиетническа страна, което е безобразно и напълно недопустимо. Направо си е престъпление спрямо България и българщината.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Съгласен съм с Кристо, аз също не съм против изчуването на чужд език, но има българи, които 2 изречения на български без грешка не могат да направят, но идеално четат и разбират чужди езици?
    Не е ли това една сбъдната на мечта на комунягите, които дълги години водиха последователна и съвсем целенасочена политика?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Абсолютно, трябва да се дава предимство на Българския език и то книжовния. Не може да се изучава английския преди Българския да се научи както трябва. И ми е повече от дразнещо как все повече и повече български думи в езика ни се заменят с разни английски заемки. Така Българския език се обезличава и изопачава. Идиотско е да казваш на фланелката ти-шъртка например и всякакви други подобни..

Град
    София/Бургас
    Основният език по учебен план е българският, турският може да се изучава като всеки друг чужд език и аз не виждам проблем с това. Дразни ме единствено противната формулировка "майчин език". А какъв език говорят хората в дома си - си е изцяло тяхна работа.

Не е нормално да се изучава всеки език току така. Английския си е международен език, но турския не е. Той е езика на турската нация и всеки, който го изучава специално и то в Български училища се самоотделя от Българската народност, към която косвено принадлежи. А и самото българско училище по този начин се превръща в проводник на турцизация след като е ясно какъв проблем имаме с влиянието на Турция в България. Турския език и изучаването му са част от протурската пропаганда в България, докато изучаването на английския не води до чак такива опасности.

Град
    София/Бургас
    Значи трябва да се забрани изучванаето на японски, китайски, шведски, холандски, украински и тн?

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дрaстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям
    Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.
    Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.
    Ето това е най-голямата простотия и то изцяло антибългарска, която в Парламента приеха. Какво значи майчин език? В България официалния(тоест точно майчиния) език е Българския. Да сте чували в турция да се преподава на "майчин" кюрдски език или нещо такова? Няма, ама и да има в крайна сметка не ми пука, аз си гледам България. И според Конституцията на България, която грубо се погазва, в България малцинства НЯМА, а всички до един са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма турско, циганско и патагонско малцинство. Тогава в нарушение на Конституцията се проповядва мултиетничност и се водят часове на чужд език, защото майчиния език в България е само българския. И изобщо няма никакво право да се говори за малцинства въобще, защото България е НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ, тоест на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.
    Бъркаш термините "етническа принадлежност" и "българско гражданство". Турците в България са български граждани и като такива са задължени да използват българският език в официални документи, институции и така нататък. Но майчиния им език е турски и те си имат право да говорят на него. Опитай се да си представиш, че ставаш гражданин на САЩ и какво. Идват и ти казват няма да говориш на български език, а само на английски. Ще се съгласиш ли?
    Аз гражданин на САЩ никога не бих бил и няма да стана, така че такъв проблем пред мен няма как да стои, не бих се и замислял лично за мен си.
    И виж сега, между тях си нека си говорят на турски, цигански и прочее небългарски "майчини" езици, но в официални институции, в училища, държавни учреждения и т. н. нямат право да говорят на турски или някакъв друг език освен Българския. Дори и в магазина нямат право да те заговарят на турски, тъй като Българския език е официален както и ти спомена. Затова става дума. Не е нормално в училище да се изучава език, който е малцинствен и неофициален. Да си го изучават вкъщи или в специални часове или курсове, организирани от мюфтийствата и т. н. но в училища и други институции, особено висши държавни институции е недопустимо и противоконституционно.
    Имат право да си говорят свободно на турски помежду си в магазини, учреждения навсякъде стига да не се опитват да карат да се говори на този език като официален. Например ако отидеш в магазин в Кърджали или Разград и ти кажат говори на турски иначе няма да те обслужа, това е противоконституционно. Иначе не знам в кои училища се изучава такъв език, освен например в Шумен в едно специализирано училище, което е само за турци.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Всички са маскари.
    Единственият избор за спасението на България е БНС

България над всичко.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Всички са маскари.
    Единственият избор за спасението на България е БНС

България над всичко.
    Позволи ми да не бъда много сигурен в това...
    Расате също е малко или много част от системата щом бачка в телевизия на БСП, в която току-така не се допуска някой, още повече ако е толкова страшен за нея(системата).

Голям фен
    като сложиш АТАКА тогава ще гласувам за анкетата ти
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Които и да изберем все ще сме недоволни... http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B.../16578/72.aspx

Повече от фен Аватара на ranieri
    За който и да гласувате Е ЕДНО И СЪЩО... за това няма да гласувам

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще гласувам срещу мутрата, а за кого ще преценя като му дойде времето

Повече от фен
    Естествено, че бих гласувал за предложилия най-висока сума. Който и да дойде на власт все ще ми е добре.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ами да, това кой е на власт най-вече засяга връзкарите и бизнесмените или някой специфични хора, чудно какво толкова се вълнува народа при тия избори, това от комунизма е останало чуството, че държавата ще ти намери работа или нещо такова.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ох, много националисти станаха нещо :/
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Banned Голям фен
    Мога и ще гласувам за АТАКА. Защо я няма АТАКА в анкетата, вие луди ли сте?

А къде е АТАКА

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Че тя не съществува вече. А дори и да я има никой не я брои.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Така е, защото се провалиха. Както винаги идеята беше хубава, но тези, които се хванаха да я изпълняват, не струваха. Времето го доказа.

Nam3less3 е прав.

ПП: Влизам в лек оф-топик. Така или иначе оправихме България, в САЩ за кого сте? Обама или Ромни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си