Ами нямаше нужда да ги запознавам, те сами си се запознаха.Майка ми първоначално не го харесваше и постоянно ми натякваше, че бил злобар и незнам си какво още.Той не беше такъв, просто си беше момче с принципи и не даваше да му се месят в живота, правеше си каквото смята той за редно.Към края на връзката ни много го харесваше, а на баща ми му беше все едно.Когато майка ми го питаше и го критикуваше как няма да го интересува с кой излиза дъщеря му, той казваше "абе скъпа какво да се интересувам и притеснявам, не я ли виждаш нашата душичка, през 2 месеца различен води.Като дойде време за сватба ще ни запознае и тогава ще се притеснявам повече, защото няма да има кой да ми иска по 200 лв. на седмица "
Майка му просто ме обожаваше.Постоянно ме канеше да ходя в тях на кафе.Сестра му също много си ме харесваше.Баща му пък като ме видеше пред тях или в тях, постоянно се бъзикаше и с двамата
Въпреки, че вече сме разделени майка му все още щом ме види се спира и ме пита как съм и прочие.Като мине покрай мен с колата не може да свари да ми маха.Абе с него от 4 години се разделяме и събираме кой знае, може още няколко пъти да се съберем