- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим за Плажа
това е прееекалено скъпа козметика... виж на мейбълин има една спирала, не е скъпа, а и е мн хубава http://www.styletoday.nl/wp-content/...-A-Lash-WP.jpg също така имаше едни гланцове на мейбълин или лореал или максфактор ъм... съжалявам забравих, но помня рекламата: една мацка излиза от един басейн и червилото и супер изкрящо като , че ли има диаманти в негоПървоначално написано от smileforyou12
май беше на Loreal Glam Shine6 но не съм сиг
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
обожавам ESSENCE!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
Момичето пита с какъв грим а не дали да ходи с грим или без ...много сте зле.. Гримирай си се нормално, просто не си мокри лицето
![]()
защотоПървоначално написано от KoRnFlAkE
:Д:Д:ДПървоначално написано от plushinka1
Авторката носи Д, и не знам защо си въобразява че някой въобще ще си направи труда да е гледа в лицето :С
^ това не го схванах нещо..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
^ Прочети пак, може да хванеш нещо от цялата далавера.
Sasho1988
Варна..
Грим на плажа![]()
Слагай грим, щом искаш разликата м/у тена на лицето и тялото ти да е с разлика 2-3 тона ... пфф пази Боже !!!
на плаж с грим??? ъъъ....не знам дали без си по-хубава, или каква е причината да искаш, обаче няма да правиш много добро впечатление. Ако ти трябва за вечер за парти на плажа и после предполагаш, че ще има къпане ок, обаче всичко се размазва.
Аз имам такива (водоустойчиви) сенки на Ейвън, ама не съм забелязала да остават. То аз си и трия очите, защото ми влиза вода в тях (дори да не си потапям главата). А гланц - дори и да има водоустойчив едва ли ще ти остане на устните, червило - може би, но аз не съм търсила такова и не знам.
Сенките са ми Avon glazewear diamonds. Те са едни в продълговато шишенце като за спирала - течни са.
И аз ходя без грим... най много някой безцветен гланц, със защитен фактор, защото пудрата и фдт имат и те защитни фактори и понякога те са по големи / малки, от този на защитният ти лосион... и става мазало... на лицето си по бял, тялото по черен и тн... =]
че има големи цици (чашка Д) и те ше привличат вниманието,не лицето. схвана ли?Първоначално написано от pinki
друго освен водоустойчива спирала.. някакви кремообразни сенки предполагам ще се задържат по-дълго от прахообразните такива. и ако са в светъл цвят няма да се размажат..
и по-ярко червило/гланц,определено ще остане.
Първоначално написано от Minerva
Това имах предвид.
Нещо ,което би издържало на евентуални подвизи във водата.
Благодаря за помоща на всички.
Какви са им цените на тези?Първоначално написано от brokeninside13
П.П. Да не отварям нова тема само за тоя въпрос...
поне на плажа не използвай гримове да си съсипваш и там лицето... ако толкова не изглеждаш добре без грим просто носи по-големи слънчеви очила .. това е някакъв вариант![]()
абее лелеее какви сте сичките....момичето просто попита и вие сичките я нападнахте "за кфо ти е грим на плажа, толко ли си грозна....".Какво ви интересува вас, мисля че това е личен избор, щом пита за някакъв грим значи и трябва....или и да не и трябва-тя си поема риска.
Ааа доколкото за такива гримове, гланца ще ти е без проблем, защото мисля че като излезнеш лесно ще си сложиш пак...сенки -аз имам едни кремообразни на AVON , не пише че са водоустойчиви, но се пак издържат защото са кремообразни и са светъл цвят- розов (има и някакви други светли тонове) което предполага че дори да се размаже няма да е толкова фатално.Колкото до фон-дъо-тен-а, ако си е твоя цвят (да не е голяма разликата между тена на лицето ти и самият фон-дъо-тен) пак няма да се вижда особено.Но, това е колкото да не излезнеш размазана от водата.Така или иначе после пак ще трябва да си оправяш грима...Ако пък толкова не искаш да си го оправяш, гледай да не си мокриш лицето. Това е което мога да ти помогна![]()
Алелуя.
Стигнах до решение
Кремообразни сенки BELL със сребърен боркат-лъщящ поглед
Водоустойчива спирала Мейбън
и Гланц за Устни "Воден Свят" AVON
ФДТ не ми трябва,имам чисто лице.
Благодаря на разбралите ме .
донесоха ми днес в училище новите каталози на Ейвън и Орифлейм и там имапе супер много водоустойчиви продукти![]()
друг вариант- Wet'n'Wildмоливите им за очи са страшни
няма размазване тва чудо
продават ги в Кенвело (поне в това на центъра в Пловдив) и също знам,че в Асеновград има в някакъв магазин..аз питах в козметичните магазини в Плд и нямаше такива
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Щом толкова държиш на грима,когато си на плаж не влизай във водата![]()
И според мен няма смисъл от грим на плажа.Но ако толкова държиш има водоустойчив молив на Seventeen, от който съм много доволна.За спирала вече доста казаха.Пък за устните някакъв слънцезащитен балсам.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
има ли черен молив който да е наистина водоустойчив.аз си слагам отдоло най-вече и не искам като изляза от басейна да съм до ушите черна
банната ;(