- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нова бройка за стандартните рангове
Интересно, как някои хора се смятат за елит.
Айде нарпавете един скрит форум, че да се пренесат там стойностните дискусии и съвсем да падне нивото...
Grumpy old madman
+1а няма ли да е по-удачно този скрит раздел да е съобразно престоя във форума“?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Мачок а какво ще кажеш при определен брой мнения, потребителят сам да избира какво да пише на ранга му ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не може да се получи, а и без това тогава вече наистина би се получил масов флууд.Първоначално написано от Jumbie483
идеята за раздела си я бива
АМА МОЛЯТЕ НЕ РЕСТАРТИРАВАЙ КОФАТА ЗА НИЩО НА СВЕТА!
Обоснови се.Първоначално написано от Rofl4e
Бе аре бе.. темите в кофата може всички да са малоумни, но поне едно 25 процента от темите в "Секс" или "училище..." са също толкова пошли.
Аз имам друг въпрос. Защо темите, които са изчерпани, няма особена информациа в тях, сбърканите теми, нарушаващи правилата и т.н. не се трият, а само се заключват?(тва наистина е въпрос, а не упрек)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Първоначално написано от CheriHool
Aз ще се обосновя вместо нея.
За боклуците, трябва да има кофа. Не може да изхвърляш напълнената кофа, защото докато я хвърлиш другите боклуци ще паднат на земята.
Каква работа изобщо имате в кофата, нали е без модератори и т.н. !
Оставете ги хората да се радват и на едничката им радост в този форум, а именно ,,раздела'' - Кофата!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Именно (за пп-то).Първоначално написано от Raybeez
![]()
А ти боклука в къщи не си ли го изхвърляш от време на време? Или затова така мирише.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Не само кофата, ами и фъна и игрите да се позачистят. Всичко след втора страница да хвърчи.
Grumpy old madman
предлагам игри фън и кофата да се обединят под името "помийна яма"
или септична...
ХАХАХХАХАХАХАХ![]()
яката си тъпа никой не е казал че ще се маха кофатаПървоначално написано от fall_out_girl
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
И да реснете Кофата не ми пука. Т'ва че ще изгубя мнения >> голяма работа. Не пиша заради мненията ОМГ
а тоя скрития раздел >> се ми е едно
То в толкова голяма тема не че има смисъл да си кажеш мнението... никой модератор или админ няма да ти го прочете.
Не ми се вижда особено умна идеята. По-скоро скрит раздел за по-скарите абонати.
... но вашата идея е да карате хората да стоят повече в този форум, отколкото какъв е смисълът на нещата в него. Рекламите докарват приходи. Тъпите юзъри се влияят от рекламите в по-голяма степен. А и по-запознатите хора нямат реклами изобщо. Важно е постове да има.... не вярвам някой умен човек да го вълнува това какъв ранг има в някакъв си форум.
^^ продължаваш да си заблуден, мой човек.. не порас(т)на ли вече )
може би ако се направят няколко потребителски групи ще е по-добре от нов разделиначе 1 рес мисля че добре ще се отрази
![]()
това също го мисля от много време, само че трябва да се направи доработка в/у кода на форума за можем да създадем различни от модераторски групи. Добре дошли в света на phpbb. Когато това стане факт, ще измисля нещо по въпроса.Първоначално написано от Jesus
И какво е окончателното решение за скрития раздел ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Няма окончателно решение.
През юни ще се работи в/у добавяне на някои от екстрите, които са споменати в темата ми в раздела за форума, това е на първо място като приоритет. А за скрити раздели и създаване на различни потребителски групи ще мисля в процеса на работа)
Еми...добре,що пък не.
измислете и нещо повече да има от мега фен, че е скучно вече.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.