.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем : Килцата

Та така .. сигурно има купища такива теми .. и се извинявам ,че ще се повтарям .

58 кг - 170 см висока...

Описание: Ръцете са ми слаби,както и цялото тяло от корема на горе ... НО .. дупето и краката са ми някак набити .. Приличам на круша ( според мен де xD ) . Имам голям кокъл О.о -.- (също) . Имам целулит на дупето и много ме яд . ( Не много ,но го има) Аз попринцип ям малко , но всичко ми се лепи ... Ужас .. много завиждам на една приятелка ,която колкото и да яде .. нищо не й се лепи .. xD Не е честно..

Въпрос : Няколко ще ми даде ли някаква ефикастна диета,с коята да премахна мазнините при дупето и бедрата . ( Скачане ,бягане или каквото и да е )
    Някакъв режим на хранене ?
    и
    Как точно да залича целулита на дупето ?
    Нормално ли е теглото ми (58 кг) за 1,70 ? ( аз мисля ,че са ми излишни .. около 5-6 кила )
    и другото .. Бърз начин за отслабване ?

Скоро ще кача й някоя снимка .. да ме видите

Град
    в света на приключенията ..
    кажи снимка
    след това ще преценим дали трябва да отслабваш ...
    попринцип трябва да си 60 кг
    предполагам;че си малко по-отпусната
    но не си дебела ...
    спортувай
    бъди активна
    яж здравословно
    и ще се стегнеш

Ядеш малко, а всичко ти се лепи? Странно...

Кажи какво ядеш обикновено, за да ти дадем съвет, ако има нужда да промениш храненето си.

Във всеки случай добре е да включиш малко спорт, независимо дали имаш нужда от отслабване, или не.

58 кг - 170 звучи добре, но както ти сама каза, че ти се лепят не където трябва.

Голям фен Аватара на akinom
    Каквото и да предприемеш.. не почвай диета!!! Ограничавай се, но не и диета... от това чудо или 20 или 120кг ще станеш!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Асеновград

...

аз съм 175 см - 69 килограма , не се оплаквам ... Ям каквото си искам , но спортувам (като ми остане време от работа и гаджета ) .. бягай , клякай скачай , тренирай бедрата (тъй като там е проблема) .. С клякане стягаш дупето препоръчвам ти !

clever, как изчисли колко килограма трябва да е по принцип?

Принципно не е лошо да качиш снимка.
    Иначе не спазвай диети,а режим на хранене.Не мога да ти кажа какво,как и колко да ядеш,но гледай да избягваш сладки и тестени храни,газирани напитки,пържено и всичките боклуци дето ги продават по супермаркетите и столовете.
    Опитай се да спортуваш нещо.Примерно бягане сутрин ще ти помогне много да си ускориш метаболизма през целия ден.Хем ще се чувстваш по-свежа,хем ще отслабнеш,хем няма да ти се лепи всичко,което хапнеш.Яж повече плодове и зеленчуци,ще ти помогнат да ускориш усвояването на храната.

Aз тренирам волей . И сега ще се навия да почвам да тичам.( сутрин)

Иначе какво ям :
    Рядко закусвам в даскало ям дъвки и пия вода. На обед ям,каквото има в нас ( супа,мусака или нещо от сорта) Там една чиния. После,ако изляза ям по един сладолед (като е топло) или ям семки. И за вечеря ям салата (почти винаги) и там квото майката е сготвила. xD

След малко ще кача някаква снимка .

Click
    Click 2 xD

Извинявам се за качеството.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Малко е тъпо, че си сложила снимки само на краката, и то на едната само от коленете надолу. Как човек да прецени колко са дебели след като не може да ги сравни с останалата част от тялото ти? И ако трябва да съм точна на мен изобщо не ми изглеждат набити, а нормални.

Клякай е моя съвет иначе, с диета няма да можеш да свалиш само на едно място и дори не се знае дали там ще свалиш.

И друго исках да кажа... Много момичета просто са широки, слаби но широки, а от това не се отслабва.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Нормалното тегло при жените се изчилява ръст - 110. Тоест на теб 60кг ще ти седят напълно нормално. Според мен е най-добре да почнеш да спортуваш нещо за да се стегнеш и да избягваш тестените и сладките неща. Можеш да се мажеш и с крем против целулита. Бтв целулита се предава по наследство така че ако го имаш не можеш да направиш много... И манекенките дори имат целулит.На снимките въобще ама въобще не изглеждаш дебела. И моля ви правете разлика между женствени форми и сланини. Нима искаш да имаш тяло на 12-годишно момиченце - без бюст, без дупе, без бедра.. Само кожа и кости?

Цитирай Първоначално написано от deer1dance
    Aз тренирам волей . И сега ще се навия да почвам да тичам.( сутрин)

Иначе какво ям :
    Рядко закусвам в даскало ям дъвки и пия вода. На обед ям,каквото има в нас ( супа,мусака или нещо от сорта) Там една чиния. После,ако изляза ям по един сладолед (като е топло) или ям семки. И за вечеря ям салата (почти винаги) и там квото майката е сготвила. xD

След малко ще кача някаква снимка .
    Закусвай!!! Оттук идва проблем. Тъй като тялото хаби енергия докато спи, сутрин му трябва храна, която да го тласне в деня. Тъй като няма закуска, тялото се стреми да използва мазнините като гориво. А мазнините идват храните, които приемаш през деня. Т.е. тялото ти свикнало на такъв режим, си складира редовно мазнини именно заради липсата ти на закуска. Good luck

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Нормалното тегло при жените се изчилява ръст - 110. Тоест на теб 60кг ще ти седят напълно нормално. Според мен е най-добре да почнеш да спортуваш нещо за да се стегнеш и да избягваш тестените и сладките неща. Можеш да се мажеш и с крем против целулита. Бтв целулита се предава по наследство така че ако го имаш не можеш да направиш много... И манекенките дори имат целулит.На снимките въобще ама въобще не изглеждаш дебела. И моля ви правете разлика между женствени форми и сланини. Нима искаш да имаш тяло на 12-годишно момиченце - без бюст, без дупе, без бедра.. Само кожа и кости?
    Причини за целулит - много. А именно в млада възраст е момента, в които трябва да се реагира и да се третират целулита. Определено има доста какво да се прави при такъв проблем. Различни хора - различни степени - различни методи са най-ефикасни. Как ще се излекува зависи от воля и положени усилия. А най-добре младите да имат по богата култура относно хранене, спорт и каляване, за да не се стига до такива проблеми

Според мен въобще не си дебела.

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Добре де аз съм на 12 и съм 155-160 и 50кг и мен много не дразнят дупето и краката и искам да са по-стегнати и да им намаля обиколката ама как мисля като съм ваканция да карам ролели

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На мен краката ти ми изглеждат нормални. Сигурно само си внушаваш, че имаш някакъв проблем. За целулита пии много вода!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си