- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нова бройка за стандартните рангове
добро утро!Първоначално написано от Raybeez
ти защо мислиш, че е тоя зор за кофата![]()
не е малко:Първоначално написано от what3ver
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250572
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250586
такива неща правят лошо впечатление на новите потребители.
Е това е сега приказка!Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
ще одъртеят
не барайте кофата
изгубих около 3к мнения 1 път
бях съкрушен![]()
доста съм съгласен това са станали места за нескопосани свалки легален спам..(а като е легален спама се убива интригата)Първоначално написано от Canis_Dirus
кофата е необходимото зло
фъна и игрите отдавна не ги искам, но именно игрите бяха създадени по всеобщо желание на потребителите като обособен раздел.
Във втория линк доколкото разбирам критиката е отправена главно към статийте в сайта, а не в самия форум.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
кофата е необходимото зло
фъна и игрите отдавна не ги искам, но именно игрите бяха създадени по всеобщо желание на потребителите като обособен раздел.
е..
ще остана без мнения, как ще влизам в новия раздел?![]()
ще ти наспамя другите, да знаеш!
Слейте ги трите в отделен раздел и мненията в този раздел да не се отчитат/ респективно да се трият редовно.Първоначално написано от machoka
Grumpy old madman
Специално за кофаджиите ще се постарая да въведа мод, в който ще манипулирам бройката постове, която се визуализира по мое усмотрение, което разбира се ще се случва само и единствено по необходимост. Когато някой започне да прекалява заради бройката, постовете му ще седят, но ще се визуализират 26-30 поста![]()
Това е максималният реверанс, който мога да направя към кофаджиите, така че всички да се доволни и щастливи.
мачо е социал-демократ.. дава равенство и има социална политика към икономически зависимите
Как да стане по-сериозен като масово потребителите са на 13-16-17 години.. и яко ги тресе пубертета?Първоначално написано от Raybeez
Като видя някоя по-сериозна тема във Всичко тийн накуп - или е с макс 2 страници, или е доразвита от 4-5 човека...
Но ако е поредната глупост масово се впускат в 'дълбокосмислени анализи'...
Това ги вълнува, това коментират...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
фън и игри са почти еднакви честно казаноПървоначално написано от machoka
![]()
Аз трябва да направя още 2500 поста, за да ми се открие светая светих на форума![]()
А идеята да обсъждам някой от форума е ... жалка!
Grumpy old madman
ДА!Първоначално написано от machoka
между другото- аз мога да поема отговорността да модерирам кофата![]()
ако според вас не се справям можете да ми теглите ножО![]()
Не се изразих правилно с 'объждането на някой'. Нямах това предвид, макар именно да го написах. Става въпрос за едни по-други дискусии, комуникирането вече на ниво 'познати съфорумци' и главно надявам се липсата на неприемливо и грубо отношение към новите.
игрите нарочно ги направихме в отделен раздел заради вас, а сега дайте да ги слеем. Еми не става така.
никога не съм схващал разликата между игри и фън
То има лиПървоначално написано от w0sh
![]()
Иначе подкрепям идеята![]()
половината казват че ще спат с другите хора... дават лъжливи надеждиПървоначално написано от PiruBloodz
да и аз такаПървоначално написано от w0sh
по добре да се махне поне единия
![]()