.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 180
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    а няма ли да е по-удачно този скрит раздел да е съобразно престоя във форума“?
    дам ... не мислите ли че така ще е по правилно ... ето примерно аз нямам много коментари но пък съм регистриран от 2006 година и не съм мега фен, но пак ми е интересно да гледам какво става със форума и т.н. това че не пиша много не означава че не влизам редовно ... просто за мен постове от типа "+1" в 99% от случайте са безсмислени ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    а няма ли да е по-удачно този скрит раздел да е съобразно престоя във форума“?
    дам ... не мислите ли че така ще е по правилно ... ето примерно аз нямам много коментари но пък съм регистриран от 2006 година и не съм мега фен, но пак ми е интересно да гледам какво става със форума и т.н. това че не пиша много не означава че не влизам редовно ... просто за мен постове от типа "+1" в 99% от случайте са безсмислени ...
    подкрепям!

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ще помисля за реорганизация на разделите.
    +1

Нямам мнение по въпроса, просто спамя за да стана ,,мега фен'' и да вляза в новия раздел!

Шегувам се. Мисля си просто,че това е ненужно. За какво ще се разправя тази нова тема? Малко ми прилича на ,, Шушу мушу, къща разваля!'' ако не е така, значи греша.

За ранговете: Направи за фен 200, а не 100. Много е малко 100 мнения всеки може да ги направи.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    само аз ли не мога да разбера какъв е смисълът от "кофата", "фън" и "игри". дори не съм влизала в посочените форуми. а е тъжно, когато по-стойностните раздели остават празни. иначе, който е тук да дава мнение няма да се вълнува от някакви си рангове.

заставам зад идеята за реорганизиране на разделите.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на babity
    Спред мен пък вече си имаме такъв раздел като този, за който мачока писа. То се вижда и от най - най - новите потребители, че ветераните си влизат само във Всичко тийн на куп. Те зат'ва дргуте раздели измират. 'Щото постоянно се навъждат нови и нови, които пишат тема 'дето я има три реда по - надолу и изнасят. То тука е наблъскано с всичко и то дотолкова, че каквото и да се направи ще е радост за някой друг ден и пак стигаме до същата ситуация. Едно хубаво пренареждане, както каза рейбийз, малко по - строг контрол и те това е което може да се направи на първо време.

п.п. Ама ако толкова искате да правите нов раздел можете да направите за Бъдещите татковци. Да не са самотни мамите....

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз тъмко се чудех кво става....Еми не знам със какзва цел е замислено това,но съм сигурна,че някои,които сиилно се интересуват от това ще пишат кви ли не глупости,за да стигнат нужната бройка мнения..
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ...bla bla...
    Изтината искаш ти да чуеш

+130 000

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на kosder
    Направо пускайте смс-и...

1 смс=100 гласла 2.40
    10 смс=Изибраш какъв ранг да си и разни такива простотии...

И видях,че пише,че в кофата темите са само за "Добро Утро" и т.н
    В секс всяка втора е "Дали съм бременна","Гаф","Той свърши,ама не помня къде","От свирка забременява ли се" и т.н...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Сега поразгледах списъка на потребителите и установявам, че има някакви с по не-знам-си-колко-хиляди мнения, които не съм ги чувал. Това не ми пречи де. КОфата, фън и игрите могат и да си останат - и без това не влизам в тях.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСТАВЕТЕ МАМИТЕ. Там намериха убежище няколко титана на мисълта от женски род, които имат вредния навик да си дерат носовете в тавана, при все положение, че това е благодарение единствено на високи токчета (направо кокили), а не на ръст (не в прекия смисъл на ръст).

Разделите Наука и Конкурси са смехотворни.

Раздел КОзметика и Диети да стане на "козметика и мода", "стайлинг" или нещо подобно, а "спорт и здраве" на "спорт и здравословно хранене", или нещо подобно.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Трийте кофата, фън и игри! Нека пропищи форума, нека има ред и дисциплина!

