.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    в света на приключенията ..
    няма обикновено...
    всеки ден ми е необикновен и разнообразен

цепа дръва!!!

знае ли се, не се ли знае

Мега фен Аватара на EarthShaker
    спя, ям, забивам на компа, гледам тв, чета книги, излизам с авери, ходя да се напивам на разни апартаменти и вили, свиря на барабани, занимавам се с музика на компютъра, кроя планове за бъдещето (последното най-много ме притеснява)

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Взимам изпити по полифония и хармония в един ден
    Хах..
    Скачам на 2 репетиции по 3/4 часа с дупка между тях 15 минути.
    Луд умора нЕма
    Какви репетиции?

hottie
    Guest
    От понеделник до петък - ставам, отивам на работа, връщам се, обръщам внимание на мъжа , лягам ...
    събота и неделя : различно

по цял ден съм айляк бате пуснаха ни у лятна ваканция и ще сядам да си пиша читателския дневник

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ааамииии ставам,мия се,закусвам,уча,слушам музика малко и отивам на даскало,после излизам наразходка/кафе/нанякъде.. и се прибирам вкъщи към 10 часа-може по-рано или по-късно.Не винаги излизам по кафета..сега като стана по-топло сиг. ще обикаляме парковете с бира
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Okinawa
    Каквото и да правя времето все не ми стига.
    Обикновено ставам към 9, уча ако имам нещо, ако не гледам телевизия, мотая се из нас и после отивам на у-ще. Там ми минава целия ден и вечерта се прибирам, лягам и умирам Като се съвзема малко гледам някой и друг епизод на някой и друг сериал, лягам и пак същото.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Взимам изпити по полифония и хармония в един ден
    Хах..
    Скачам на 2 репетиции по 3/4 часа с дупка между тях 15 минути.
    Луд умора нЕма
    Какви репетиции?
    На един концерт и на едно малко представление

Уф, ставам рано-рано, я пристигна навреме за първия час, я не... Карам си часовете, после за обяд с някоя приятелка, след това занималня. Прибирам се, ако не ме мързи, си пиша думите, след това сядам на компютъра, къпя се и към 11-12 се струпясвам в леглото. Това през делниците. А уикендите – каквото дойде, най-често се мотая навън.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Учебен ден - ставам с мноооого мъки, закъснявам за даскало, избутвам часовете...малко мизерии в даскало...прибирам се, ям, спа, седя на компа, спя.

Почивен ден [един перфектен ден] - Габ ме събужда. Отиваме на разходка. Пием бира. Ядем. Излизаме. Отиваме в двора на Иви Мае Тае...пием бира и текила/водка. Пушим яко кози, слушаме музика. Напиваме се. Малко секшуалити. Отиваме в нас. Спим. Следващия ден същото.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Хм мии ставам към 9,10.Лежа малко първо,после закусвам и гледам тв.Оправям се за даскало и ако имам време хапвам нещо.Там тъпея,после гледам да намеря някой с който да се прибера и у нас.Ям и гледам тв с наще,после малко на компа и лягам и гледам тв докато заспя.
    Събота си имам едни задължителни неща дето правя,и деня минава бързо.Неделя обикновенно ме мързи да правя каквото и да било и само се мотая в нас.

рядко се задържам вкъщи... ;] ходя на училище и към 3:40 съм си вкъщи.. сядам ям после уча.... и после излизам ако има време.. . понякога направо след училище отивам на работа и тогава вече излизам от нас в 8:30 и се прибирам към 11 вечерта хД и така.. малко скучно и нищо неразнообразно но какво да се прави такъв е живота.. :]

Град
    your mind,your body and your soul
    Ставам към 11 и отивам на плаж до към 3.В 4 съм на работа и предимно се наливам с бира или чета някоя книга.В 10-11 свършвам и излизам някъде с приятели.Летен режим
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    имам да пиша реферат по когнитивна психология за сесията ама зверски ме мързи, а трябва да го напиша днес, за да мога да си уча после за изпита в понеделник
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    нищо ко да прая
    училище, разходки, кафета, понякога клуб/дискотека.
    тъпа работа общо взето
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

В бг не ми се е случвало да правя едно и също, освен даскало и то пак със съмнителен успех може да се нарече "едно и също"
    Тук ставам в 5-5 без 15, рейсът ми е в 7 и 20, даскало, в 9 и 15, 11 и 12: 45 пуша по някой друг фас, в 1 и 30 съм в нас, ям, спя, сядам на компа, уча/чета, спя.
    В събота излизам по някой път, понякога се случи да ида на селско парти.
    Ся само дето е по- друго, щото тр да преподавам на децата от квартала следобед. :/

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    скучая и деградирам

Делнични дни (01.06.09 г- 21.06.09г): ставам към 10- 10:30, закусвам, чета, гледам анимационно филмче (11:20-12:10), къпя се, обядвам, приготвям си чантата, чистя си обувките и отивам на училище. Там стоя до 18:20 или 19:05. Връщам се у дома, ям, излизам навън или си стоя вкъщи. След това се прибирам (ако съм излизала), ям, стоя на компютъра и си лягам.

Събота: ставам към 07:50, закусвам, обличам се, отивам на спирката, взимам си рейса, закъснявам за уроци, стоя там до 14:10. След това се връщам пеша, ям, лежа или стоя на компютъра и излизам навън. Прибирам се към 21:00, ям и стоя на компюра, след което си лягам.

Неделя: спя до 13:00, ям, стоя на компютъра, излизам навън, връщам се в 21:00, ям, стоя на компютъра и след това си лягам.

И обикновено вечер правя упражнения, въртя обръч, скачам на въже, решавам задачи, дремя и чета книга. Не едновременно, разбира се.
    Всичко изглежда много скучно, но само изглежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си