.

Виж резултатите на анкетата: Ако можех,щях да гласувам на изборите за ЕП за:

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ГЕРБ

20 33,33%
  • БСП

12 20,00%
  • ДПС

4 6,67%
  • НДСВ

5 8,33%
  • Синята коалиция

10 16,67%
  • Ред,законност и справедливост

9 15,00%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не съм решил все още за кого, ще гласувам, вероятно ще е "ЗА" най-малкото зло. Но така или иначе знам каква трябва да е тази партия. Бих гласувал за интелигентна дясна партия с ясното разбиране за промяна на остарелите над 10 сектора, които живеят все още в нещо като "комунизъм" и която би преустановила настоящите опити за ограничаване на демокрацията и свободата.

А това със сигурност не са ГЕРБ, националистическите партии, БСП, ДПС и разни клоуни като РЗС. Така че оставащият ми избор е малък.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз мога и ще гласувам за АТАКА (не ми дреме колко ще ме плюете сега!!)

Супер фен Аватара на D*Rose
    И аз мога и ще гласувам, но личните ми политически възгледи за живота в България са по-особени и не бих желал да ги споделям.

Край! Заинтригува ме!

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз мога и ще гласувам за АТАКА (не ми дреме колко ще ме плюете сега!!)
    Всъщност Атака се различава от другите партии единствено в това,че лидерът им говори това,което мисли и вярва във всяка една своя дума.Дали е прав за всичко може да се спори,но със сигурност е единствения,който следва някаква идеология.Огледай обаче хората около него.По какво се различават от останалите боклуци?Колкото повече власт имат толкова,повече ще те разочароват.Промените,коит о ще направят ще са просто козметични.България има нужда от нещо крайно,но и истинско.Не и от боклуци,скрити зад нечии идеи.

^ То така, но предвид факта, че ги няма тези, които да направят това крайно нещо, за което говориш, както и предвид факта, че не ни стиска (защото ако ни стискаше до сега щяхме 1000 пЪти) да направим 1 преврат или нещо като през '97-ма, остава само този вариант...
    Между впрочем все си мисля, че ако сме Президентска република, ще ни е много по-добре. От 1 страна, смятам, че ако управлява 1 човек, нещата ще са много по-централизирани. От друга страна - поне няма да си прехвЪрлят топката сЪс "ами аз, ами опозицията" и някакви такива, та ще знаем кого да колим и бесим, ако пак ни засерат.
    Другия вариант е монархия, ама това на мен не ми се вижда много удачен вариант. А и както е казал Левски: "Ако ще си туряме някого за цар, то тогава няма смисЪл да се освобождаваме и от османското владичество"...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Ще дойде и този момент.Льо Пен ни беше казал-съжалявам за хубавия ви народ,но за да има промяна седалките в сградата в центъра на София трябва да бъдат изцапани с кръв,да я оставят да засъхне,за да я гледат следващите и никога да не се почиства(чисто метафорично разбира се).Робския манталитет ни е присъщ и всеки от нас го носи.Страшно ще стане,когато всеки осъзнае,че няма какво да губи,а това време,като гледам развитието на нещата,не е далече.Заспали сме,а наглостта на онази измет расте и сякаш никой не я забелязва,но изобщо не е така.В деня,в който чашата прелее в съзнанието ни ще изплуват всички обиди и мерзости,а наказанията ще са страшни.
    А всъщност не ни ли управлява един човек в момента?Полу-човек с Бай-Ганьовска простотия и,което е по-лошо присъщата за героя хитрост.Българина много добре знае къде да търси виновника.Просто чакаме да ни вземат и хляба и ще чакаме година,пет,десет...Обратнот броене отдавна е започнало.

Ами и аз все си мисля, че ако през вЪпросната '97ма ги бяхме избесили пред Народното, сега нямаше да сме на тоя хал... Какво се случи с Чеушеско и жена му? И при нас трябваше да стане, ама... Както казваш сме си с робски манталитет и като се появиха някакви кретени, дето от трибуната ни хвЪрлиха залЪци, укротихме си гнева и... и сега спим и сЪнуваме

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами и аз все си мисля, че ако през вЪпросната '97ма ги бяхме избесили пред Народното, сега нямаше да сме на тоя хал... Какво се случи с Чеушеско и жена му?
    И ромънците затова са много по-добре, след като го избиха. Животът не се променя чрез революция, а чрез еволюция. Една революция само сменя управляващите, но не и манталитетът им. Защото не се е променил и нашия манталитет.

Истината е, че никой не ни е виновен, няма Ран-ът, няма лоша Русия/ лоша Америка/ лошаТурция, евреи или каквото се сетиш още.

Просто ние гласуваме за тези хора и за тези идеи, ние не оказваме почти никакъв натиск на хората във власта, а само мрънкаме, ние избирраме малоумници, а малкото достойни и подготвени кандидати дори и не ги забелязваме. А дори и да ги изберем случайно се получава "Приказката за стълбата". Защо те не изискваме натискаме и протестираме в последствие, а когато няма контрол над него, всеки човек се развращава, особено човекът със власт. Няма го гражданското общество - има една много малка групичка от хора, която се опитва да прави нещо, но тя е маргинализирано малцинство.

Всеки народ си заслужава управниците. И ние не правим изключение от това правило. Дори и да почнем да ги избиваме, ще си избираме същите малоумници, защото проблемът е и в нашето съзнание.
    11 tochka deaktiven profil.

Май щях да зачеркна бюлетината. То няма читави. Дано само да не спечелят БСП, че тогава ни е спукана работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си