Не може ли вместо да се появява раздел след 5 000 мнения (примерно), пак да си има раздел за отбрани потребители, но това да става чрез одобрение? Затворена група?

Мега фен
    Ще наваксам до мега фен ! Шегувам се, разбира се, идеята на мачока е хубава за специален раздел, и това че сте вдигнали бройката също

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    пак да си има раздел за отбрани потребители, но това да става чрез одобрение? Затворена група?
    умно е нашето българче.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ако пак ми изчезнат мнения и то не 10-20-50, ами бая повече ще се замисля дали да посещавам форума още. От както съм се регистрирал тука не съм видял нещо сериозно. Или трият или добавят или променят... трябва едно нещо да се направи и то да седи за бая време.
    пс. що не делнем секса ? че и там яко се трупат мнения и все бунаци пишат ?
    ти за бройката мнения ли си? ако е така, по-добре наистина да ти ги изтрият!
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Варна
    аз цял живот съм си ги правил тия мнения

Град
    Стара Загорка
    Пак ли ще четем теми от рода "мразя ви, ужасТни сте, няма да посещавам форума, искам да ми изтриете профила и всички мнения"

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    пак да си има раздел за отбрани потребители, но това да става чрез одобрение? Затворена група?
    умно е нашето българче.
    много ми е интересно по какви критерии ще се отбират хората за този раздел.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Аз не разбирам,защо отдавате такова значение на броя на мненията?Това не е показател.

Град
    Стара Загорка
    Няма да има. Чисто лични симпатии, подаваш си заявлението за кандидатстване за достъп до раздела, след одобрение вече влизаш, а не ти изписва "Вия нямате нужните права за да четете този форум"

"Форум, до който достъп имат само регистрирани и одобрени в групата "***" привърженици на ***. Недостъпен за външни лица. Ако смятате, че трябва да бъдете допуснати до форума свържете се чрез лично съобщение с ***, за да разберете как може да стане това."

Moi, je suis super!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Стимулиране на спам.

Ранговете трябва да отпаднат.

Иначе аз съм от Кофата, но нямам проблем да го рестартирате.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на babity
    Сега ми хрумна нещо друго. Потребител съм на един друг форум, в който си има такъв скрит раздел. В конкретния случай става дума за фотогалерия, но между снимките си и завързват приказка. Броя мнения няма значение. След като мине известно време, ти все още си редовен потребител и спазваш правилата пишеш едно ЛС на администраторката и по нейно усмотрение ти дава достъп до въпросния раздел или пък не. Добре предвиденото е, че провинилите се или тези, които след големия мерак за галерията престанат да са редовни им се отнемат правата. И през цялото това време въпросният раздел е скрит и така и новаците като се регнат във форума не знаят за него и не се пънат да трупат мнения.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Интриги и сега има, и винаги ще има. Това би бил удобен начин на комуникация между хора, които 'се знаят'.. нещо като общ чат в скайп само между познати и всеки новопристигнал ще бъде приеман, отхърлян или нещо от сорта.
    Също така ще могат да се обсъждат чисто форумни въпроси, които не биха били интересни на един нов потребител и му пречат в настоящата ситуация.
    Да, бе! И това как ще е честно към мен, дето вися тука от 100 години, ама напоследък нямам и хиляда мнения, явно наскоро са чистени стари теми...

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на machoka
    ^^такива като теб специално лесно могат да бъдат добавяни )

българчето дето спомена идеята си отдавна я мисля, тя също ще бъде на дневен ред.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    харесва ми подобна тема като тази... ето всички дискутраме как да направим форума по-добро място за прекарване на онлайн време
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

харесва ми подобна тема като тази... ето всички дискутраме как да направим форума по-добро място за прекарване на онлайн време
    Е само дето има няколко неща, които стоят в моята представа пред новите рангове и скритите форуми и раздели... ама който както си го направи.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си