- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите в ежедневието си?
няма обикновено...
всеки ден ми е необикновен и разнообразен![]()
![]()
![]()
знае ли се, не се ли знае
спя, ям, забивам на компа, гледам тв, чета книги, излизам с авери, ходя да се напивам на разни апартаменти и вили, свиря на барабани, занимавам се с музика на компютъра, кроя планове за бъдещето(последното най-много ме притеснява)
Какви репетиции?Първоначално написано от Dumb
От понеделник до петък - ставам, отивам на работа, връщам се, обръщам внимание на мъжа, лягам ...
събота и неделя : различно
по цял ден съм айляк бате пуснаха ни у лятна ваканцияи ще сядам да си пиша читателския дневник
ааамииии ставам,мия се,закусвам,уча,слушам музика малко и отивам на даскало,после излизам наразходка/кафе/нанякъде.. и се прибирам вкъщи към 10 часа-може по-рано или по-късно.Не винаги излизам по кафета..сега като стана по-топло сиг. ще обикаляме парковете с бира![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Каквото и да правя времето все не ми стига.
Обикновено ставам към 9, уча ако имам нещо, ако не гледам телевизия, мотая се из нас и после отивам на у-ще. Там ми минава целия ден и вечерта се прибирам, лягам и умирамКато се съвзема малко гледам някой и друг епизод на някой и друг сериал, лягам и пак същото.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
На един концерт и на едно малко представлениеПървоначално написано от LizZz
![]()
Уф, ставам рано-рано, я пристигна навреме за първия час, я не... Карам си часовете, после за обяд с някоя приятелка, след това занималня. Прибирам се, ако не ме мързи, си пиша думите, след това сядам на компютъра, къпя се и към 11-12 се струпясвам в леглото. Това през делниците. А уикендите – каквото дойде, най-често се мотая навън.
Учебен ден - ставам с мноооого мъки, закъснявам за даскало, избутвам часовете...малко мизерии в даскало...прибирам се, ям, спа, седя на компа, спя.
Почивен ден [един перфектен ден] - Габ ме събужда. Отиваме на разходка. Пием бира. Ядем. Излизаме. Отиваме в двора на Иви Мае Тае...пием бира и текила/водка. Пушим яко кози, слушаме музика. Напиваме се. Малко секшуалити. Отиваме в нас. Спим. Следващия ден същото.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Хм мии ставам към 9,10.Лежа малко първо,после закусвам и гледам тв.Оправям се за даскало и ако имам време хапвам нещо.Там тъпея,после гледам да намеря някой с който да се прибера и у нас.Ям и гледам тв с наще,после малко на компа и лягам и гледам тв докато заспя.![]()
Събота си имам едни задължителни неща дето правя,и деня минава бързо.Неделя обикновенно ме мързи да правя каквото и да било и само се мотая в нас.![]()
рядко се задържам вкъщи... ;] ходя на училище и към 3:40 съм си вкъщи.. сядам ям после уча.... и после излизам ако има време.. . понякога направо след училище отивам на работа и тогава вече излизам от нас в 8:30 и се прибирам към 11 вечерта хД и така.. малко скучно и нищо неразнообразно но какво да се прави такъв е живота.. :]![]()
Ставам към 11 и отивам на плаж до към 3.В 4 съм на работа и предимно се наливам с бира или чета някоя книга.В 10-11 свършвам и излизам някъде с приятели.Летен режим![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
имам да пиша реферат по когнитивна психология за сесията ама зверски ме мързи, а трябва да го напиша днес, за да мога да си уча после за изпита в понеделник
нищо ко да прая
училище, разходки, кафета, понякога клуб/дискотека.
тъпа работа общо взето
В бг не ми се е случвало да правя едно и също, освен даскало и то пак със съмнителен успех може да се нарече "едно и също"![]()
Тук ставам в 5-5 без 15, рейсът ми е в 7 и 20, даскало, в 9 и 15, 11 и 12: 45 пуша по някой друг фас, в 1 и 30 съм в нас, ям, спя, сядам на компа, уча/чета, спя.
В събота излизам по някой път, понякога се случи да ида на селско парти.
Ся само дето е по- друго, щото тр да преподавам на децата от квартала следобед. :/
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Делнични дни (01.06.09 г- 21.06.09г): ставам към 10- 10:30, закусвам, чета, гледам анимационно филмче (11:20-12:10), къпя се, обядвам, приготвям си чантата, чистя си обувките и отивам на училище. Там стоя до 18:20 или 19:05. Връщам се у дома, ям, излизам навън или си стоя вкъщи. След това се прибирам (ако съм излизала), ям, стоя на компютъра и си лягам.
Събота: ставам към 07:50, закусвам, обличам се, отивам на спирката, взимам си рейса, закъснявам за уроци, стоя там до 14:10. След това се връщам пеша, ям, лежа или стоя на компютъра и излизам навън. Прибирам се към 21:00, ям и стоя на компюра, след което си лягам.
Неделя: спя до 13:00, ям, стоя на компютъра, излизам навън, връщам се в 21:00, ям, стоя на компютъра и след това си лягам.
И обикновено вечер правя упражнения, въртя обръч, скачам на въже, решавам задачи, дремя и чета книга. Не едновременно, разбира се.
Всичко изглежда много скучно, но само изглежда.![]()